Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Drukkolok nagyon!
Teszteltél?
Kedves Mindenki!
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok segítségért:
Utiköltség térítésről Ti mit tudtok? Mikor jár? Meddig jár? Csak a program indulásától, vagy már az azt megelőző konzultációra, megbeszélésre is?
Azt szeretném még kérdezni Tőletek, hogy ha a páromnak is elindítjuk a hiv, hepa stb azaz a szükséges laborokat, akkor azt hol lehet ingyen elvégeztetni? Kitől és hová kérjünk beutalót?
Köszi előre is a segítséget! :)
2 napja szedem a duphaston-t. Mar az elso nap utan kiuteses lett az egyik labszaram. ( akkor meg nem gondoltam, hogy ettol) Ma pedig mar a masikon is jottek ki piros pottyok, amik nagyon viszkednek. Azt olvastam a betegtajekoztatoban, hogy ez mellekhataskent elofordulhat. Masnak is volt ilyen gondja vele? Vagy csak en vagyok ennyire erzekeny ra?
Hetfon termeszetesen megkerdezem az orvost, hogy mit tegyek, de leallni nem szeretnek vele :(
Szia!
Csökkenteni mindenesetre nem kellett volna ezekszerint az már biztos! Egyébként a tsh-m akkor 0,05 körül volt pontosan nem emlékszem, ezért csökkentették, de az több mint két hónapja volt ezután (kicsit több mint egy hónapja) amikor ellenőriztettem akkor 1,15 volt, azzal a tudattal mentem a beültire, hogy ez rendben van, egy hónap alatt emelkedett meg ennyire. Stimulációm most nem volt ez még fagyasztott beülti volt. Azt gondolom, hogy nem emelkedhetett volna meg ennyire a gyógyszerektől, legalábbis eddig nem volt ilyen, a hcg vv-nél mindig szoktam tsh-t is kérni.
Már mindegy, tovább nem akarlak már ezzel fárasztani benneteket, lassan túlteszem magam rajta...
Csak hát úgy érzem, hogy a környezetem nem is sejti min megyek ilyenkor keresztül, honnan is tudhatnák, hiszen nem mutatom, csak itthon sírok...
A párom tudja, hogy mennyire fáj és próbál felvidítani, vígasztalni, de kell még egy kis idő.
Csak Ti vagytok, akik már átéltek hasonlót vagy még rosszabbat is!
Köszönöm, hogy meghalgattok!!!
Na ezzel már tényleg befejezem a nyafogást.
Köszönöm mindenkinek!
Az bosszant,hogy valójában esélyük sem volt!
Keresek egy magán endokrinológust, mert szerintem nemcsak alulműködik a pmirigyem,hanem vmi más is van. :(
biba nagyon sajnálom!!! :(
probako drukkolok nagyon!
Pillangóhatás: nálunk a hormonok nem lehetnek régebbiek 3 hónapnál, ezért kellett új vérvétel.
Sziasztok!
Elmentem a vv-re reggel és most telefonáltam az eredmény miatt, sajnos ismét negatív. Összetörtem...
Kértem TSH-t is 9 egész valamennyi lett,már nem tudtam figyelni, nemis értem....
Két hónapja csökkentették a 100-as letroxomat 75-re, mert olyan alacsony lett az érték, egy hónapja 1,15 volt. Mindennap beveszem a gyógyszert étkezés előtt legalább fél órával, most hogy lehet 9?
"Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A Rutascorbin biztonságosságát terhesség és szoptatás ideje alatt még nem vizsgálták, ezért általános óvatosságból ezen állapotokban alkalmazása nem javasolt."
Bocsánat, hogy "beleszólok" a beszélgetésbe -és tudom, hogy ezért nem leszek népszerű-, de a fenti idézet a Rutascorbin betegtájékoztatójából való.
Kedves Uzsa! Még nem jártam úgy, mint te, de szerintem, ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben a babáddal, és hogy a fekvés elég a tüneteid elmúlásához, akkor halgass rá.
Tényleg bocs, hogy beleszóltam.