Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mit szedett??Most újra reménykedem a te példádból,hogy sikerülhet lombik nélkül is!
köszi:-)megpróbálom feliratni.
Sziasztok Lányok!
Csak beugrottam elolvasni a mai eseményeket!
Gica és Tiggr szívből örülök a jó híreknek! :)
Gica és inszem után kaptam 3x2 utro-t és 2x1 Duphastont és 60-as progi szintem volta tőle inszem után egy héttel, baba nem lett belőle.
Szerintem elég 3x2 utro.
Gréti pihenj sokat, hogy minden rendben legyen veled!
Hát én ebben nem nagyon reménykedek, de köszönöm.
Kicsi SB már itt van nekünk és jó lenne ha lehetne tesója, de ha nem lehet már akkor is boldogok leszünk mindig.
nekem azt mondták 3 mensi kell.meg lesz addig?
Köszi:-)tigrr is pozit tesztelt.Borrdiék jól vannak, páran várakoznak beültire és tesztelésre:-)
köpni nyelni nem tudott:-)Döbbenet, öröm és meglepettség volt az arcán egybe.Na ezt képzeld el:-)
Akkor mennyi idős voltál?
sajnálom, hogy ilyen rögös az utatok, de a vége remélem szép babás lesz:-)
Szerintem kapható, egy próbát megér.
akkor lehet már nincs is ebben a hígításban?Avike mit vett helyette?
Mi Ausztriában vettük, de Avike már nem kapott ilyen hígításban ott, szerintem az Európa patika biztos beszerzi. A férjem 2 hónapig szedte, július-augusztusban, és januárban volt a lombik. Jövő héten megyünk sperma vizsgálatra, kíváncsi vagyok , hogy most milyen az eredménye.Szerintem érdemes megpróbálni, ártani biztos nem fog. A 200 db-os került 12 euróba.
ja,látom hogy napi 2x1.de hány hónapon át kell szedni?3?
Én is úgy gondoltam,hogy csak addig , míg birom,addig csinálnám..a szék amúgy nagyon kényelmes..mondjuk 8 óra után már sehogy se az :) 13 éve körmözöm az eü mellett, de ez a szék nagyon bevált nekem:) nem a térdemen van a súly, igazából a sípcsont, és a feneked alja a két hely,ami támaszt...és nem tudsz görbén ülni rajta,mert automatikusan kihúzod magad, mert máshogy nem esik jól. Már nem olyan sok vendégem van,egyrészt a válság miatt, másrészt mert a szalon a XVI.kerben van, én meg átköltöztem közbe a páromhoz Budára, szóval azóta nem vállalok új vendégeket..de ezt a heti 2 délutánt megtartanám,mert a pénz is kell, de inkább azért, mert befonom a szemöldököm itthon az unalomtól...pár napja vagyok itthon, de már ablakot mostam, falakat a nappaliba, függönyt, szekrényt...egész életemben dolgoztam, egyszerűen képtelen vagyok csak úgy lábat lógázni ...ja, és így négyszemközt mondom csak: markolatig be vagyok sz...va ettől az egésztől,hogy valamit elrontok, félreértek, nem veszem be időben, nem szúrok be eleget, nem érek oda pontosan..ilyesmiken jár az eszem, egy kis szalon-hangulat jót tenne nekem, ott olyan,mint a madárházban, mindíg jár valakinek a szája :))
köszönöm.remélem a rossz HBA-n is tud segíteni.naponta mennyit kell szedni belőle.,egrendelen az Európa patikában,csak nem tudom mennyit kérjek?te is tőlük rendelted?
Szia!
Argentum metallicum D6 tabletta. Napi 2x1 és az 5 millióból 32 lett :)
fajdogal a mehem a beulti utan igy estefele, ez normalis, lanyok?
reméljük!De a stimut azt elkezdheted már január elején ha mégis kell
mi itthon ezt használjuk a számítógépezéshez és órákat lehet rajta ülni.eloszlok a súly aa feneked-combod-térded és a lábszárad között.mindenhova jut egy kicsi és így nem terhel semmit.plusz a gerinced szép egyenes tartásban van közben
Az a lényeg, hogy kényelmes.
Akkor január vége, mert október végén volt.
De ez még messze van, és remélem nem is lesz rá szükség!
szia karena!elküldenéd nekme a homeós bogyó nevét,ami segít a pasikon?
Köszi, én jól vagyok, remélem ti is. Ma túlóráztam, így sajnos nem vagyok képben:(
Tigrr , neked is nagyon örülök. :)
Nagyon kényelmes, bár fél óránál többet még nem voltam ilyenen. Igazából nem a térdeden van a nyomás, hanem az egész lábszáradon.
a 3.hónap a leszívástól-leszívásig kell hogy elteljen
Na ilyet sem láttam még! De legalább kényelmes?
Nem fájdul meg a nap végére a térded?
Az enyém tuti fél óra múlva sajogna!
De, akkor jár le a 3 hónapom. Október 1-től volt a stimum. A mostani fet-et fizetem.
De igen, én is úgy gondolom, ha nem sikerül (de amúgy pedig sikerülni fog), akkor mindenképpen utánajárok egy-két dolognak.
Szia drága hogy vagy simán csinálhatod de bültetésnél már ne...:)
További ajánlott fórumok: