Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hogyhogy nem volt egy vérvételed sem stimu alatt?
akkor hogy ellenőrizték, hogy hogy reagálsz a hormonokra?
Sajnálom. Én is ezt érzem már régóta, nekünk az 5. lombikunk volt. :(
Sajnos nincs más esélyünk hogy babánk legyen de én már kezdem feladni a reményt. :((((
Sziasztok!
Ma reggel adtam be az első Gonal F-et, 225 NE-t.
Lehetséges, hogy máris előjött mellékhatásként az álmosság?
Már vagy 4 kávét ittm,a de mindjárt elalszom ülve, nem jellemző rám....persze lehet, hogy csak az időjárás játszik velem és valami front van...
Ti milyen mellékhatásokat tapasztaltatok ennél az injekciónál?
Mire készüljek még?
Sziasztok,
Miután az állami intézményben 2 normális szót nem váltottak velünk, maganintezmenyben folytattuk a kalandozast.
Soha nem találkoztam ilyen profizmussal és ennyi normális emberrel.
Csak pozitív dolgokat tudok róluk mondani.
De igen, sajnos van sok olyan eset is, ahol hiába fizetsz, csak rosszat kapsz. :/
Megkérdezhetem, hogy akkor most kinél dől el valami holnap? Lombikos dokinál kaptok magyarázatot vagy találtál valakit, aki ért hozzá??
A lentebb már többször említett Fülöp dokiról nem sok friss dolgot találok a neten, nincs honlapja, csak egy telefonos elérhetősége a rendelőjének, pedig jó lenne valami többet is tudni róla. Esetleg hozzá mentek?
Igazad van, a lombikos doki szerint ez tényleg semmiség, szinte minden nő "ilyen"...csak szedjem a femibiont....
Csak így megkérdőjelezem, hogy egyáltalán ők nem tanulták, hogy mi ez??? Én nem értem igazán, de őnekik ez a területük, ez is nőgyógyászat, nem???
Főleg arra nem is válaszolt a doki, hogy a lefagyasztott embrió most akkor jó vagy nem??? Ez betegség, vagy nem???
Nem értem, hogy miért kezelnek minket ennyire "tárgyként", és miért nem lehet elmondani normálisan a dolgokat???
Sziasztok Lányok!
Sosem hittem a csodákban, főként abban nem, hogy velünk is megtörténhet...de tavaly februárban elkezdett dobogni bennem is egy kicsi szív. 6 évnyi kőkemény próbálkozás, 3 sikertelen inszemináció és 4 sikertelen lombik után, a totális lelki összeomlás küszöbén, a teljes feladás kapujában spontán megfogant a mi Anna babánk, aki azóta már 5 hónapos "felnőtt nő" - természetesen önálló akarattal:).
A tanulság: soha, de soha nem szabad feladni!!! Mi is az ismeretlen eredetű meddőség útvesztőjében bolyongtunk, és mégis...Most megfogadtuk, hogy ahol csak tudunk, segítünk a hozzánk hasonló sorsú párokon. A mai nap csak egy apró lehetőséget tudunk felajánlani, de sokaknak talán ez is segítség anyagilag. Maradt szinte 4 teljes doboz Utrogestanom, melynek a doboza sérült ugyan, de 2016 szeptemberéig felhasználható úgy, mint a néhány szem Clostilbegyt és a szinte teljes doboz Medrol, melynek lejárati ideje: 2016. november.
Tudomásom szerint egyiket sem kell hűtőben tárolni (bár az Utro nekem ott volt ezidáig), ezért nagyon szívesen postára adom, ha bárkinek szüksége van rá, csak írjatok, hogy hová küldjem!
Nagyon szerencsés babázást és minden jót kívánok Nektek! És tudjátok: SOSE ADJÁTOK FEL!!!!
Ha a 677-es normal, akkor a 1298-as mutacioja, az a kevesbe rossz variacio. Foleg akkor, ha a homocisztein szint normalis.
Gyorsan nem fogsz erre hozzaerto orvostol valaszt kapni sajnos. (Lombikost meg nem erdemes kerdezni, mert neki ez nem uzlet) Aki valamennyire ert ehhez az Fulop Vilmos. Hozza pedig eleg nehez bejutni.
Hát, bejött, amire nem számítottam, MTHFR 1298C-re én homozigóta vagyok, párom meg heterozigóta...hova fordulhatnék, melyik orvos, aki gyorsan meg tudná mondani, hogy ez most mit is jelent?
Főleg az érdekelne, hogy ez most azt jelenti, hogy a lefagyasztott embriókkal is baj van, vagy csak engem kell most gyorsan kezelni és a lefagyasztott embriók beültethetők???
Nem mindegy....kicsit bosszantó, hogy eddigi lombik előtt senki nem mondta, hogy ezt nézessem meg, és úgymond kuka az az idő, pénz és lelki stressz...mondjuk a dokim szerint most sincs semmi teendőm, szedjem a femibiont....ennyi??? legyen igaza, de már kicsit félve gondolok mindenre, hogy ezek szerint már egy dokiban sem lehet megbízni?????????????????????????
A múltkor olvastam egy cikket Czeizel Endrétől, hogy ha minden párt megfelelően kivizsgálnának, 90%-ánál megmondanák, mi a gond, és kezelnék őket...azaz nem kellene ennyi lombik....ez azért durva, hogy tényleg arra mennek rá a meddőségi intézetek, hogy csak csináljuk-csináljuk, jöjjön a pénz...és nem azt keresik, mi is az eredete annak, hogy nem jön a baba spontán...
Sziasztok. Most végeztem. A szövettan szerint nem volt embrionàlis sejt a kaparékban. Szerintük nem volt terhesség! Mutatom a dokinak a 3 külömböző orvosi papiromat a terhesség tényéről plussz a zàrójelentést amit a missed ab utàn kaptam. Erre vàlasz magànak màr van gyereke?? Meg hogy kell egy terhes teszt mert ez a protokol! Mondom van de ez most miért fontos?? Nem értettem de hamar leesett hogy hülyének néznek. Most menjek a laborba tesztelni. Ha pozitiv akkor baj van / de ha azt hiszi nem volt terhesség akkor miért lenne pzitiv?/de ha negatív akkor viszlàt. Ja és mikor volt a
műtét mondom 4hete . Menses nincs. Azt mondja ha hàrom hét mulva sincs menjek vissza. Ok. Laborban teszt full negatív!! Én a feszültségtől bőgök. Vissza doki közli oké akkor minden rendben. Hàt szerintem semmi sincs rendben. Az még hagyjàn hogy nem aludtam és hogy több órát vàrattak újra felzaklattak és még most se tudom mitől vetéltem el. Szóval elegem van az orvosokból.
Szia,
Nekem 19 volt az fsh-m, előtte 21.
Nem volt értelme újra nézni. :)
Ezen szerintem ne izgulj.
Sok sikert!