Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
2 kérdés: hogy lehet az UH-n látni, h VOLT pé?
a másik: vajon endometriózis mellett egyáltalán bevállalják nekem az inszemet v a lombikot?
Nekünk először ugyanígy volt, és 2 lett végül beültethető.
Gondolom, ha kettő maradna, akkor csak kérnétek, nem? Egyet nem nagyon szoktak fagyasztani.
szeritntem 28 évesen petevezető gonddal nagyon jó esélyeid vannak, hogy akár elsőre összejöjjön. :-)
Én most a 11-ben, jövő hét az egyik sorsfordító.
Talán aug-szept környékén.
Debrecen, Kaáli.
3. napra lesz a beültetés. Igen 28 leszek az idén.
Bízom.... (talán ez a legfontosabb)
Hanyadik hétben jársz?
Simán lehet 1 embrióból is terhesség. Én is így vagyok ezzel. Mi azért nem kértünk többet mert csak ez az 1 petesejt érett meg, de az eredmény szerencsére nem maradt el. Dönts szíved szerint.
Mellesleg most vagyok a 12 hétbe és az égvilágon semmi tünetem. Én is vártam (kicsit még most is) mint a messiást a mellérzékenységet, de semmi. Már össze-vissza nyomkodtam, hogy érezzek valamit. :) Ez van, attól még egészséges, és növekszik szépen.
Tegnap kellett telefonálnom és öt embrióból négy indult fejlődésnek.
Salynálom h nem sikerült! Mikor próbálkoztok újra?
Hova jártok?
Szia Atir84!
Én is néztem mag a Csak csajokat reegel és pont ezt akartam írni! Ill. én azt akartam kiemelni, hogy a reggeli riport szerint van ahol már felajánlják csomagban azt a lehetőséget, hogy egy embriót tesznek vissza, a többit lefagyasztják és akár sikertelenség esetén a kövi ciklusban máris kaphatsz egy fagyi babát, akinek, ha jól felébred még jobbak is az esélyei a megtapadásra. Elgondolkodtató és jó lehet ez a megoldás, de sajnos ez TB finanszírozásban még nem elérhető....
Egyébként, hogy holnap hogy döntsetek: itt eleve több szempont van és számít a biológus ajánlása. Ha fiatal vagy (84 az év, amikor születtél? :-) és valóban csak a petevezetővel van gond, akkor egy babóval is nagyon jó esélyeitek vannak, bár a riportban is mondta a doki, hogy kettővel még jobb. :-). Nekem is "csak" petevezető gond volt és 33 éves vagyok, ezért nekem max. 2-t javasoltak, amibe mi bele is mentünk simán, mert mi szeretnénk ikreket. Elsőre nem jött össze, másodikra viszont igen, és ikrek. :-)) Szóval átlagban van meg az egy gyerek. Mi nagyon örülünk, de ezt tényleg Nektek kell tudni. A legfontosabb kérdés úgyis az, hogy hány igazán jó sejtet lát a biológus. Hányadik nap lesz a holnap a punkciótól?
Köszönöm a biztatást!! Aranyosak vagytok!
Az ikerterhesség szövődményeitől félünk inkább! Pont ma láttam a Reggeliben hogy a lombik terhességek 1/3-a végződik ikerterhességgel. /a sors :)
Mikor elkezdtük akkor úgy gondoltuk egyet ültetünk vissza, mára egy kicsit elbizonytalanodtam de bízom az ösztöneimben :)
Szia...,
Mi is lombikra készülünk, és ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat, nehéz döntés, mert több beültetésnél simán előfordulhat, hogy mind megtapad. De az esetek nagy százalékában én úgy tudom, hogy az egyik felszívódik, a másik viszont marad, és ilyenkor persze jó hogy nem egyet kaptál. Hát az az igaszság, hogy ezt tényleg nektek kell eldönteni, ebben a ti érzéseitek számítanak egy esetleges ikerterhességgel kapcsolatosan.
Sziasztok!
Most voltam a dokinál,hétfőn megyek UH-ra, megnézzük spontán ciklusban lesz-e peteérésem.
Szia atir84! Sok sikert! Sztem ne légy bizonytalan! Egy gyerekhez egy pete is elég :-)
Miért féltek az ikrektől? Én örülnék, ha kettő lenne egyszerre:-)
Más: Nem tudjátok, hogy lehet-e anonim pete donorohoz jutni? Sajnos az uncsitesóm kiesett, mint lehetőség, mert elmúlt 35, és csak 35 év alatti adományozhat petécskét.
G-VJ, élvezd ki ezt a pár napot mellfájás nélkül, jön az hamarosan, csak most pontosan tudod a dátumot, ezért tűnik hosszabbnak!
Drukk ezerrel!
üdv, skin