Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia babus!
Neked is kellemes hétvégét.Én szokásosan,csak picit idegbetegen.:-))
Most nem nagyon vagyok,mert lekváros kiflit,meg kakaós tekercset sütök,csak néha bekukkantok.
Sziasztok lányok! Kellemes hétvégét:) Hogy vagytok?
Szia! Nagyon örülök, hogy így fogod fel a történteket! Én is hiszem, hogy a második próbálkozásnál már minden rendben lesz! Maradj ilyen optimista és pozitív! Kívánom, hogy minél előbb begyógyuljanak a lelki sebeid! Puszi
Jo reggelt lanyok! Koszonom mindenkinek a vigasztalast. En is remelem az ido majd segit enyhiteni a fajdalmunkon. Mindenkinek drukkolok. A legcsodalatosabb erzes a vilagon, mikor a picid/eid ott vannak veled. Csak pozitivan mindenki, en is probalom, meg ha neha lent is vagyok a lejto aljan, de hiszem a kovetkezo sikerulni fog.
Szia! Szerintem ez már nagyon jó, remélem, hogy ezáltal lesz egy kis önbizalma! Gratulálok!
Tándor a dokim:) igen ez lesz az első, és az utolsó is egyben:) igen, május 04-én kell menjek UH-ra. stimu alatt fogok dolgozni. majd ráérek itthon lenni a beültetés után:))
Szia Bobett!
Látnak benne fantáziát, de ahhoz hogy ki tudják közvetíteni később, kell egy portfólió, ami 10db A/4-es kép. és 30 ezer forint. Jövő pénteken fotózzák.
Sziasztok Lányok!
Eda nagyon sajnálom ami történt.
Szia! Hogy sikerült a lánykádnak?
Szia! Nagyon-nagyon sajnálom! Ennél nagyobb fájdalom talán nincs is! Reméljük, hogy az idő majd megoldja, vagy legalábbis enyhíti a fájdalmadat, s újult erővel tudsz újra nekivágni! Együtt érzek Veled! :(((((
Szia! A naplómban mindent elolvashatsz rólam! Most nem írnám le még egyszer, mert egy kicsit hosszú lenne! Puszi
Szia eda!
Annyira sajnálom!Sírd ki magad drága!
babus ki a dokid?nekem B.B. tényleg jó doki.
ez lesz az első?..akkor most még a menzidet is várod ha jól gondolok vissza..
én 5.-én megyek uh.-ra..dolgozni fogsz a stimu alatt?én tp.jöttem amikor ez az egész elkezdődött hogy nyugodtan vágjak bele az egészbe.
Szia eda! Nagyon sajnálom, együttérzek Veled:( De tudom, hogy erős vagy és biztos, hogy sikerülni fog a második beültetésed:))) Nagyon-nagyon szoritok Érted:))) Sird ki magad drága, ugy könnyebb lesz elviselni a fájdalmat. puszi
Sziasztok! Ma voltam UH-n es sajna az embrionknak nem volt mar szivhangja. Ugyhogy most magam alatt vagyok, de biztos valamiert igy kellett tortennie. Juliusba mehetunk a kovetkezore. Nagyon faj. Pedig ugy erzem mindent megtettem, nagyon vigyaztam magamra. De inkabb most, mint kesobb meg rosszabb lett volna. Pedig a ferjemmel vartuk a szivhangot, de helyette a rossz hir jott. Sokszor athiszem jobban vagyok, de a szemembol a konny nem apad ki. Megyek pihenek. Kedden megyek elvetetni. Es meg a legrosszabb, hogy itt van velem, de nem el. Mindenkinek kellemes hetveget. Mindenki vigyazzon magara.
köszi, jól:) majd május 04-én kell mennem UH-ra, akkor tudom meg, hogy milyen stimuk kellenek, és milyen protokoll lesz:) Én is Debrecenbe járok:)))
Reméljük nem, de nincs is miért húzni az időt.
Drukkolok nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap majd jelentkezek és beszámolok. Puszi
szia babus köszi a jó kívánságokat..
te hogy vagy?
Szia bibócska! üdv a csapatban:)) Gratulálok a babócáidhoz:)) Jó egészséget Nektek:)) Sziasztok lányok!!!
köszi bobett..
mesélsz magadról egy kicsit?
szia vivek..
gratula a beültetéshez..pihenj sokat de csak módjával..gyógyszereid milyenek vannak?szerintem azért fájdogálsz mert kicsit sok petesejtet tudtak tőled leszívni ez azért nem kevés..
nekem "csak" 5 volt talán ezért nem éreztem semmit két nap után már teljesen rendbe jöttem.
mikor már ezt olvasod bennt lesznek a lurkóid hát hajrá sok szerencsét kívánok...
Gratulálok, jó egészséget és szép babaváró hónapokat kívánok!
sziasztok lányok..
én is lombikkal vagyok most kismama és én nagyon meg vagyok elégedve mert olyan hihetetlen szerencsénk volt hogy első alkalommal babás maradtam igaz még nem szabad elkiabálni semmit sem mert még nagyon az elején tartok.én a debreceni kaáliba járok és nagyon megvagyok elégedve a dokimmal és a lányokkal is akik sokat segítettek nekünk "betegeknek"....
Hát,remélem!Molnár azt mondta,egy hónapig fogigátlót adnak,de a lányok,akik a dokinőhöz járnak,azt mondják,Ő nem szokott adni,a pasi viszont igen.meg írt egy csaj,akinek a tesójáék járnak oda,és a tesója 41,a sógornője 39,és állítólag azt mondta a dokinő,hogy a koruk végett,nem érdemes halogatni,ők is most kezdtek.Mivel én is 40 leszek,remélem,nálam sem húzzák feleslegesen az időt.
Ha minden orvosi papírod rendben van, akkor kezdeni fogod !
Erről van szó! Ha így állsz hozzá, akkor félig már sikerült is! Puszi
További ajánlott fórumok: