Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
lányok látom rossz volt az idő.:-) mindenki a gép előtt kushadt, nem győzlek visszaolvasni titeket.:-D
képzeljétek, 5-en vagyunk barinők, egyikünknek sem sikerült. szeptembertől második stimu. 3-unkank nincs fagyibabája. a másik kettő szolidaritást vállalt. bobett, bibócska, babus, cic ás a többiek: mizu?
puszi Neked is:)))
köszönöm:)))
Szia drága Mártikám:))
Köszönöm, hogy drukkolsz értem:))Én viszont teérted, bár tudom, bár a szivem mélyén tudom, hogy sikerült:))Légyszi duplázd a fehérje mennyiségét:)))
Ha most sem lesz jó, akkor majd legközelebb:))
nemigen tudok már elkenődni semmin:))
puszi neked te drága...
holnapra sok sikert..
gondolni fogok rád
Amig élek addig remélek:))
Sosem fogom feladni ez biztos:))DD
Egészségedre a cseresznyét:)))
Jó lesz minden, szépen ki fog alakulni Mindannyiunknak:)))
így van babusom ne is add fel erős csajszi vagy és sok lánynak adsz erőt még köztük nekem is.
ma is szenvedtem egy kicsit most jól vagyok de nem bírtam ellenállni gyönyörű hatalmas és finom cseresznyének ettem pár szemet szóval nem kizárt hogy megint be tesz de akkor is meg kellett ennem.
megmértem magam péntek óta két kiló mnt le ezzel a zűrrel..remélem most már jobb lesz.
Nekem is nagyon jó véleményem van róla:)
Tényleg őszinte, és csak a javát akarja az embernek, ő biztosra megy.
Nekem is kerek-perec megmondta, hogy mig ott a ciszta, addig semmihez nem kezd, mert felesleges.
Tándor végig normális volt. Nagyon kedvelem és mindig őszinte volt. Nem is mennék máshoz. Mi mikor már összekerültünk a párommal, tudtuk, hogy nem lehet természetes úton babánk, úgyhogy nem jártam meddőségi szakrendelésre, hanem egyből a Kaáliba mentünk.
Mármint hogy ahhoz az orvoshoz jártam-e, aki nospát adott? Nem. Ő csak az ügyeletes orvos volt, aki úgy gondolta, ha a nospa nem hat, majd magnézium infulzióra köt. Mire megkaptam az infulziót, már késő volt.
Engem Sápy doki automatikusan átirányitott a 4 sikertelen inszem után a Káli-ba.
Nekem, mivel nem sikerültek és 38 leszek, endometriozisom volt, igy nem kellet végigjátszani a 6 inszemet.
A doki biztos jól tudja, hogy mit csinál,hallgass rá.
Hozzá jártál magánba?
Hát,az FSH-m még mindig nem jó,de,ha a változó kor előjele,akkor nincs értelme várni szerintünk,így megpróbáljuk.
Köszi a drukkot,aranyos vagy!
Pussssz
Én anno a Meddőségibe ugy kerültem, hogy 2007-ben endometriozisom volt, és mivel Nyiregyen nem csinálnak GNRH kezelést csak Debrecenben igy kerültem oda át.
Sztem csak a körzetidtől kell beutalót kérned,a debreceni Meddőségi szakrendelőbe, ott a nőgyógy épületben be kell regisztrálnod és utána mehetsz a rendelőbe. nekem anno a szövettan eredménye volt a beutaló.
Én ugy tudom, hogy Tándor csak lombikkal foglalkozik.
Ne nézd a távolságot, ha a babáról van szó, ott jó kezekben leszel:)
Nekünk is 50 km oda 50 vissza, de nem érdekel, csak a cél lebegjen a szemed előtt:))
Vállald el kérlek, minden jó lesz utána:))
:-)
Köszi,drága,remekül.Most,hogy végre elkezdődött a dolog,teljesen lenyugodtam. :-)Holnap megint megyek uh-ra.
Tudom,miről beszélsz,én sem szeretem a bizonytalanságot.Most kicsit az izgat,hogy nem tudom,kellene-e éreznem már valamit,vagy sem.Az első két nap fájt a hasam,petefészkem,de most már az sem.de szerintem,még nem is kaptam annyi szurit,hogy éreznem kellene.
Igen, tudom,hogy Debrecen a legjobb megoldás, egyedül a távolság döntött, amikor a terhesgondozást nem ide terveztük... 120 km, csak 120 km marad... :-( és sokszor elég nehéz a napjainkat úgy összehozni, hogy ott legyünk időben.
De ha az eredményt nézem és minden mást ami mellette szól, akkor nincs vita. Ezt is vállalnunk kell.
Szia drága bibócskám:)
Reméljük a legjobbakat:)
Ha mégsem, akkor leszivatja a doki a cisztát, és utána lassan sinre kerölük:))Ami késik, nem mólik:))
Tudod, hogy babus nem adja fel könnyen:))DD
Hogy érzed magad? rendbejött már a hasad?
most megyek még jövök csak van egy kis dolgom..
addigra a többiek is ideérnek...
cupp mindenkinek
igen, biztos, hogy vállalnak terhesgondozást és szülést is:)
Nekem a 3 közül Sápy és Török volt a szimpibb:))
De Feketével sem volt semmi bajom, de Ő kb. kétszer ha volt a rendelésen, amikor én ott voltam.