Lombik életre-halálra (beszélgetés)
A Klion a 6 ik naptól kell, de csak 3-4 napig. Csak elővigyázatosságból .
A superfactot beadtam, mert a dokii mondta, hogy akkor ma van az első nap és hát igy beadtam. A Gonalt meg a Merionalt azt mondta hogy este.
Nekem is ez van, én már stimu elejétől szedem. 4 mg pár napig, majd 8 mg leszívásig, utána 16 mg eredményig. Nekem azt mondta Boglárka,hogy a 12. hétig még 8 mg.
Ez komoly? Nekem egyszerre adták be, és csak a Gonal-ra mondták, hogy mikor legyen beadva.
Nekem is napokig fájt, érzékeny volt utána minden alkalommal.
Ja, meg pár nap utan cetrotideot. Azt pl nem volt szabad egyszerre beadni a gonallal, igy azt is reggel kellett beadni. Fontos lenne, hogy utána kérdezz, mert némelyik szer osszeveszik a másikkal, ha egyben van beadva
Szia, en csak a gonalra tudok ötletet adni, Bp kaali, ott lelkemre kötötte a doki bacsim, hogy este adom be magamnak (kb mindig ugyanakkor) ezen felül en verhigitot kaptam, azt azóta is reggel adom be
Én egyszerre adtam be mindent délben.
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattak :) hetet szívtak le, előtte kilencet mutatott az uh, biztos üresek voltak. Amúgy nem vészes a fájdalom, kicsit menzesz szeru, csak ugye mar lassan három teljes napja volt a leszivas, es en nem vagyok egy fajos alkat, es ez elgondolkodtatott, biztos minden oké e
Szia! Nekem 3 napig fájdogált utána a hasam alja és a derekam.
Szia! Nekem is a punkció napjától kellett, és 16 mg-osat adtak, viszont el kellett felezgetnek, tehát napi 8 mg 10 napig.
Szia! Nekem is fájt mind a kétszer,kb.még 3-4 nappal is éreztem a leszívàs után.Szóval ha engem kérdezel,szerintem normális. :) Hány petesejted lett?
Most hívott vissza aKaális Dokibácsi, szóval a mai napot ő első napnak titulálta, Belövöm az első adag injekciót ! Jövőhéten szerdán meg vár ultrahangra ..Hát elkezdődött :D
Debrecenben voltam a Klinikán Brúgós Boglárkánál.
Hát remélem csak ez a baj ,minden mással rendben vagyok és a leendő Apuka is.
Ja hülye vagyok, hétfőn volt punctio. Annyira szorítok a gyerekekért, hogy mar nem tudom, milyen nap van
S ha mar nem csak zugolvasok (azt szoktam, babonabol nem mertem becsatlakozni,hogy en is pont lombikozom), de egy kis dilemmák van, szerintetek az normalis, hogy szerda délelőtti punctio óta is érzem az alhasam? Konkrétan néha enyhe gorcsoles, meg Tompa fájdalom. Estére mindig fel is puffadok, de sztem az mástól lehet. Vérzés nincs, nem is volt. Csak enyhe barnazas aznap. Szoval kezdek aggódni, mert mindenhol azt olvastam, ezt csak aznap érzi az ember... Megosztanatok a tapasztalataitok? Előre is köszönöm.
Köszönöm. En is mindenre kb önszorgalomból, utanaolvasas nyomán mentem, es mindig olvastam az immunologiarol, de konkrétan egy dokit nem leltem, aki egzaktan megmondta volna, milyen vervetelre menjek, vagy kit keressek, hogy kivizsgaljon. Te kinél voltál? (Bár az optimista verzió szerint a napokban visszakapom a leendő gyermekem, igy mar nem kell érdekeljen, mi volt az oka a korábbi sikertelensegnek);)
Es milyen adagban? Mert szerdán volt punctio, es az naptól kell holnapig napi 1db 16 mg-osat. Te mikortól szedted 10 napig? Nekem fura, hogy ha mar szedetik, ak 4 nap, ha az ég is úgy akarja, szombaton, öt naposan kapom vissza a babákat, addigra mar ki is ürül kb, tehat mi értelme???
Dió szorítok 17.-re :D minden okés lesz.Rózsabimbó...nem irigyellek,de szerintem jó döntést hoztál.Ma én is megjártam a kaposvári Kaálit,és felírták az első injekciókat.Csináltak UH és nagyon jók az eredmények Boldogság van :D Jövőhéten megyünk ismét UH-ra aztán meglátjuk mi lesz.Tiszta izgi :D
szia Fantaghiro'
immunológusnál jöttek rá, 2× is megcsináltuk a vizsgálatot s ez derűlt ki.Azt mondta elég lesz a medrol s nem csökkenteni hanem szinten tartani kellesz
Első lombik nem sikerült s önszorgalomból mentem el nem a doki küldött.
lányok, holnap a superfactot mikor adjam be ? reggel vagy este ? Holnap utántól már jön hozzá még a Gonal meg a Merional. De azt este szeretném beadni.
Sziasztok! Én is kaptam Medrolt, 10 napig kellett szednem. Én nem is tudtam, azt miért kapom. Csak idegesített, hogy szteroidot kell szednem! De hát ha a doki adta, csak tudta miért.....
Szia, bocs, hogy válasz helyett kérdést kapsz tőlem, de neked hogyan jöttek ra, hogy ellenanyagot termelsz? Miket vizsgáltak? Nálam egy doki sem küldött ilyen jellegű kivizsgálásra, ezért érdekel. Előre is koszi
Szia!Csodállak, és mind amellett, hogy nagyon szeretném hogy az inszeminációnk sikeres legyen, ebbe bele sem gondoltam még, hogy bizony kemény döntések várnak rám, ránk.Úgy gondolom megfelelően végig jártad a kérdést, és biztos , hogy a lehető legjobb döntést hoztad meg.Most, hogy erről írtál bizony komolyan végigfutott egy csomó minden az agyamon, még ha éppen korai is, de nagyon komoly döntések váratnak magukra! Én 35 éves vagyok, nagyon drukkolok , hogy rendben legyen minden. 4D uh voltatok? Kitartást! Remélem mindenki jól van!
sziasztok '
azt szeretném kérdezni ,hogy aki ellenanyagot termel a szervezete a Babyre miket kaptak a program alatt ,hogy megmaradjon ? s hogy sikeresek lettek lett Baby ?
Nekem azt mondták ,hogy elég lesz a Medrolt tartani de azért csak agyalok rajta...
köszönöm a válaszokat
Igen, volt hasonló érzésem! Azt gondoltam nő a pocak, nyúlnak a szalagok! Ne aggódj!!! Még lesz ilyenebb is... :-)))
Lányok,egy kis segítségre lenne szükségem! Ma töltöttem a 7.hetet,és ma időnként érzek egy 2-3 másodpercig tartó éles szúrást középen.Eddig ilyet még nem tapasztaltam,illetve nem pont ilyet. Akik már túl vannak az első időszakon,éreztek hasonlót?
csodaszép babóca :) Gratulálok :)
szerintem is jó döntést hoztál, én is ugyanezt tenném. drukkolok én is, minden rendben lesz!
Gratulálok gyönyörűséges. :)
További ajánlott fórumok: