Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia. Igen kapok utrogestant. De az előző lombikoknál is kaptam és akkor az alatt is megjött. Most meg még csak nem is barnázok. Ezért nem értem...
Erázs tesztelj.ha erősödik még lehet ok :-)ezek a hcg-k egy elhaló terhességet mutatnak...biztos jól írtad? nekem 12 hetesen 200000 volt.nem értem.mi a mértékegység? itt miu/ml
hát már pozinak kellene lennie, e az uh lesz a döntő.gondolom kapsz progipótlást az késleltetheti a mensit
Szia! Nem voltam vv.-en egyből uh-ot mondtak.
Csináljál még pár tesztet, főleg reggel és meglátod, hogy mit mutatnak. Nem akarok vészmadárkodni, de a 17. napon már pozitívnak kéne lennie, ha van benn valaki az ált. már a (8)-10-12. nap körül kimutatja a teszt.
Vv-n már voltál? Vagy egyből UH-gal indítanak?
Szia! Megkérdezhetem, hogy mire jó ez a vizsgálat? Elolvastam a honlapjukon lévő leírását, de nem igazán értem.
Jó reggelt! Szeretnék megkérdezni, hogy tudja-e valaki hol lehetne megcsináltatni a NK sejtaktivitás vizsgálatot. Én nézegettem de csak a laboratórium kft-t találtam. Esetleg máshol?
Gratulálok a kismamáknak és drukkolok a babára váróknak! :)))
Szia! Ne keseredj el! Lehet nem megfelelő érzékenységű tesztet csináltál. A menstruációra azt írta valaki, hogy lehet csak a gyógyszerek miatt nem jön meg. Ezért nem szabad tesztet csinálni. Érdemesebb kivárni a vv-t.
Tényleg érdekes. Az a lényeg,hogy minden rendben legyen.Ne foglalkozz a számokkal pihenj sokat és sok folyadékot fogyassz.
Sziasztok!Kiváncsiság képpen megnéztem az előző terhes kiskönyvemben,h hogyan alakult a hcg-m.
Elég érdekesen nézzétek!
12 hetesen-114 hcg
24 hetesen-124 hcg
28 hetesen-117 hcg
34 hetesen-121 hcg
Akkor a mostani 13,1 hcg-m lehet normális így 1-2 hetesen :-)
Szia! Hová jársz? Ha a budapesti Kaáliba akkor ha tudsz most menj el vérvételre. Azt hiszem 10 óráig vannak.
Szia! Nekem a tüszőrepesztőt (ovitrell) már csak magában kellett, előző nap volt az utolsó gonapeptyl.
Sziasztok! Légyszi segítsetek! A beülti utáni 17. napon vagyok. (beülti után 4xfél ovitrelle szúrit kaptam két naponta) Ma teszteltem és negatív lett. :-( De nem jött meg a mensim. Szerintetek mire számítsak? Nagyon el vagyok keseredve. :-( Csütörtökön kell Uh-ra mennem.
Koszi, hivom a dokit. Szép napot neked, nektek!
Ha nagyon köhögsz vagy làz lesz az gond.hétfőn hA nem javul lelózz oda.panadolt vagy algot nyugodtan vehetsz be
Erre nem tud senki vàlaszolni mert lehet egyéni
Ha nagyon rossz a helyzet, akkor menj el az ügyeletre. Nekem ezt mondták,igaz punkció után. Próbáld ki a diófa, kamilla, hársfa tea kombinációt. Torokfájásra nagyon jó a sós vizes gargalizálás. Anyósom nagyon dicsérte még a reszelt gyömbér,méz keveréket. 3*1 teáskanállal. Utána 30 percig ne egyél, igyál. Neki nagyon bejött Ő a héten volt ugyanígy, ilyen tünetekkel. Jobbulást!
Sziasztok segitsetek kérlek! Stimuláció 7.napján vagyok. Azt hiszem megfáztam, torokfájás fejfájás és jön a láz is ugy érzem :-((( Ilyenkor mit lehet tenni tudja vki? Lehet bevenni pl lázcsillapitót?
Sziasztok! Uj vagyok itt. Segitseget szeretnek kerni toletek. Kedden lesz petesejtleszivasom. Holnap este kell beadnom a tuszorepesztot ( choragon) a kezelolapomon nincs rajta hogy a gonapeptylt meddig kell szurnom? Ma este gondolom meg igen, de holnap a tuszorepeszto melle is kell meg? Köszönöm Elore is a segítseget. Szep estet! Eszter
Nekem is 3 naposan ültették vissza őket 8 sejtesen, azt mondták, hogy az előírásnak megfelelően néznek ki .
Hihi a gyümölcscentrifuga is rezeg meg a turmixgép is és napi szinten használjuk :-)
Köszike ! Elfelejtettem megkérdezni a dokit. Ez a 7.napom. akkor már inkább nem
Csak ha bubi van úgy tudom. De nézd meg a tájékoztatót ott részletesen le van irva:)
Sziasztok!
A gonalf900 injekciót minden esetben .25 kell állítani mielőtt beállítom a napi értéket,vagy csak akkor ha buborékot láttok?
Szia! Én is szedtem a tiszta méhpempőt.Nekem hatásos volt. Én nem kanalat, hanem fogpiszkálót használtam.
koszonom lanyok , nagyon bizom benne , hogy ez lesz a mi evunk!
Szerintem jó előjel, hogy 5-ből öt megtermékenyült, ezekszerint jó minőségűek a petesejtek és a hímivarsejtek is. Ha jók a sejtek, akkor mindegy, hogy 3 vagy 5 naposak, csak 5 nap alatt jobban kiderül hogy melyik a jó, mert amelyik nem ér el az 5. napig az bent sem maradna meg szerintem.
További ajánlott fórumok: