Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Jaj de édes vagy..igyekszem holnap :)Annyit jövök megyek mint a távirat. :) De figyellek ám benneteket :)
Málnabokor!Hiányzik a naplóírásod:(
Ilyenkor csökkenteni kell a Letrox mennyiségét, mert kicsit túlműködik a pajzsmirigy. A kevesebb Letroxxal akár 2 hét alatt is tudsz magasabb THS-t produkálni. Szerintem nem lesz akadálya majd a stimu kezdetének, de a legjobb, ha kevesebb Letroxxal megismételteted a TSH vérvételt és azt viszed a meddőségibe.
Sziasztok!Pajzsmirigyes kérdésem lenne.Ma tudtam meg a 3. napi vv eredményét,TSH 0,013.Majdnem elájultam,mikor mondták és a csavar az egészben,hogy az előző két stimulációnál 2 és 3 egész feletti volt.Letroxot kaptam rá akkor.Szerintetek ilyen értékkel elkezdi az orvosom a következő stimulációt?Félek,hogy emiatt csúszni fog az egész hónapokat..Járt már igy valaki?Szeptember 24-én lesz a konzultáció és kezdhetnénk a 4.lombikot,addig mit tehetnék,hogy javuljon az érték?Endos dokihoz 2 hét múlva kaptam időpontot.
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a sok bíztatást nagyon jól esik aranyosak vagytok! Puszi mindenkinek.Még nem tudom mikor kezdhetjük újra 2 hét mulva kell mennem UH-ra és meg beszéljük.
Jó reggelt mindenkinek! Szia Gabi, nekem tegnap volt a FET három db három napos fagyibabát kaptam vissza,úgyhogy kb egyidősek leszünk. :)
Sziasztok!Tud vki abban segíteni, hogy intralipidet hol lehet beadatni Debrecenen kívül? Köszönöm!
Gabi szoritok! Ezuttal remelem sikerulni fog!
Juci ne már, én annyira de annyira bíztam! Ölellek
Eszter, fuh, nem semmi, remélem hamar túllesztek a "pofonon" és újult erővel folytatjátok
rólam, holnap transzfer, 5 petesejt lett és holnap 5 naposan kapok vissza 2 kis pöttömöt egy megy fagyibabának! 2 hét lassú időszak következik. De egy biztos ez a harmadik lombik mindenben különbözik az első kettőtől így hiszem h célba érek most.
Jóéjt lányok és nem adjuk fel SOHA!
Nagyon-nagyon sajnálom, remélem legközelebb sikerül!
Köszi. Egyenlőre fogalmam sincs hogyan tudok tovabbmenni. Belefaradtam.
Jajj, ez sem egy jo hir. Egyutterzek veled is. Neked is sok erot, kitatrtast a kovetkezo probalkozasig.
Juci, nagon sajnalom. Tudom, nehez most, de probalj meg eros maradni, hogy mielobb ujult erovel futhass neki a kovetkezo probalkozasnak!
Nagyon sajnálom. Kitartás! Legközelebb sikerülni fog!!! Mikor kezdheted előről megint ? Mennyit kell várni?
Sziasztok! Ma beszéltem a dokival,sajnos nem sikerül a sejt osztódás,így el maradt a transzfer.Ezért újra kell mindent kezdenünk. :(
Sziasztok! Ma végre visszakaptam három fagyibabát, most két lassú hét következik, de nem akarok panaszkodni, mert örülök, hogy pár hónap kihagyás után megint van remény, talán most sikerül....
A férjednél sajnos nem tudom, milyen hatása van az antibiotikumnak, viszont nekem múlt héten egy foghúzás miatt kellett szednem, és azt mondta az orvosom, a stimulációt nem érinti. Mindenképpen kérdezzétek meg.
Köszi szépen. Még mindig vérezgetek, úgy látszik, ez már így marad. Ma kell bevennem az utolsó fogamzásgátlót, gondolom néhány napon belül kezdődik a normál menstruáció.
Közben már szúrom múlt hét óta a Suprefactot is.
Köszönöm a válaszokat! :-)
Én is használtam, kicsit csíp, és utána bepirosodik a bőröd. Az a lényeg, hogy szép lassan add be, úgy szinte alig érzed.
Szia! Én kaptam ilyen szurit, napi 1-et. Én mellékhatást nem tapasztaltam. Egy kicsit fájt mikor beadtam, ennyi.
Sziasztok!Ma kezdem a gonapeptyl szurit, naponta egy felet! 7 nap múlva kell visszmenni kontrollra. Hosszú protokoll lesz! Reméljük minden úgy alakul ahogy elképzeltük. Kinek milyen tapasztalata van ezzel a szurival? (mellékhatás)
Szép napot! :)
Sajnálom Juci! Pihenjetek most egy kicsit többet, töltődj fel. Nagyon rossz ilyenkor, tudom. Sok erőt és kitartást kívánok nektek!!!
Sziasztok!
Negatív teszt barnázással. Ez sem sikerült. Elkeseredtem Nagyon!
További ajánlott fórumok: