Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok !
Avike gratulálok !
Én a 37. héten lettem toxémiás, 195/125 vérnyomás, fehérje a vizeletben, katasztrofális máj eredmények, a magzatvíz már meconiumos volt. Előtte teljesen normális volt a vérnyomásom, két nap alatt 8 kilóval lettem nehezebb a víz miatt.A barátnőm a 31. héten került kórházba mindezek miatt, 4 hét múlva szült, de a méhét sajnos ki kellett venni.
Hat en sem arra lakom... Azt csinaltuk most, h hetvegen elkocsikaztunk uzsi idoben, fagyit ettem es hoztunk el sutit. Mivel kus adagokban ettem a sutiket, 3-4 napig elnyammogtam rajtuk. Kivi hetvegen meg ujra... :)
Avike, ez szuper! :) Nagyon stramm babóca van a pocidban, ami nem is csoda, ha jól emlékszem, neked volt az a gyönyörű magas hcg-d! :) Csak így tovább!
Borddi, a Vári cukit ismerem, oda járunk mi is. :) Csak tőlünk nagyon messze van.
Bocsánat, de el kellett mennem.
Maki, tudom, hogy ez nehéz és közhely, de valamiért ennek így kellett történnie. A következő sikerülni fog, én nagyon hiszek benne!
Kérdezted, mikor kezdek. Képzeld, nekem már fut a következő lombik, szóval a szeptemberi stimu és ET után október végén beindult a longprotokoll, s 2 napja Gonalt is szúrok. Úgyhogy, remélhetőleg 2 hét múlva leszívás és ET.
én nem nagyon vettem eddig, mert most egyáltalán nem iszom tejet és csak nemrég kóstoltam, hogy az finom. Amúgy elvileg bióboltra tippelnék, hogy ott kell, legyen... Azt tudom, hogy drága, úgy saccolom, hogy 7-800 Ft lehet 1 l.
nem tudom, házilag hogy lehet előállítani, ill. h mennyi mandula kellene egy liter kinyeréséhez...
Avike, megnéztem a faliújságot, nem találtam neked szurit sajnos. Te sikerrel jártál? Esetleg a többi kaálit is fel lehetne hívni, hátha valahol van kint a faliújságon.
mandulatej mennyit kóstál? és hol veszitek? mennyivel olcsóbb sk csinálni?
Csajok köszönöm a biztatást mindenkitől! Hát, ET+14. nap az november 13.-a lesz. Szóval akkor tesztelek egyet, és remélem, hogy felfele fog görbülni a szám utána, és nem lefelé.
Nagyon örülök!!! Drukk drukk ezerrel! :)
Érdekes, hogy amikor 3 napos embriót kaptam vissza, akkor is ET+14, napot, meg most, hogy 5 naposat kaptam vissza, most is ET+14 napot mondott a doki a tesztre. Szóval akkor már nyugodtan csinálhatsz szerintem is. És nagyon szorítok, hogy 2 csíkos legyen.
A véralvadási zavart is a Boga mondta? Miből gondolja, hogy gond lehet vele?
Igen már voltunk konzultáción. Csak a 3. napi vérvételt, friss rákszűrést és Hy-co-sy-t írt fel.
Véralvadási zavar.Nekem most annak kell jobban utána járnom,egy jó pár vizsgálatom már eddig is meg volt az mind negatív,de most még kell hozzá egy pár.
Már voltatok konzultáción is?
Okés, szerintem is biztosabb. Remélem először az életben látok majd kétcsíkos tesztet.
én olyan et+12-14 nap csinálnék, az már biztosabb. persze, ha kibírja addig az ember. :-)
Igen, igazad van, szerintem olyan 8.-a után csinálok. Akkor kéne megjönnie, és akkor leszek ET+9. napon. Nem tudom akkor látszik e már valami a teszten.
Köszönöm lányok a jó szókat! jól esik:-)
Semmi vizsgálatot nem ajánlott, azt mondta az első ilyen után nem kell, de azért nem nyugtatott meg. A Thrombopholia mi? Még nem hallottam róla.
Sajnos nekem is műtéttel ért véget. Januárra tervezzük a következőt.
persze, gondolom. De azért nem bírnék még plusz egy hetet várni, meg sztem az sem jó, ha az uh alatt tudod meg... nekem legalábbis, de Te vagy a főnök! :-)
hát akkor vegyél be lesz@rom tablettát. Ne engedd, h felhúzzanak!
Én is clexane-t szúrok. 8000-est napi 2-t. Nekem egy 10 db-os doboz úgy hogy a kardiológus írja fel 1500 Ft-ba kerül. Kérj szakorvosi javaslatot, mert a háziorvos máskülönben csak kb 15 ezerért tudja felírni.
Sajnos muszály, mert a férjem nem boldogul nélkülem. Sokat segít, pl nem kell mennem a megrendelőkhöz, de telefonon azért fel tudnak agyalni rendesen.
De biztos csinálok, csak félek, nehogy megint negatív legyen. Olyat láttam már egy párat az elmúlt 11 évben.
mindenképp menj át egy rendes házidokihoz, a terhesség alatt úgyis többet lesz rá szükséged.
hát pedig nem a mozgás, hanem a stressz a rossz! Nem kellene most dolgoznod. :-(
és addig nem is csinálsz hcg tesztet????
További ajánlott fórumok: