Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok lányok! Hazaértem! Hát nem kaptam túl jó híreket, el is vagyok kenődve nagyon! Negyed órán keresztül ultrahangozott a doki, mire nagy nehezen talált 4 db tüszőt, de azok is nagyon kicsikék! 5 és 7 mm! :(((( Ja! S lehet, hogy a bal oldalon nem is tüszők vannak, hanem valami más! :(((( Totál kész vagyok! Most megemelte az injekció adagomat, de most úgy érzem, elfogyott a pozitív energiám és nem tudok optimista lenni! :(((( Hétfőn kell mennem megint! Már most rettegek, hogy akkor milyen lesz az eredmény!
Szép napot Nektek! Micimaci és Gabci! Szorítok Értetek!
sziasztok lányok! Nem tűntem el,csak menetrendszerűen megérkeztek a terhességi tünetek.(tegnap voltunk 7 hetesek).Nagyon kínoz a hányinger szinte semmit nem tudok enni,csak kekszet.Mindegy,számítottam erre,hisz ezen majdnem mindenki átesik.
Örülök,hogy mindenki,szépen halad a cél felé!Kitartás lányok,és Ti is hamarosan átérezhetitek,amit én.(nem a kellemetlen tünetekre gondoltam!!)
Puszi,és drukk mindenkinek.
Gabci és Micimaci +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldöm a pozitív energiát én is!
hamarosan babók lesznek a pocikban nagyon jó hírek...hajrá lányok kitartás és küldöm a babaragacsokat is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)
bobett neked is megy az enrgy ezerrel..minden jól fog alakulni.
Csajok NAGYON IZGULOK !!!!!
Egy óra múlva indulunk.
Gabci én Szegedre járok.
Puszi Mindenkinek !!!!
Gabci és Micimaci! Megy Nektek a drukk ezerrel! Pihenjetek nagyon sokat, de ha már tudtok, akkor jelentkezzetek! Vigyázzatok magatokra és a babókra!
Holnap nekem is fontos nap lesz! Remélem már látszódni fognak a tüszőcskék és én is a nyomdokaitokba léphetek! :))))) Jó babásodást! :)))))
Gondolom, hogy sokan hiányoltak. Én jól vagyok, köszönöm.
Veled minden rendben?
Sziasztok Lányok!
Micimaci és Gabci holnap gondolok rátok! Biztos, hogy sikerülni fog!
Nagyon köszi Csajok a sok- sok jót, amiket kívántok !
Nektek is hasonló jókat kívánok !
Pusszantok Mindenkit !!!!
Szia drága Micimaci:)) Nagyon örülök, hogy holnap már Veled lesznek a kis Kincseid:)) Drukkolok nagyon Értetek!!
Teljesen megértelek, hogy pihenni fogsz a beülti után, ahogy tudsz jelentkezz légyszives:)) Sokat fogok gondolni holnap Rád:)) Sok sikert drága:)) puszii ja és a beülti után egyél rengeteg fehérjét és igyál sok-sok savmentes vizet:)))
Sziasztok Csajok !!!!
Holnap 11-re kell mennünk a klinikára és meg fogom kapni az én kis Virágaimat !!!!
NAGYON VÁROM MÁÁÁÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babus szerintem sincs már semmi ciszta nálad !!!!
Bobett kitartás ! Nagyon drukkolok !!!!
Mindenkinek sok - sok erőt kívánok és küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát !!!!
Pár napig a beülti után a család szigorú fekvést diktál, így majd kicsit később fogok jelentkezni !
Mindenkinek kitartást és türelmet kívánok !!!!
Drága Babus! Ne lelkizz! Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, s, hogy az a ciszta már meg sincs! Tudom, hogy nehéz, de hinni kell benne!
Hamarosan eljön a Te időd is, s meghozza az eredményt ez a hosszú várakozás!
Nálatok legalább süt a nap! Itt egyfolytában borult az idő, meg szemerkél az eső!
Küldök Neked egy nagy adag +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát, s ne feledd, a 25 gólyából, amiket álmomban láttam, egy a Tiéd!!!!!!!!!!! Lestoppoltam Neked! Jó legyél és ne dolgozz sokat! Puszi
Szia Babus! Neked is szép napot! Hogy vagy ma?
Én elég nyomi vagyok! Biztos ez a fránya idő! :((
Szia! :))))))
De örülök, hogy itt vagy! Annak meg még jobban, hogy minden rendben van Veled és a Babócával! Az időjárás az engem is megvisel, pedig én még nem vagyok kismami! Szóval ez legyen a legeslegnagyobb problémád a terhességed alatt!
Vigyázz magatokra nagyon, s ne tessék így eltűnni, mert szükségünk van a Te biztatásodra is! Puszi