Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát már várom a keddet.Ülni max 5-10 percig tudok.Hason feküdni egyátalán nem.Anyukám megjegyezte, hogy neki 4 hónaposan volt ekkora hasa.Betonkemény.De a cél érdeében...:-)
LH teszt ma is negatív:-)
Haaaat igen. Ez nagyon kemény de utólag mar nem számít majd annyira....
Veled mizu? Has feszüles?
Neked nem pirosodik be a cetrotide helye? Nem fáj?
Nekem is hasonló lesz szerintem, a múltkor en is így kaptam.
Szurkolok hogy szombaton menjetek ETre, mert akkor nyuisabbak es hamarabb is végeztek (nem délre hívnak be).
De jó!
Igen, emlékszem :) láttalak ;) képben vagyok.
Leskó azért is telefonált mert amikor nem volt nekem gyogyi szuri a megadott helyen (azt mondtak le lesz zsirozva) - felhívtam hogy nincs... :) köszönte.
Cuki doki, nagyon bírom.
Remelem összehoz nekünk meg 1-2 babucit.
Mikorra te végzel en akkorra megyek majd PU es ET-re.
Miket kaptál?
Kedden randizunk a dokival :) mar többet lat odalent mint a párom :(
Kicsit ki vagyok - 6 hete no szex.... A mehszaj fagyasztas miatt 1 ciklus majd most meg indult a babaprojekt.... Most ment el a mensi de nem akarjuk hogy idő elott kiszabaduljanak a petek ...
Megérzés! (o:
Akkor Te is képben vagy velem kapcsolatban??
10 körül végeztünk, szerdán punkció, pénteken vagy szombaton ET.
Még kaptam egy pár szurit, nagyon aranyos volt Leskó, felhívott nekem egy miskolci gyógyszertárat és elrakatta a szurikat! (o:
Jaj ;) beszélgethettunk volna.
Honnan tudtad, hogy en vagyok???
Veled mizujs? Mikorra vegeztel? Mi van veled? Mikor mész megint?
A kis családom kint várt - jó lett volna ha látod a picurkám is (mar nem pici de majd meglátod). Remelem
De nekem nem mondott többet :( a múltkor mondjuk nem is látta a jobb petefeszkem es abban lett 5 jó sejt.
Most programozom a kis lelkem, hogy jók növögessenek szépen es legyen végre baba a pociban (ismet).
Rövid-antagonista protokoll.
Így vagyok a 6. Napon.
Zöld pulcsiban voltál igaz??
A méhnyálkahártya szerintem jó, nekem 5. napon 6, 8. napon 9,8, most 10. napon 12mm.
Szerintem ne légy elkeseredve, nekem 3 van a jobb petefészkemben, balban nincs semmi, 14-13,5-13,5 mm-esek, szerdán lesz a punkció. (o:
Voltam. :(
;(
Most en voltam az "elso" a transzferesek es a PU-sok után. (Meg is lepett, majdnem el aludtam a széken...).
A hormonok rendben (értéket nem mondtak) es nem valami sok petét látott a doki, 4 darabot eddig összesen. Elkeseredtem (6.napon vagyok) nagyon... :( pedig most annyira bíztam hogy több es jobb lesz!
Irt meg fel Gonalt meg Merionalt is - de Merional nem volt a gyogyotarban. :( jó hogy van tartalék itthon... Jobb vagyok mint a patika!!!
A mehnyalkahartya 6,7mm (az rossz vagy jó a 6.napon??)
Szóval ennyi...