Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen ahogy mondod a korom plusz, hogy lombikosok vagyunk. Én azért úgy vagyok vele, hogy próbálok majd alkudozni az orvosommal. Talán akkor mennék teljes szívvel bele, ha.a kombi teszt rossz lenne. Nem a fájdalomtól félek, hanem a vetélés kockázatától. Ráadásul az életem párja erősen tiltakozik mert félt minket. Igen ez még egy jó menet lesz. Amikor 13 eve terhes voltam nem volt csak cukorterheleses vizsgalat es annyi.
Holnap már november.Ez a ti hónapotok is lesz! Ölellek szépséges kismami
Immunológia 7 munkanap múlva meg van ....
genetika 3 hét .....kíváncsian várjuk:)
Hematoma????
nekem volt feküdni kell szigorúan nekem szépen el múlt persze hetekbe telt de egyre kisebb lett szóval fekvés.....nyugi nem lesz semmi baj:)
jaj, de szupi! :-))))))
Nagyon örülök és gratulálok!
Nekük a nov. 29. még csak a 37. hét, szóval még ez nem teljesen a 9. hónap. Eleve levontunk belőle, mert ikreket 38. hét után nem nagyon engednek benn maradni, nekik már akkor kinn jobb, mint benn.....
Köszi a dícséretet.
Az amniót miért nem úszhatjtok meg? A korod miatt, meg, hogy lombik? És ha csinéltattok egy kombináltat és abban kijön, hogy minimális a kockázat? Meg azért mostmár vannak más lehetőségek is, pl. a chorion boholy teszt - szerintem minimálisan ugyan, de az biztonságosabb az amniónál, mert a magzatburkot nem szúrják át.
köszi! :-) reméljük. Azóta amúgy semmi, ez reggel 8 körül volt. CSak tényleg az a szívás, hgy az ember honnan tudhatja biztosan. Amúgy a víz mennyisége miatt nem aggódom, mert szinte semmi volt és az termelődik újra, csak azt olvastam, hogy ilyenkor nagyon magas a fertőzés kockázata, ami nagy bajokat okozhat. Regen volt egy betét, ami kékre színeződött, ha magzatvíz volt (ph értéket nézte), de nem lehet kapni, mert valszeg betiltották.... :-(
pedig arra most beruháztam volna.
Sziasztok lányok!
Borrdi olyan szép kismami vagy! Hát igen a kilencedik hónap. Amikor a varakozás a tetőfokára hág. Bár természetesen a te esetedben kicsit más hiszen megy a drukk azert, hogy a fiúk 29-e közelében lássák meg a napvilágot.Minden rendben lesz, meglátod! Zsu pihenj sokat ahogy tanácsolták és minden rendben lesz. Mi tegnap voltunk a nőgyógyászomnál. Nagyon aranyos volt. Kérdezte, hogy mi újság a Kaaliban. Amikor meghallotta, hogy terhes vagyok nagyon odavolt annyira örült. Megvizsgált. Méhnyak szépen zárva. Volt hasi ultrahang. Sárgatest, szikhólyag, kicsi szívverrése minden csodálatos azt mondta. 18 mm-es a pici. Oda volt a doki de mi is. Rákérdezett a trombozishajlamomra, hogy figyeltek e erre. Mondtam, hogy feleztek az adagot es már csak 1 hétig kell szúrnom. Emiatt amúgy aggódott. Azt mondta
vissza egész ampullára és ezt a terhesség végéig szúrni. 20- an kell visszamennünk és akkor beszélünk az amniocentézisről mert ezt sajnos nem ússzuk meg. Úgyhogy család nagyon boldog én pedig a fellegekben járok.
Megy a drukk kinek mire kell éppen. Puszi.nektek
Feküdj amennyit csak tudsz, és minden rendben lesz! :) Teljesen természetes hogy izgulsz, de általában fel szokott szívódni, és nem okoz gondot!! Kitartást, és sok-sok nyugalmat!!
Csajok! Reggel óta iszonyatos fejgörcsöm van. Azt szeretném kérdezni, hogy vehetek be a szurik mellett 1 advil u. forte-t, mert nagyon jó lenne, ha nem kellene ettől szenvednem...
Szerintem tartsd be a fekvást szigorúan és nem lesz baj. Próbálj megnyugodni és a pozitív dolgokra koncentrálni. Beszélgethetsz is a kismanóddal, hogy kapaszkodjon és fejlődjön szépen. Sajna mást nem nagyon lehet, mint feküdni. És egyél olyan rostdús kajákat, hogy ne kelljen a wc-n erőlködni.
ciszták: én arra tippelnék, hogy a stimu miatt van, az szépen el fog amajd múlni.
Teljesen egyetértek, ezért háborít fel. :-(
ponotsan ezek a szetereotípiák vannka meg az orvosok között is. Én most nagyon örülök, hogy 3 év kemény munkájával sikerült olyan orovsokkal körülveni magam, akik vagy szakértői ennek, vagy, ha pl. csak a háziorvosomról van szó, akkor is nyitott és utánaolvas és nem röhög... én is hány orvostól/laborostól hallottam, hogy ja, ez az IR most nagy "divat". Az még ezsükbe sem jutott, hogy ez nem divat, hanem most fizetjük meg a 20-30 év egészségetelen életmód árát, amit az élelmiszeripar fejlődése és a modern kor vívmányai ránk erőltettek?
33+1, lassan kúszik most az idő.... most tartok ott, hogy már mindenen beparázok. :) Most éppen azon, hogy nem kezdett-e el szivárogni a magzatvíz.... no mindegy, igyekszem megnyugoni azért.
Egyébként teljesen jól vagyunk, csak mostmár mindenem fél perc alatt zsibbad, elefánt lábaim letttek és a medencém is fájdogál, úgy tűnik, készülődik.... pedig még egy hónapot szeretnénk egyben lenni. Nov. 29. van beírva...
Sziasztok!
Megint kellene egy kis segítség. Megvolt tegnap az UH. Van öröm, de aggódás is. Baba van, szívhang is, (16 mm petezsák, benne egy CRL: 6,3 mm ébrény) de egy jó nagy vérömleny a petezsák mellett. Azonnal veszélyeztetettnek titulált a doki, és 6 hét szigorú fekvést írt elő. Valamelyikőtöknek volt ilyen, ha jól emlékszem. Nagyon be vagyok tojva, hogy most mi lesz, azt mondák könnyen elvetélhetek miatta, ha kifakad kimossa a terhességet. Még az is a leleten van, hogy mko ovariumban több clc látható. Na ezt meg aztán végképp nem értem. Mik ezek ciszták valamelyik petefészekben? Tudnánok segíteni?