Lombik életre-halálra (beszélgetés)
a 13 nagyon jó eredmény, gratula!
én bevállalnáma 3-as visszaültetést is.
amikor kitoltak punkció után, állítólag veszekedtem a nővérrel hogy az infúziót szedje ki a kézfejemből mert kényelmetlen :-) és hogy a hajhálót azonnal szedje le mert tönkremegy a berakásom :-D.
ezt a férjem mesélte, én nem emlékszem semmire. aszonta hahótázott az egész nővérszoba a humoromon.:-)))))
Gondolom! De izgi!:) Majd biztos megnézhetitek őket mielőtt visszakapod őket.:)
Remélem is, nagyon várom már őket.
Ez sokat jelent ám! Tudják hogy vigyorog a mamájuk, úgyhgoy már alig várják hogy visszaköltözhessenek egy ilyen boldog anyuhoz!!:))
Egyeltalán nem volt rossz, most kicsit feszül a hasam, de semmi nem fájt. És állítólag vigyorogva aludtam el, és úgy is ébredtem, de ez már megszokott nálam!
Én már 36 elmúltam, és csak az egyik petefészkem "üzemel".
Kettő lett mind a kettő szépen megtermékenyült.
És holnap kapom vissza őket.Mind a kettőt.Így nekünk sikerülnie kell,mert nincs fagyibabánk.
Köszi, jól, bár mensizek, fáj a pocak, de amúgy minden rendben.:)
Köszi, remélem, hogy minél többe lesz! Vasárnap telefonálok.
Logikus döntés, én is annyiban gondolkodom. És milyen volt? Mesélj!
Ja és nagyon köszi a drukkot!
Te hogy vagy?
Szerintem 2-t, többet nem mernék...
Ajha!! az szép.
Azt kívánom ,legyen mindben peti.
Ti is a finisben vagytok.
szia Cicmic! Drukkoltam!:)
Ez gyönyörű eredmény! Gratulálok!:)
Mennyit szeretnétek visszaültetni?
Nem, semmink se volt. Egyből lombikra megyünk. És a Sote-ra.
gyááááááááááááááááááááááááááá, tök jó, ehhez külön gratula :):):)
Szióka! De izgi :) És hogy vannak a kis édes blasztociszták? :) mit mondtak telón? és te mennyit rakatsz vissza?
Sziasztok Lányok! Most értem haza a punkcióról, és 13-at sikerült leszívni!
Ti hogy vagytok?
Hú lányok!
Holnap transzfer.
Mostmár tényleg izgulok picit.
Szia babusom mizu?Bobett hogy vagy/tok/?
Era nálatok mi a pálya?
igen, így van 30.! tudom, hogy nektek 15., de neked is az első lesz (ezek szerint)?, inszemed volt előtte? (bocsi, ha leírtad már, de én már lassan keverem a csajokat, meg annyit nem is győzök visszaolvasni :))
Előtted megyünk konzira. Nem azt mondtad, hogy júli 30 nektek? Nekünk 15-e. Csak nekünk nincs előtte semmi más.
hát ja, de legalább kicsit előre tájékozott az ember! Te hol is tartasz most? Amúgy én is 29 évesen indultam el vizsgálatokra! :)
Köszi!:) Elolvastam közben. Ari vagy! Hát megdobbant a kicsi szívem, ahogy ezt elolvastam. Azért ez nem olyan kis dolog...
Szívesen! Molly kimásoltam, és átküldtem neked privi üziben, h ne kelljen estig várnod, na meg a melóhelyen is jobban teljen az idő ;)
Köszi, otthon megnézem.:)
Mi is köszönjük jó lenne ha hamarosan érkezne a baba hozzánk is!Nektek pedig csak kitartás és meglesz az eredmény!!!mennem kell puszi!
itt a link Molly!
[link] letöltések menüben keresd a "nyilatkozat..." kezdetűt, nem akartam ide olyan sokat bemásolni....
Nyilatkozat in vitro fertilizációs "lombikbébi" kezelésben - pontosabban ez az
Köszönjük szépen, viszont!:)
További ajánlott fórumok: