Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok csak beugrottam, ma ajándékok után rohangásztunk...
Üdv az újaknak! :)
Bcicus én még mindig nem tudok napirendre térni a Veletek történteken!!! De sok-sok erőt és kitartást kívánok!
Eruska én 22ére nem várom - nagyon izgiii!! :)
Alízzal mi újság, tudtok valamit?
Nem tudom kapok-e kezelést,mert a doki úgy fogalmazott a műtét után, hogy endohoz hasonló és olyan hegeket talált a kisemdencémnél. Ezt küldte szövettanra.
de a zárójelentésen már egyértelműen endometriózis szerepel.
Kezelést azt monda kezelhetne gyógyszerrel de mivel kisbabát szeretnénk ezt nem látja járható útnak. ezért mondta várjuk meg a szövettan eredményét és akkor kapom a doki elérhetőségét.
most próbálok utána olvasni, hogy mit jelent a protokoll. mennyi a várakozási idő ...
Az. Nagyon nehéz. Főleg, úgyhogy mikor mondták, hogy van 3 biztosra vettem, hogy most sikerülnie kell és mikor lementek közölték, hogy még sem.
Nagyon boldog vagyok, hogy SB van nekem, ő a mindenem, de örültem volna, ha nem kell egykeként felnőnie.
szia,
szerintem nem kérdez senki butaságot, maximum van olyan terület, amivel még nem találkoztál, és itt mi meg már igen.
ne félj tényleg a lombiktól, a sors ajándéka az, hogy ott tart az orvostudomány, hogy ez a lehetőség is van. :)
kíváncsi leszek a tapasztalataidra a Forgách Intézetről.
Hajrá Reci, mindent a célért. :)
Ezt azért szörnyű lehet elfogadni!
De vígasztaljon a tudat, hogy legalább van egy gyönyörű babátok. Tudom nem vigasz, de jobb, mintha egy gyermeketek sem lenne.
Azt hittem voltál már te is.
Köszönöm a pozitiv hullámokat! Remélem hatnak!
Persze, hogy szerettem volna, mert jó lett volna tesó a fiamnak és hittem is benne addig amíg meg nem mondták, hogy ez van a sejtekkel.
De el kell fogadni, hoyg nem lehet több gyerekünk ez van.
Elvileg a párom miatt.Nekem minden vizsgálatom jó,még a méhtükrözésre várok,remélem ott is minde ok lesz.
Neked meg hajrá +++++++
Dehogy baj, nekem is sokat segít itt mindenki, itt ezért vagyunk mind!
Nem kell félni a lombiktól, nem is olyan nagy mumus ám! :DD
Szia.
AZ endometriozist eltávolították kapsz valami kezelést utána?
Üdv :)
Gyere kérdezz nyugodtan:)
Sziasztok LÁnyok!
Most kezdelek olvasgatni Benneteket,mert sajnos meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy sajnos Kisbabánk csak lombikkal lehetséges. Már 4 éve próbálkozunk és most jött el az idő arra hogy rászántam magam a laparoscopia+Histero műtétre.Amit a dokim már régebbóta szeretett volna. Eddig semmi tüntet nem produkáltam ami arra adott volna okot hogy endometriózisom lenne.. de sajnos a műtét kapcsán ez is kiderült, ill. hogy egyik petevezetékem sem átjárható és így spontán teherbeesés nem lehetséges. Az orvosom a szövettan eredményemet várja januárra, azt mondta akkor megadja annak a dokinak az elérhetőségét akivel együttműködve a lombikot szokta csinálni (dr. Sipos Miklós Forgách intézet) remélem nem baj ha néha kérdezek még ha butaság is, de teljesen új téma áll előttem..
pont szenteste....húú:)
drukk:)