Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sajnos a lombikos mensi máskor van. Nekem mindig leszívás+14. napon jött meg.
De bízz benne, hogy talán nem jelent semmi rosszat!
Boszi????
Tegnap kikötöttem a kardiológián, a doki kiakadt, hogy nem szedem a vízhajtót, mert csúnyák a bokáim meg az ujjaim, mondom, beszedném én, de nem szabad. Erre kaptam Isoptin xr nevű gyógyszert, de a lelkemre kötötte előbb beszéljek a szülésszel. Felhívtam, mondta, hogy utána néz, de addig be ne szedjem :((
szia,
nekem o volt a dokim, szerintem normalis, bar nem az a pacsizos fajta, de korrekt, nagytudasu pasas. majd o elmondja, milyen vizsgalatok kellenek, de a regi leleteid vidd magaddal, mert azokat at fogja nezni! :)
Kíváncsi leszek a 4d-re, megfigyelem mindenképpen.
Többen azt mondták, hogy csalódás volt nekik, meg takarta magát a baba. Nálunk eddig minden uh-n szépen lehetett látni mindenét, remélem most is így lesz.
Egyéb felújítás összekötve a gyerekszobával...
Már egy hónapja tart és még 2 hét mire végzünk. :(
Ezért kérdeztem.Mennem kell jön a váltás szia
A elsődleges pajzsmirigy túlműködés:
A mirigy megnagyobbodása, az emelkedett pulzus, a meleg, sima, nedves bőr, a remegés, a szemtünetek, a pitvarfibrilláció, a pszichés feszültség és a fokozott aktivitás, az intenzív izzadás, a meleg-intolerancia, a kifáradási hajlam, a megnövekedett étvágy, a súlycsökkenés, az alvászavar, a gyengeség és a fokozott bélmozgás (olykor hasmenéssel).
A pajzsmirigy-túlműködés kialakulhat gyulladás, autoimmun betegség, jódtúladagolás és gyógyszer mellékhatásként.
Nekem alapból 100-105 (mióta a gyermekem meghalt)
Ha terhes leszek, vagyok, akkor ugyan mennyi lesz???
Majd jól nézd meg az arcát, születés után teljesen olyan lesz. Én a 4D fotóm alapján simán kiválasztottam volna 30 gyerek közül az enyémet.
A gyerekszobát csináljátok, vagy egyébként is felújítotok?
Ennék én 1 óra hosszáig is csak végre sikerüljön...
Én a fiammal egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul sem... fel sem vettem, hogy terhes vagyok...de akkor 20 éves voltam, most meg 42...
Köszönöm Csajok az infokat.
Lombikbaba nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön.
a tünet még korai , nyugi majd lesz.
Nekem ma spec 45 percbe telt mire nagyjából megettem az ebédem felét, ne akard ezt :)
Davider!
Eddig működött!!! Jaj, de szeretnék boldog lenni!!!
Még 2 nap... és semmi tünet...