Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Maki gondolok rád holnap:))))
++++++
Ma voltunk Győrben spermiogrammon,meg HBA.De az eredményt egy ideig nem fogjuk megtudni,mert telefonon nem adnak ki ilyen információt,és most egy ideig nem megyünk,max én majd valamikor decemberben UH-ra.
A másik meg fáj a hasam,és barnázok.2 hete kedden jött meg.Holnap meg ugye csinálják a kaparásos tisztítást.Nem tudom mit csináljak,lehet,hogy megindulna most a menzesz és kitisztulna?
:)
Drukkolok...
+++++++++
Ma nem volt netem ...megvolt a terhelés cukor,inzulin azt mondták egy hét az eredmény....
Ki hogy van???
Csajok!
Én mára elköszönök. Nem tudom mikor jövök holnap a hírekkel, de ahogy hazaértünk igyekszem jönni!!
Mindenkinek szép estét, álmokat!!
Tolna megye.Mivel én 2 műszakban dolgozom változó nagyon az étrendem.Ha de.vagyok akkor van pd reggeli de ha du akkor kb délben eszem előszőr...
Biciklizni én elég sokat szoktam..
Lányok, volt valaki közűletek Győrben a Laboratórium Kft-ben IR vizsgálaton?
Mit mondjak, hogyan kérjem a vizsgálatot, hogy rendesen megcsinálják? Nekem kell vinnem a cukros vizet, vagy adnak ott? Vagy szendvicset?
Igen,semmilyen műanyag edényben sem jó semmit sem a hűtőben tárolni,sem mikróban melegíteni.Meg persze a pet palack amit te írtál.Ezeket mind tudom még is abban van a kaja a hűtőben.
Ha ma az egészséges dolgokról van szó :)
De ennyi mindent nem lehet kiszűrni.
Akkor olyan nagy túlsúly azért nincs:-)A diétánál én ezt a nagyon számolósat nem csináltam.Viszont az 5* étkezést igen.Elhagytam a fehér dolgokat és a cukrot is.Általában reggelire eszek egy szedvicsit tk barna kenyérből.Tejtermék tilos reggel.Tizi:gyümölcs, vagy néha 1 pohár tej
Ebéd változó a lényeg, hogy nincs benne fehér:-)
uzsi uaz mint a tízórai, vacsi vagy szendvics, vagy ebédmaradék és biciklizek.hol laksz?
Értem.Akkor nekem is lenne még mit kivizsgáltatni.
Én Győrben voltam IR-en,de nem ott.Nem szimpi az a hely,senki nem tud semmit,és nagy a káosz.
Én most nemrég tudtam meg itt a Borditól,hogy diétázni kéne... mensim van de nem egyformán (mindenhónapban megjön de nem időre) peteérést nem tudom..
Túlsúly: 175cm vagyok és kb 75 kg szóval van mit fogni :-)
AMH: szeretném majd megcsináltatni remélem meg tudom itt a megyénkbe is.