Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Visszatérve az eredeti kérdésre, ha pénteken 193 volt a hcg, akkor a teszt mikor mutatja ki, ha elment a baba?
Én először tapaszt kaptam, de már az segített.
Gica cica mit szólt a férjed???
Akkor tényleg feküdj!
Inkább többet!
Én is megfogadtam, hogy a mostaninál végig feküdni fogok, és nem idegeskedek a munka miatt.
Nálam valószínű az volt a baj.
Pihengess, és ne idegeskedj, az tényleg ártalmas!
Felhívtam, de azt mondta, hogy feküdjek. Ha nem múlik, akkor hívjam, ha múlik, akkor felkelhetek.
te ez nagyon szuper!
Bár az enyém lett volna ennyi! (az csak 11.89 volt :(()
Ha aggódsz, hívd fel reggel a dokidat, vagy menj be a nőgyógyászat ügyeletére, hogy megnyugodj!
5+1 hetes vagyok. ET+13. napon teszteltem.
Uh dec 3.-án lesz. vvt meg fene tudja. Már volt pénteken és 193 volt a hcg.
Nekem ET+10. napon pozi tesztem lett. (előtte nem csináltam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni)
Hányadik napon vagy?
Most nézem csak a szép pozitív teszted!
Mikor mész vv-re és uh-ra?
kb mikor érdemes tesztet csinálnom? Hogy még terhes vagyok e.
Drága Gréti!
Remélem megmarad a babád, de sajnos nekem is ilyen barnás franccal ment el. Semmi tünet nélkül, csak a terhességi cicifájás maradt abba.
Na de ha még beülti sem volt? Értem, hogy nagyon reménykedik a sikerben de azért lehet, hogy még kelleni fog.
Hát én is azt hittem.
Köszi
Csodás hír Mónika! drukk megy nagyon holnapra!
szedjed drága pár napig szájon át az Utrót! mert a barnázáskor nem tutira szívódik fel.és most jobb is talán ha nem kotorkászod magad. ha szedsz Aspirin protectet azt most nem kéne. szorítok értetek!
biztos stimus szurijai maradtak.
Így délutánra az a helyzet, hogy maradt a kb 15-20 cseppnyi barna. Olyan 11 körül abbamaradt, de a délben betett utro után újra kezdte. De nagyon keveset. Viszont nem érzem terhesnek magam. Remélem nem szívódik fel tünet nélkül. Ha elmegy, szeretném észrevenni.
Drága cicus nagyon szorítok továbbra is értetek! azt gondoltam ennél egyértelműbb eredményt fogtok kapni! most csak bízni lehet!
Köszönöm kérdésed nagyon jól vagyunk! bízom babaka is jól van,majd 26-án látom ismét:-) most drukkolok neked hogy jól sikerüljön a fagyis beültitek! drukk-drukk!
akkor miért akarod eladni a szurikat?
Avike drága, hogy vagytok? Jól vagy, kicsikéd?
Nem tudnak mást tenni sajnos.
Hát nehéz helyzet és biztos kiborulok, ha egy sem kezd osztódni, de nem tudok mit tenni. Nem ringatom magam hiú ábrándokba.
Nekem még messze van a tesztelés...hétvégén lesz a beültetés.
Basszus, azt a pár db petesejtet, amit nagy kínok árán gyernek tőled, azt így reckírozzák? És mi van, ha nem élőt fog meg a biológus? Azt mondja bocs?
Ez nagyon durva! Szegények, tényleg sajnálom azt a helyzetet amiben vagytok. Remélem azért sikerülni fog!
Ha befestik nem tudják használni. Nálunk eleve csak ICSI lehet, mivel bioptátumnál csak az lehet. Ha nem találnak mozgót akkor megszúrják nem mozgó de jó formáju sejtekkel sé reménykedünk, hoyg valamelyik élt. SZóval minimális az esély.
Ó, te jó ég! És akkor hogy csinálják? Vagy most mi lesz? Ha befestik, akkor nem is tudnak megtermékenyíteni vele petesejtet?
Akkor hogyan? Icsi, vagy mi lesz?
Hát nem láttak mozgót a mintában amit néztek (bár ez csak egy nagyon kicsi része a kivett mintáknak. Az, hogy van e benne élő ha nem mozognak csak festéssel deríthető ki viszont a festéstől használhatatlanokká válnak.
használt valamennyit? Nőtt tőle?
További ajánlott fórumok: