Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Jaj, Nórika drága, nagyon vigyázz magadra!! Ha úgy érzed, menjél inkább orvoshoz, ügyeletre, kórházba, bárhova, csak ne legyen nagyobb baj!
azt nem tudom.én a lobor kft- nél csináltattam.az tuti hogy fizetős.azt hiszem 5000 ft
Reméljük, hogy tényleg csak a méhösszehúzódás okozza. A lázra azért figyeljél, nehogy gond legyen!
mennyire vérzel?mert szerintem azért az erős görcs nem normális dolog
Olyan 5-6 percenként görcsöl egy nagyot.
Nekem még annyit mondott az orvos, hogy akkor lehet nagyobb gond, ha be is lázasodom. Szerencsére ez nem következett be. Viszont a cseppek hatására nekem is fájt a hasam. Azért ha úgy érzed, tényleg menj vissza, veszíteni nem fogsz vele semmit.
Én is kaptam mindkettőt. Tegnap enyhén éreztem a hasam, de ma délutántól eléggé görcsöl.
Nórika ilyen erős fájdalom azért szerintem nem egészen jó nem lehet valami rendellenesség? aggódom érted!
A műtét után nekem is kb. egy hétig fájt és eléggé véreztem is. Elmentem a nőgyógyászhoz és kaptam antibiotikumot és méhösszehúzót. Ez a kettő együtt segített.
Hát már gondoltam rá. Délután azt mondta a doki, mert felhívtam, hogy az összehúzódástól van. Pedig ma még csak reggel vettem be a cseppet.
Szép estét mindenkinek!
Avike örülök, Babka megmutatta magát és minden rendben van Veletek. :)
Farkasaliz most meglepődtem! Ketten vannak, és eddig nem látszott? Ez igen! Megy a drukk, hogy jövő héten is jó híreket kapjatok. Jól teszed ha beszélgetsz velük, és biztosan érzik, hogy mindkettőjüket szeretitek!
Ha nagyon gáz be tudsz menni ügyeletre vagy kórházba? Sztem ez nem vicc...
Csajok, még mindig fájok, nem használ a fájdalomcsillapító. :(
Szép estét mindenkinek :))
Igen úgy néz ki, hogy kettö de jövöhéten már remélem biztosra fogja mondani a doki :))
Apa majdnem elsírta magát, hogy nem lehet semmi a picurkánkkal hanem ugye mind a kettö meg fog születni.......
Szóval nagyon kedvesen beszélgetek a picikéinkkel, hogy mi nagyon szeretjük mind a kettöjüket és végtelenül boldogak lennénk ha mind a ketten velünk maradnának :)
Értem. És tettél valami "pluszt" a petesejtecskékért?
dejó lehet... :)
Óegyemmeg, akkor kislány... biztos, hogy szép nevet fogtok találni Neki.
Jó akkor lesz Babka Ficánka felvaltva!
drukkolok,hogy mielőb szükség legyen rá!!
Hát nem is tudom,mert már a korábbi lány név sem tetszik,mert mindenki Linázná,na azt meg nem akarom,bíztam Trisztánban,de szertefoszlott ez a remény:-)még marad Babka,mert nem tudok jobbat egyenlőre.
Szóval voltatok már uh- on! De jó akkor teljesült amit szeretnél! Ha már nem babka akkor, hogy szólítsuk ezentúl?
három endóm volt, de a harmadik után nem engedtem a leállítást, hanem úgy időzítettük a műtétet, hogy utána rögtön kezdjük a lombikot. Ez volt március végén. Azóta volt két stimum, mindkétszer egy-egy használható sejttel, de sajnos nem osztódtak. Most belevágtunk harmadszorra, holnap megyek uh-ra, megnézni hogy alakulunk :)
Szia én az ikres fórumon találtam eladót,és nagyon szuper! az eredeti ár feléért megkaptam,nagyon tudom ajánlani mindenkinek elején nagyon alul van a baba majdnem a szeméremcsontnál hallottam,már egy picivel feljebb,de nem kell sokat keresni babaolajat kenek a hasamra,és könnyen cúszik,és jól vezeti a hangokat,hallani a lepényt a köldökzsinórt a sajátodat,és a babát,nagyon királyság!
Jól van köszönöm az infót,megnyugodtam:-) egy van! nagyon úgy fest,hogy kiscsajunk lesz,nincs a lába között sem golyókák,sem kukika.nem is szégyenlős fajta erős,egészséges kis ficánka szopizza az ujját,és lökdösi az uh fele telleget.édes manóka,már nem babka,mert elvesztette azt a kis bab formát,már ficánka:-)
Az nem is sok....köszi az infót remelem majd szükségem lesz rá.....
:(
Igen, mert az endot ugye így tudják kezelni, egy "menopausát" idéznek elő.
És a két endo után volt lombik? (Ne haragudj, de nem emlékszem, hogy mit írtál)
Akkor pedig mindenképpen rákérdezek!
Bár valószínű a többi eredményemből is látta a doki, mert rögtön azzal kezdte, hogy úgy viselkedik a petefészkem mint ami készül leállni :(
Mert ugye a két endós műtét után volt kétszer fél év leállításom, és a második után nem állt fel teljesen a szervezetem, úgy mondták hogy "elöregítették a petefészkemet"
Nem, nem igaz, nekem is megnézték a stimu előtt a Kaáliban.
További ajánlott fórumok: