Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia, a 24-ből 15 volt érett, és 11 termékenyült meg. Azért kezdenek lemorzsolódni...
Megint kirázott a hideg, ahogy leírtad :-)
Igaz, amit macs777 írt, de nem feltétlenül az 5 napos a jó. Nekem a tankönyvi 5 naposok nem maradtak meg, az 1 (!) naposan lefagyasztott, 2 évig a fagyasztóban didergő, majd felolvasztás után a 3. napig melengetett, és utána beültetett kislányom viszont él, egészséges, okos és gyönyörű:) Neki adták a legkevesebb esélyt... Másnak meg az 5 napos volt sikeres. Úgyhogy bármi lehet!!!
Köszönöm a válaszodat. Az a baj, hogy nekünk soha, senki nem mondott semmit. Vagy a Google -ból, vagy Tőletek szerzem az infókat. Szoktam mondani a férjemnek:megyek, megkérdezem a lányokat a fórumon :-)
Örülök, hogy jobban vagy!:)
Nekünk másnap kellett telefonálni, megmondták, hogy mennyi indult el, hányan gondolkoznak még. Azután megbeszéltük, hogy mikor lesz a beültetés. Én leggyakrabban 3 napos embriókat kaptam vissza.
Vigyázz magadra!
Azt mondta az embriológusom, hogy keményen hangzik ez, de ha az ötödik napig elviszik, akkor már mindenki kiszelektálódott, akinek ki kell... Mert a 3. és az ötödik nap között már nagyon sok embrió elakad, nem fejlődik szabályosan tovább. Nekem a vasárnap miatt (az lett volna az ötödik nap) szombaton ültettek be 10-ből a két legfjlettebbet, és mondták, hogy hétfőn telefonálhatok hányat fagyasztottak. Megdöbbentem, de a 8-ból már "csak" hármat tudtak, a többiek nem fejlődtek tovább. Azt hiszem ez kor kérdése is, ebben a korban mindenképp igyekeznek elvinni őket tovább.
Akkor ezek szerint, igen. De az mitől függ, hogy valaki 3 naposan kapja vissza? Mikor nagyobb az esély?
Az tök jó. Mi meg számoljuk a napokat vasárnapig. Múltkor is ugyanígy volt. Szerdán leszívás, vasárnap telefon, hétfőn beültetés.
Akkor Nálatok is tutira elviszik az 5. napig, ugye?
A Kaáliban másnap kellett telefonálni először, a Versysben is ma fognak hívni.
Szia! Aranyos vagy, egy fokkal jobban vagyok. Nekünk vasárnap délelőtt 11-kor kell telefonálni.Most bezzeg baromi lassan fog telni az idő. Ezek szerint más intézményekben naponta lehet érdeklődni?
Érdekes, amit írsz, de lehet benne valami. Nekem is a fagyibaba sikerült:)
Vigyázz magadra, gyógyulgass!
Várom majd a bűvös számot:)
De drága vagy, hogy érdeklődsz :). Hát voltam már jobban, tegnap délutánra én is elkezdtem fájdogálni, és még nem múlt el teljesen. Én eleve nem akartam ebben a ciklusban visszaültetést, mert eddig egyszer lett csak pozitív tesztem a 6-ból, és az Fet volt. Abban jobban bízom. Én eddig a Kaáliban voltam, ott soha fel sem merült, hogy ne legyen azonnal visszaültetés, ehhez kepest a Versys-ben a Progeszteron szinttől teszik függővé, ha jól értettem, merthogy ha túl magas, akkor kisebb eséllyel tapad meg. Tegnap volt is egy lány, aki tervezte az azonnali beültetést, de mondták neki, hogy a leletei alapján nem lehet, csak a köv. ciklusban.
Bobo78, jobban vagy?
Te is jelentkezz, hogy hányan lettek mára!
Dukkolok nektek is! :)
Dvera, hogy vagy?
Azért nem lesz most beültetés, mert sok sejted lett, és pihenni kell, vagy eleve így terveztétek?
Írd majd meg, hány termékenyült meg!:)
40 felett minden jókívánság jól jön! Mindenkinek sok sikert! Az unokatestvérem 5 évvel fiatalabb és most várja az első babáját 42 évesen.En meg lassan unokát szeretnék pesztralni.
Sziasztok Csajok, nem nagyon volt időm a fórumra az elmúlt napokban, de látom, jó aktívak vagytok, van sok petesejtünk, fagyibabánk és szurkolhatunk is :)
Sok szerencsét kívánok én is Mindenkinek és nagy gratula Rekának!!
Ne aggódj, a Crinone-ból mindig egy tubus jár, jobban hasznosul belőle a progeszteron.
Szia!
Egyszer használtam én is, este 1 tubus kellett. A többinél mindig 3x2 Utrogestan volt.
Köszönöm, kedves vagy !
Sajnos az az egy tüsző sem fejlődik valószínűleg szépen, mert csak hétfőn lesz a punkcióm. Ma is voltam UH-on és még pénteken is megyek.
Sziasztok! Aki kapott már Crinone gélt: mennyi a napi adagotok?
Aggódok, hogy kevés az 1 tubus naponta, mert Utrogestan golyókból nagyobb dózist kaptam az előző stimuknál.
Köszi. Sajnos méhnyh. ügyben nem tudok hozzászólni :(
Köszi! Szorítok neked is péntekre!
Ez nem verseny! Persze sok a 24, nem is nagyon akartam elhinni, sőt, még most sem tudom, nem ment-e a minőség rovására. De saját magadhoz képest nézd, te is dupláztál!
Lenne is egy kérdésem hozzátok!
Miért nem vastagszik eléggé a nyh.ettől az estroferm gyógyszertől.szedek mellé E vitamint meg méh pempőt Most 2x2 re emelték az adagomat.Mit tudok még tenni ez ügyben?Kezdem azt érezni, hogy a sok bogyótól már nem tudja a szervezetem mit csináljon.
Szia !Már itthon vagyok ,igen én 11 óra után mentem be a műtőbe.Minden okés csak vékony a nyálkahártyám megemelték az estroferm adagomat amitől úgy írtózok.Ha ettől növekszik a kkor lesz beülti ha nem akkor sajna csak a jövő hónapban.És a schratchinget sem csinálták meg a vékoy nyh.miatt .drukkolok ,hogy neked minél több menjen el az 5.napig
További ajánlott fórumok: