Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
első lombikom.
köszönöm szépen ,neked is kitartást.
szia gabci!!
próbálok nem gondolnio és nem agyalni.ma voltam sétálni képzeld.de tegnap ismét volt gyomorégésem,meg ma is gyengébb.
te hogy vagy??
Nekem is kettőt ültetnek vissza!!Húú akkor neked nagyon nagyon drukkolok!!! Pihenj sokat!!
Neked első lombik volt?
Szia Zsani:)
Látom jól vagy:) ilyenek az ikrek:)
DE FÁJ A LESZIVÁSA UTÁN IS,VAGYIS VALAKINEK IGEN VKINEK NEM.
NEKEM MINDKETTŐ BEAVAT FÁJT.
Szia Miciona, az rám is ráférne ha szebb lenne!
Miért kellett nálad eállítani, neked ez az első volt?
Szia Nanoca!
Nekem ugyan most le kellett állítani a stimulációt, tehát nem kaptam akkora hormondózist, de én most egy pozítív dolgot írok Neked:nekem nagyon szép lett a bőröm!
en csak az első uh-ért fizettem a többiért nem msem a konzultációkért,vagyis az uh utánni beszélgetésért sem.
én is a kaaliba JÁROK!!
feszül a hasad!!
és kicsit szurkálódik!!
legalábbis nekem!!!de nem vészes!!
Sziasztok! Én új vagyok itt, a párom eredménye miatt januárban kezdjük a lombikprogramot! Hát félek tőle, de legjobban az altatás miatt amit punkciókor csinálnak, még sosem volt részem ilyesmibe, még infuziót se kaptam!
Győri Kaáliba járunk, A Boga dokinál voltunk! Hormonstimulálás alatt milyen mellékhatások vannak?
Sziasztok!
Leírom én is..
Kaáliba járunk és azért az UH-kért, mindig otthagyunk 8000-et...még csak a szurik elején vagyok, meglátjuk, mikor a stimu miatt kell gyakrabban menni.. Meg persze a gyógyszerek és a konzultáció. Ilyenért mondjuk inkább kiadok pénzt, csak sikerüljön!
Ja, a szurikat nem ott vettem meg, hanem eü pénztári számlára, így az annyiba nem kerül..
Sziasztok!
Davider: ne haragudj! Nem direkt a tiedre nem válaszoltam, hanem nagyon sok üzit kaptam, és nem nagyon tudtam felvenni a fonalat.
Nem haragszom rád!!:)
Most már egy kicsit kezdek jobban lenni, napról napra többet is tudok itt lenni...
Bocsi még egyszer!!!!
Sziasztok.
Akkor Én is leírom. Nekünk Pécsen csinálták, ahol nem csak a statisztikáról szólt a dolog. Kicsit meg is voltam lepődve, mert az ország minden pontjáról jön ide babára vágyó. Adnak költségtérítéshez papírt. Ja. És semmilyen vizsgálatért nem kell fizetni, mert a TB fizet mindent. Én eddig csak a gyógyszereket fizettem.
Igen alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy hálapénz adása szigorúan tilos, és ez így is van.
Lehet a BMC ingyenes, de a fórumokon azt látom ott még él a zsebbe dugdosós módszer, ami sokkal több, mint 1* 12 ezer. Azt írják, van olyan doki a BMC-e aki símán elfogadja, persze olvastam olyanról is aki nem, pl. a Macifül dokija.
Sziasztok!
Akkor beleszólok én is.
A Dévaiban is csak egyszer fizettünk konzultációs dijat(12.000), plusz egyszer a rákszűrés, uh-ra.Azóta 3x voltunk nem kellett fizetni.Ugyanúgy lehetett vinni az általunk beszerzett leleteket.
Ja! És nem kell kellemetlenkedni, hogy mennyit adjon az ember a dokinak a boritékban.(ez a Kaálira is igaz)
Moncsicsi!
Mindenkinek más szempont a fontos.Nézd meg az összes szóba került Intézet honlapját és ami Neked szimpatikus odamenj! Sok sikert!
Davider miért mondod, hogy a Kaáliba mindenért fizetni kell? Főleg, ha nincs is róla tapasztalatod, mert nem oda jártál.
Ha úgy megy vki oda, hogy visz minden vizsgálati eredményt, mi úgy mentünk, össz-vissz egy konzultációs díj van 12.000 Ft, és semmi többet nem fizettünk. Bongyorka is ezt írta. Ha vki ott csináltat előzetes vizsgálatokat akkor kell fizetni, vagy az inszemkért, de a lombikért nem.
Adtak egy A4-es oldalnyi listát, hogy mit szerezzünk be, vittünk is minden eredményt.
Mellesleg nekünk nem Kaális babánk van, hanem Kaáli utáni:), és az eslő 2 UH-ra oda mentünk, még azért se kellett fizetni.
Ti is :))
Jo éjszakát:)
:) A doki nénim ott rendel a Bolgárkerék utcában, ahol ő az UH-t csinálja. :) Köszi a segítséget.:)
Megyek aludni.. Vigyázz magatokra és jó éjszakát nektek! :)
Figyi ha lmész és nem jön be még mindig válthatsz:)
És ő csinál 4D-os dvd-t és amikor a baba nem mutatta meg magtás 2* is vissza hivott és ingyen csinált két ugyanolyan 30 perces dvd-t...:)
Azok persze. :) Mondjuk most mintha elvágták volna.. Túl jó volt a gyömbér, nem baj legalább tudtam enni. :)
Megnéztem a doki honlapját. :) Szimpi. :) lehet majd felhívom. Ott rendel ahol a régi dokim is. :)