Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Most kezdem az IR diétát és még kell mennem egy vv-re, annak az ereményével vissza az endokrinológushoz, ami januárban lesz. Viszont a januári ciklus végén kapnék már felkészítő ösztrogént és februárban, mikor megjön kezdődne a stimu.
Viszont lehet most ezt halasztani kell, attól függően mit mond az endo doki.
Ez bármilyen ünnep nélküli hónapban csodálatos meglepi lesz! :D
Nektek most hogyan tovább?
Hányszor reménykedtem én már ebben, hogy ezt tehetem a fa alá a férjemnek!
Ha sikerült volna a szeptemberi lombik, akkor idén karácsonykor jelentettük volna be a családnak...
Drukkolok, hogy neked sikerüljön ez a meglepi!
Az a durva, hogy pont karácsonykor kellene megjönnie, illetve 23-án...
Hjaaaj egy pozi teszt a fa alá kinek nem kellene? :D
igen igen sőt még mi is drukkolunk szóval tuti befutó lesz ez a hónap:-DD
+++++++++++++++++++++
joreggelt csajok! vegul ma veszek tesztet 10-es erzekenysegut es holnap tesztelek reggel. fosorgok kicsit, de majd lesz valami!
Kovacs Petert pedig en is ajanlom, nekem is o a dokim, jo arc, normalis, kicsit tavolsagtarto, nem az a pacsizos fajta, de nekem ez bejon.
Na akkor spontán babát Nekünk! :)
Annyira bírom ezt a 1-2 évig tök normális ha nem jön a gyerkőc... Háthogylehetnormáliiiiis????? Érthetetlen számomra ez a nemtörődömség. :(
Hát én már jó ideje annyi minden trükköt bevetek a siker érdekében, de úgy érzem most járok a legjobb úton! :)
Várjon az 2 évet, aki ezt mondja!
Az a baj, hogy azóta eltelt már 3 év és még mindig nincs gyerekem, ha rá hallgatok és ülök a babérjaimon a tétlenségben, akkor még több idő eltelne.
A másik doki, akihez elmentem azonnal mondta, hogy csináljunk egy petevezető átjárhatóságit, nézett hormonokat és azt mondta, hogy menjünk el meddőségibe, mert ő nem akar clostilbegytet kisérletezni és még az is időbe fog telni, mire ott sorba kerülök. Neki lett igaza, de természetesen megpróbáltunk még egy másik dokit, ahol volt 2 inszem, de csak meddőségi lett a vége.
nem tudom rossz a közérzete szarul néz ki..fáj a torka kicsit folyik az orra ..passz mi ez ,mert persze orvoshoz nem megy:-P
se láz se semmi reggel mindig szarabbul van estére jobban ...
Én mikor elmentem nőgyógyászhoz, hogy nézze meg minden rendben van-e, mert pár hónapja próbálkozunk, akkor kiröhögött. 1,5 évig szerinte normális, hogy ne sikerül. Azt mondta csak 1,5 év után küld el bármilyen vizsgálatra.
Nekem meg az a véleményem, hogy ha minden rendben van akkor 3-4 hónap alatt sikerülnie kellene.
Szóval én akkor elmentem egy másik nőgyógyászhoz, akinek azt mondtam, hogy már több, mint egy éve nem jön össze és ő elküldött egyből vv-re.
Egyébként nekem is van most olyan érzésem, hogy sikerülhet spontán az IR diétával és nem lesz szükség a 3. lombikra.
Sziasztok!
Hogy vagytok ma?
Jajj, izgulok Nórikáért, alig várom, hogy jöjjön.
Davider, nektek sikerült eljutni dokihoz?
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
ezek alapján 12. nap, de ha többen vannak akkor 10. nap:-)
Ma vagy a ET+6. nap???
szerintem vasárnap reggel vagy hétfőn tesztelhetsz már ...van valami tünet mikor mész vérvételre???
Sziasztok!
Mikor teszteljek szerintetek ??Hétfőn?Vagy már most hétvégén is ?6 nap telt el a beültetéstől,és 2 napos sejtecskét kaptam vissza.
Jó lenne, boldogok lennénk, de felmerülne a kérdés, hogy az elmúlt 8 hónapban akkor miért nem... De szerintem mindegy is lenne! :)
Ti mentek tovább dokihoz, ha jól emlékszem ezt írtad, de arról lemaradtam, hogy milyen dokihoz?
Jaj de jó:-DD
megy a drukk de jó lenne most a lombik fórumhoz képest sokan babásodtak spontán:-D