Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
sziasztok
most készülök az sztk-s nőgyogyászomhoz kérni 3 pontos vizsgálatot.segítenétek hogy hogy kérjem a nőgyogyásztol?
Igen, kérdezem, h van-e új érzés?? Mell feszülés, émelygés, has puffadás, hányinger stb..
Én várom ill. nem várom a mensit! :) utána meg telefonálok a Sotera, h mikor mehetek a prof.hoz és eldönti, h belevág-e még az idén a lombikba?! mert kevés az idő kariig, sajna, lehet, h nem férek bele az egy hónapban!jó lenne pozitívan zárni az évet.. bízom Urbancsek jó indulatában, hátha...! :)) akkor idén minden teljesülne!! házasság és gyerek!! álmaim valóra válnának!! :)))
Sziasztok!
Én is nagyon örülök a kis focicsapatnak, reméljük innentől már minden rendben lesz.
Igen iszom, mint egy ló. Azt mondták a kaáliban, hogy igyak sokat, az segít a hiperstimun.
Én amúgy is nagy ivó vagyok, kb 6-7 liter/nap.
Ha nem iszom folyamatosan, állandóan kapar a torkom. Minden doki ezért azt hitte cukorbeteg vagyok, de hál istennek nem vagyok, olyan a cukrom, mint a nagykönyvben!
Mennyit iszol?????
Én napi 2-2,5 l-nél többet még nem bírtam inni.
10-12 liter azt jelenti egész nap csak iszol!!! :o
Igen, de éjjel mikor nem iszom, akkor csak 2-3 szor megyek wc-re, és alig van 1-2 csepp.
De ott eszi a fene, a baba minden szenvedést megér!
Még fáj sajnos, de sokkal jobb, mint volt. Már simán tudok feküdni. Bár rengeteget iszom, kb 10-12 litert.
Na meg a tej.
Annyira boldog vagyok!
(elnézést kérek az épp szomorkodóktól)
Eredetileg 3-at akartam vissza, de a hiperstimu miatt csak 2 lesz.
Azt mondta a férjem, hogy inkább ne is legyen, ha egyszerre 3 lenne. Lehet benne valami. Irtó nagy munka lenne 3 kicsi egyszerre. Mert egymás után az más, na de egyszerre.
Bár szerintem örülne azért, ha véletlenül 3 lenne.
Így is félünk, nehogy osztódjanak, mert apai ágon a nagybátyáim voltak ikrek, anyai ágon pedig a nagynénéim.
Nem tudom a többivel mi van, csak ennyit mondtak, majd holnap megkérdezem, mikor megyek visszaültetésre. Szerdán kéne, csak akkor sok műtét lesz, így holnap megyek.
12 volt icsivel, abból lett 6 db, a többit a természetre bízták, abból lett 1 db.
A férjem azt mondja, ő a természetest kéri vissza.
Nekem mindegy, csak tapadjanak meg!