Lombik életre-halálra (beszélgetés)
én Suprefactot kaptam anno. de azt nem tudom, hogy támogatott-e, mert mindent fizetnem kellett. az árára sem emlékszem, de talán olcsóbb...
Manócska! Nagyon sajnálom a helyzetedet, de tudom könnyű mondani és tudom, hogy édesanyádról van szó, de tényleg csak magaddal kell foglalkoznod.
Nálunk sajnos a nagymamámnak voltak alkohol problémái és mindig kivoltunk tőle. Sajnos, nem ismerte el és nem tudtunk mit tenni vele. Idén februárban el is veszítettük, de akkor már 2-3 éven egyáltatán nem ivott, de az alkohol miatt. Cirózisa volt és iszonyatos szenvedésen ment keresztül kb 2 éven keresztül, de még akkor sem akarta beismerni, hogy mitől vannak problémái. Egy csodálatos asszony volt gyerekkoronban és hihetlen volt végig nézni, hogy az alkohol, mit tett vele. El tudom képzelni, hogy mit érzel, de sajnos, ha ő nem akarja, nem tusz rajta segíteni. Anyukám még mindig azon rágódik, hogy mit tudott volna tenni, hogy ezt elkerülje.
Én csak azt nem értem, h ezt a dokik tudják...szóval biztos, hcsak ez az egy szer van amit felírhatnak?
Most énis sírok...a röhögéstől ezen a fiún:-))
Azt még nem tudják, vagy tisztítás vagy ércsere, vagy átvezetik máshova.
Sziasztok! Most olvasom vissza, amiker ma írtatok.
Nekem van egy kollégám, akikinek ikreik vannak és szoktunk besélgetni, hogy-hogy vannak, stb. Az ő felesége teljesen egyedül intéz mindent az ikrekkel. Az első egy hétben volt otthon vele a kollégám és természetesen az esti fürdetés az közös program. Azt mondta, hogy teljesen jól kezelhető a dolog. Pl náluk egyszerre van minden szoptatás, egyik cici, másik cici :) Azt mondta, hogy az sem igaz, hogy az egyik sír, akkor a másik is. Legalábbis náluk ez nem így van. Ja, és két fiúcska! Kívánom, hogy neked is ilyen "könnyen" menjen majd a dupla öröm.
na ez micsoda szemétség hogy a TB nem is támogatja!!!!Miért nem?nem értem!!Sajnos sokat nem válogathatok hogy hol váltom ki,mert nincs minden gyógyszertárban,így kiváltom a klinikai gysztárban,mert ott tutira van és nem kell bejárnom a város érte.De bosszantó hogy nincs rá támogatás!!!
Hát az sajnos.Kibirom persze,csak sok negatívum után,nehéz hinni minden jó lesz és igy még nehezebb.
Igen, elég kiborító tud lenni a bizonytalanság. Próbáld lefoglalni magad, hátha segít. De teljesen megértelek.
Nézem az x faktort és sírok rajta...mennyire rosszak :)
Párom tudja hogy én ritkán bukok ki ezért nem is haragszik,de az igaz ő idegesebb mint én :)
Aranyos vagy,köszönöm a vigasztalást:)
Tehátha jól érzem eléggé ki vagy bukva a bizonytalanság miatt ami szerdáig el fog tartani ugye? Sikertelenségről mégne beszêljünk jó!! Felejtsd el! Nézd te is az x faktort tök jókat lehet derülni rajta! A párodnak meg adj két cuppanóst, biztos ő is azt szeretne, h sikerüljön, csak a pasiknak még sírni se szabad....
Nem jött meg továbbra sem,de nekem volt már hogy az Utro miatt nem jött meg,mikor abba hagytam 2 napra rá megérkezett.
A depi oka a sikertelenség volt:) De így elolvasva amit irtál,már kezdem hülének érezni magam miatta :))))
Igen tudom 10 körül volt , na a bmcben erre mondták nekem, h láttak már 10-es 20- as hcgvel megszületett babákt is! Megjönni nem jött meg ugye? És amúgy mi volt a depi oka?
Jól emlékszel:)) De a Hcg szintemre is emlékszel? Realista vagyok,annak ellenére hogy remélek persze.
Mi a baj? Még nyomz mindent nem? Vissza kell majd menned ugye jól emlékszem szerdán...?
Igen szerintem is dublőr volt, nem is mutatták közelről....
Bocsánat lányok hogy így eltűntem.De túl vagyok egy nagyon depressziós napon.Ma igazán kihisztiztem magam(szegény párom meg csak tűrte)nem mondom hogy jobban vagyok,de legalább elfáradtam benne:) Egyébként változás nincs,mensi sehol.
Na azóta én is azt lesem mindig hogy milyen ruha van rajta meg hogy akkor tényleg babás, vagy sem, bár szerintem is dublőrje volt :)
Szerintem a nóri terhes de akkor nem tudom, h csinálta ezeket a tornamozdulatokat...két ugrás meg hátrahajtás....nem ismhiszem, h ő csinálta.
Szia! Sajnos a TB nem támogatja. És nem mindegy, hogy hol váltod ki, mert szabad áras, sok ezres eltérés is lehet patikánként.
igen és remélem meg is marad az egyenes:-)))
Akkor már egyenesben vagytok:-)
szia!Már adom a Gonat-t,szóval már stimulálunk,30-án kell mennem legközelebb
Szia!Örülök, hogy jobban vagytok.Milyen műtét lesz ha kell?Értisztítás?
Sziasztok.
Anyunak megcisnálták meg végre az érfetést, mert apu tudott intézni neki ésmerősön keresztül normális helyet. A combjában el van záródva az ér, most befektették, infúziókat kap ami segíthet kitágítani, ha nem hat akkor műtét.
Kutyum jobban van. Kapott tegnap infúziót attól erőre kapott, vacsorázott is. vér sincs már a pisiben, viszont kiderült, hoyg nagyon nem jó a szíve, úgyhog kapott szívgyógyszert.
csajok a Gonapeptyl-t nektek is mindig támogatás nélkül írják fel?
93.000Ft-ot fizettél első alkalommal??És abban mi volt benne???és utána még mennyit fizettél????nekem hoszzú protokoll tavaly 130.000körül kijött mindennel együtt.Eddig egyszer 20.000-t fizettem 10a Gonapeptyl-ért,meg aztán 26.000Ft-ot 3a Gonapeptyl-ért és 2 db Gonal-F300-as injekcióért.Tudom,van még hátra bőven a kiadásokból!
További ajánlott fórumok: