Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Amíg azt nem mondja az orvos, hogy sajnálom de......
Addig Én hiszem, és tudom hogy ott van. :) Nagyon pozitív vagyok. Különben én sem tudom mit kellene érezni.
De azt tudom, hogy mit nem kell érezni. És az nincs. Addig meg várakozunk.
Nagyon aranyos vagy és köszönöm!:-))
Én is szórítok mindenkinek hogy sikerüljön mert ha már eddig eljutottunk akkor már sikerülnie kell!!!Mi most már kivártuk a sorunka és mi jövünk!!:-))
Sajnos még soha nem voltam terhes, de ahogy olvasgattam másokat ez is nagyon egyéni.
Igazán nem tudok okosat mondani, mert amig nem tudsz biztosat tudom, hogy ideges leszel, de nagyon szoritok NEKTEK!
Szerintem nem baj. Nekem is vannak olyan napok, hogy semmit nem érzek. Én okt. 23-án voltam beültetésen, és 13-án megyek uh.-ra.
Most éppen ég a gyomrom. A mellem is hol érzékeny, hol nem. A hasam is hol szurkál, hol nem. Olyan mint amikor szűk a nadrág, csak belülről. :)
Szia!
Tényleg függ az Intézettől is, meg, hogy az alap vizsgálatokon túl még szükség van-e valamire.
Például nálunk kellett menni andrológushoz, oda is isőpont kérés, eredményre várni, esetleg ,ha elkezdi kezelni a párod az is idő. A Te hormonvizsgálataid is a ciklus bizonyos napjához vannak kötve, tehát lehet, hogy ha épp tul vagy pl. a 3. napon várhatod a következőt.Nálunk aug.27.-én volt az első konzultáció és ma kezdem a stimulációt.Szóval jó 2 hónap volt mire végeztünk a vizsgálatokkal.
Szia.
Szerintem ez attól függ, hogy melyik intézetbe mész.
Hol fogják csinálni a lombikot?
Köszi a bíztatást, próbálok optimista lenni... :)
Csodaszép a kislányod!!!
Lehet ha hétfőn csinálsz tesztet negativ de a vérvétel pozitiv lesz ne aggodj majd várd ki a vérvételt...:)
Drukkolok
Nekem sem ajánlották a tesztet, hétfőn, 10.én megyek vérvételre. Akkor hát még bizakodhatok... :)
Köszi!!!!!!!!!
Szia.
Szerintem kicsit hamar csináltad a tesztet. Én akikkel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy 10 nap. Nekem 23-án volt a transzfer, és én még mindig nem csináltam tesztet.
Sziasztok!
Új vagyok itt és kétségbe esett. 27-én volt beültetésem, másfél hete. Tüneteim megvannak, mellfeszülés, gyakori pisilés, a teszt ma mégis negatív. Lehet, hogy korán csináltam? Nem reagáltam jól a hormonokra, lehet, hogy most is még alacsony a HCG, ezért nem mutatja ki? Köszi, ha valaki tapasztaltabb és válaszol!
ma meg volt a leszivásom 9 petesejtem volt.:)
holnap telfonálunk.
mindenki legyen ügyes!!
Köszönöm a drukkot!
Palma! Remélem jó kezekbe kerültök! Ismertek ott valakit? Több Fórumos is Debrecenbe jár.
Sziasztok!
Mici : nekem csak az első UH-ig volt gyógyszerem, aztán folyamatosan ostromoltam a patikát majdnem minden UH után, mert kevés volt a Gonal. Sok sikert neked,nagyon drukkolok neked! :))