Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát annál nagyobb meglepetés nem is érhetne!!! :D
Holnap nézni is fogok reggel egy hőt, mert azért abból tudom majd hova tenni legalább azt, mikorra várhatom a mensit....
Szia!Azért nem írok sokat, mert most vegetálunk:-(Holnap próbálok időpontot szerezni.
Lehet, hogy beágyazódásos vérzés?:-)
Sziasztok!
Igen sokáig tartott, mire végigolvastam az elmúlt pár nap hsz-it! :) Nem semmi mennyit írtok!! De ez így van jól!
Üdv az újaknak, és holnapra megy a drukk a v.v-nek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én a donor témáról csak annyit írnék, hogy nem vagyunk egyformák! Van aki szívesen bevállalja, van aki nem. Ha egy kapcsolatban ilyen probléma áll fent, hogy nem egyezik a két vélemény, bizony komolyan át kell gondolni a jövőt. Ha elég erős a kapcsolat bármi is lesz a végső döntés, akkor együtt 20 év múlva is úgy gondolják majd jól döntöttek akkor.....bárki hozzáállása is valósul meg.
Avike: melyik szerdán mész uhu-ra?? Nem úgy volt, hogy 6.-án???
Gica: hogy vagy?? Most ritkábban tudtál jönni, minden ok??
Nekem meg csajok most este már volt halvány rózsaszínes nyákom! Viszont még csak a 24! cn. vagyok!!! És általában 29-30 szokott lenni a ciklusom. Szóval még 1-2 napot igazán kibírhatna, mert 1-2 leletemet még mindig várom a postán....
Sziasztok újra itthon:)
Fantasztikus 4 napot töltöttünk Füreden holnap jövök majd fotókkal is:)
Remélem mindenki jól van ....:-D
++++++++++++++++++
Igen, ikerterhesseg a cime:
Itt, a hoxan? vagy merre?
belinkelned esetleg? koszonom. :)
De dragak vagytok, hogy hianyoltatok, koszonom szepen. :)
tenyleg igyekszem mostmar jonni megint, de eddig azt sem tudtam, hogy merre all a fejem. most ertem utol magam.
Borrdi, akkor lehet megnezem ezt az ikres forumot magamnak. :)
En is a 12.hetig gondoltam az utrot, viszont 2 hetre van meg eleg adagom, aztan iratnom kell a dokival. remelem, hogy itt is ismerik, kulonben meg leszek love.
Szuper, h minden rendben van! Gratulálok!
Az utrot nekem végül a 14. héten állította le fokozatosan a doki, szóval a 12. hétig mindenképp szedd!
További minden jót kívánok!
Hello,
Sokat gondoltunk Rad. Szuper hirek, gratulalok! Van am ikres forum is, ha van kedved, csatlakozz! :)
Utro: nekem is 12 hetet irt elo a doki. Addigra alakul ki a lepeny es onnantol nem kell. Egyre figyelj nagyon: semmikeppen se egyik naprol a masikra allitsd le, hanem fokozatosan csokkemtsd le! Ez nagyon fontos, mert elvagolag abbahagyva konnyen verzes jelentkezhet.
Sziasztok!
Huu, nagyon eltuntem, de eleg sok minden volt mostanaban.
Szerintem utoljara akkor irtam, amikor keszultem kiutazni Kanadaba es az foglalkoztatott, hogy minden rendben legyen. Hat, hala az egnek minden rendben volt. Az utazast nagyon jol viseltem, de elegge elfaradtam a vegere. Es azota mar egy 11 napos Usa-keleti parti koruton is tulvagyunk, ahol szinten minden rendben volt. :)
Pont a multheten voltunk uh-n es eddig minden a leheto legnagyobb rendben. :) 2 picurka alberlom van es ugy latszot, hogy jol erzik magukat. Igaz, az egyik kisebb, de csak 2mm-el, mint a masik. Remelem szepen be fogja o is hozni a testveret. Ha minden igaz, majus 25re vagyok kiirva es ma vagyok a 9+4nel.
Megprobalom felvenni a fonalat ujra.
Mindnekinek nagyon sok drukkot es kitartast kuldok.
Jah, kerdes.
Ti meddig hasznaltatok az Utrot? A devaiban azt monda a doki, h eleg a 9.hetig, de minden ismerosom kb a 12. hetig hasznalni. Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Zsu, tudom, hogy régen tiprodtok már ezen a donor témán. Tudod, szerintem a párod nagyon önző és nem is szeret téged igazán, különben nem csak a saját kényelme izgatná, hanem a te boldogságod is.
Nálunk egyikőnk sem tökéletes, de már csak a korom miatt is én vagyok a (sokkal)nehezebb helyzetben. Én örömmel bevállalnám a donor petét, ha lenne olyan a családban, akitől kaphatnék vagy lenne annyink, hogy megengedhetnénk magunknak, mert a férjem nagyon szeretne gyereket, nekem meg a szívem szakad meg, hogy nem tudom őt megajándékozni egy babával. Egy kapcsolat csak akkor az igazi, ha két ember minimum nagy vonalakban ugyanazt akarja, és a gyermekvállalás az szerintem eléggé alapkérdés egy kapcsolatban.
Szia!
Én pont így voltam. És terhes voltam. Ez nem jelent semmit. Én is eléggé megijedtem, de nekem sem volt több vérzésem, és a teszt 2 napra rá + volt.
Szerintem kerje inkabb a progit, mert nekem
Pl sohasem neztek. :(