Lombik életre-halálra (beszélgetés)
nekem 6 hetesen 8000 volt a Hcg.Után a kezelés miatt lement 900-ra.Majd 1 hét múlva,szóval 8 hetesen, még mindig volt baba,szívmüködéssel.Na most legyünk okosak.
Most ugy vagyok, hogy lessz ami lessz....
Aztán lehet ki ugrok majd a bőrömből :P
Általában amikor teszek dolgokra akkor sikerülnek
Drukkolok nagyon! Jóisten segítségében ndig bízhatsz!
Szép estét mindenkinek :))
Bedöftem az utolsó szurimat :))
Édes jó istenke de jó lenne ha ez lett volna az utolsó-utolsó :)))
Akkor ahol en olvastam, lehet frlreertettem vmit, nem sajat tapasztalat!!!!
Szetintem is van baba!
A vv- t el tidják igen, de persze kicsi a valószínűsêge...arra gondolok, h esetleg Gicának ennyi hcg is elég, h látszódjon a zsák. Bízzunk a legjobbakban!!
És azt el tudják szúrni???a levételt??
Nem tudom gondolom ez is gép függő stb.stb nem étek hozzá de egy baba van biztos:-DD
Szóval én kételkedem, h csak ennyi a hcg mert az bizony egy petezsák benne egy kis vonalkával !
Nem tudom, arra gondolok, h nem lehetne látni a petezsákot, ha nincs meg ez a minimális hcg amire azt mondják, h legalább 1000 nek kell lennie. És gicának most 600 valamennyi...
Most ez mit akar jelenteni mit értelmezel???
Értem...akkor ők is emeltek...mert a lombikok alatt ezt még nem kellett fizetni.
Gica nekem csak azért fura, ez a hcg mert állítólag a petezsák 1000-1500 hcg felett látszódik...szóval kicsit bizonytalan vagyok miért lett ennyi az érték, de valszeg az egy baba miatt. Kell egy minimálisan elég magas hcg ahhoz, h a petezsák látszódjon!
Ezeket a 30 e meg 50 ezer alapköltséget honnan vannak? Mindháromszor a lombiknál nekünk csak embriónkéntkellett fizetni...tavaly óta megváltozott lehet...
Istenhegyi géndiagnosztikában Harmincezer alap költség és + Tizezer /embrió.....
Bocsánat, vak voltam, köszönöm! :)
Ciklus elejétől és stimu elejétől.
Peteéréstől spontán ciklusban? Lombiknál beültitől?
Igen nekem. 10000 ft/ embrio. Amit Borrdi írt az 50000 tétel az nem tudom mi nekünk 3 szor csinálták az istenhegyi géndiagnosztikában.
Csak egy kerdes jott at, arra irtam tegnap.
Sajna nekem nem volt vv-m a fiukkal. :((((( most mar nagyon banom, h nem vertem a palavert..
Tegnap írtam neked FB-n egy kérdést. Megkukkantod majd?
Neked mennyi volt a hcg-d a fiúkkal amúgy?
1x1. Folyamatosan kell szedni.
Remelem, igazad lesz! :)))
Lányok, az aspirin protectet normális ciklusban hogy kell alkalmazni? És lombik esetén?
Már vettem egy dobozzal, de rájöttem, hogy már nem rémlik mit írtatok... Ja és meddig kell szedni?
Köszi!
Akkor lehet felesleges, ott lesz már az UH.
Ha téged megnyugtat.
Én egyelőre tesztet sem merek csinálni. :)
:-) sebaj,hogy csak most mostál fel,nem is kell kismamáknak erőlködniük! hidd el meglátod megérzik,hogy egyedül vagy velük,és olyan jók lesznek mint az angyalok!szavam ne feledd! tapasztalat:-)
Jól van! jobb is,ha köhög nem kapja meg most! majd amikor jól lesz! ölellek!
További ajánlott fórumok: