Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hiába, bármit mondanak, tapasztalatból mondom (és sokan ugyanúgy jártak vele), ez car teszt! Nem mutatja ki a terhességet!
Menj vv-re, drukkolok, hogy ott jó híreket kapj!
Helló lányok!
Végre süt a nap:)
Lánykáim odabent nagyon lusták voltak tegnap, no de ma! Hannánk is olyan volt, hogy amikor én keltem ő is akkor kelt. No ők is. Együtt ébredtünk ma is.
Ma nem leszek sokat, menni kell a gyerekorvoshoz igazolásért, hogy közösségbe mehetünk, kezdődik az ovi végre hétfőn:))) ő is várja meg énis:) Aztán meg mennem kell a fogdokihoz...
májusban kihuztak egy tejfogamat, persze jó elöl volt, szemfog, és incs alatta maradandó, szóval implantálni kell, de mig lombikoltunk nem akartam vacakolni vele, de most már annyira zavar, hogy muszáj.
Kicsit félek mit mond, mármint , hogy terhesen nehogy ne csinálja meg mert alapvetően szépek a fogaim fehérek és egészségesek, és most ahogy beszlek, mosolygok ott tátonk egy fognyi hely. Borzalmasan zavar.
Szép napot mindenkinek!
Hogy repül az idő
:)
De, de azt mondták a páromnak a patikában, hogy ez a legérzékenyebb teszt!
Azért most elmegyek egy vérvételre!!!
Nem hiszem, hogy lesz újra erőm belevágni, ha ez most nem sikerül! :-(
Kismama magazin azt hiszem. Vagy baba magazin? Nem emlékszem pontosan. Lombikról interjúvolták.
Gratulálok Kelihez! Csak az első pár fogacska volt nekünk húzós, majd a végén a rágófogak. Majd túl lesztek rajta.
Nem jövök egy ideig ( nah jó egy kicsit hosszabb ideig) erre mindenki kismami maeg sexy mami lesz! Borrdi milyen újságban is vagy? Ha Borrdi nem írja meg akkor vki légyszi látni akarom!
Ccus teljesen elfogulatlanul mondom tök csini vagy és az arcod is szép amúgy nem fényképeznéd annyit :-) ha nem így godnolod akkor a belső kazettával van vami gind :-) férjed nem szokta amúgy mondani?
Mi minden ok, Keli 6,5 hós nagyfiú, sok minden eszik már, mászik már szépen, 78 centi és több mint 9 kiló, hát elég magas baba :-) már van 2 fogacska is most jön a többi ezért az éjjelek egy kicsit kaotikusan néha.
Puszilok mindenkit!
Mar bocs, de mi etikatlan????? Talan az, ha a doki nem vegez megfelelo munkat, nem????
Behalok, hogy miket nem mondanak!
Annak orulok, h a Te torteneted happy enddel zarul majd. :)
Szia!
Én 5 hetes terhes vagyok és a petezsák szerdán 16mm volt...
A Kaáliban kezdtem én is, csak Szegeden, én szerettem volna orvost váltani, de azt mondták etikátlan és nem engedték... Ma már ennek örülök, mert így kiléptem a Kaáliból és sikerült intézményt váltanom, ahol elsőre sikerült... A Kaáliban csak 1-2 petesejtem volt, míg a BMC-ben 8 tüszőben 8 petesejt... és egy szép kis HCG, majd pozi teszt és szerdán ott volt a petezsák is... Most várom a következő ultrahangot, ahol remélem hallani fogom a Babám pici szívének dobogását...
Küld priviben:-))))
Megneztelek facen is nem tudom miről beszélsz:-)))))
Gondolom reméli,hogy ott lapul a baba is es vár még nincs ezzel gond lehet később tapadt meg akkor meg bármi lehet ....
Ez volt az első Uh.???
Ha nem elsőn mit látott mekkora volt a petezsák???