Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Norika biztos találtok valami megoldást ne add fel.
Itt olyan sokan szoritunk neked.
Jo reggelt :)
Remelem ti jobban aludtatok mint en :S
En kisebb munkákat megcsinálok (mosás, vásárlás, vasalás, gyereknek mindent meg kell, főzök meg ilyenek). Nem húzok agynemut es nem kezdek el ablakot pucolni. De egyébként odafigyelek - csak nem tudok nem lehajolni. Igyekszem nem emelni (picurit abszolút nem).
Nagyon vágyom erre a kicsire. ;) meg akkor is ha csak egy es ha csak 6 sejtes volt... Hátha odabent jobban érzi magát es velem akar maradni még jo pár hónapig.
Akkor tudsz pihenni :) de jo! :)
Nekem ilyen időben meg sétálni sincs kedvem pedig a 2 éves rosszcsontom menni akar majd.
Mar itt pörög mellettem ;) le akar fényképezni
Ferjurad dolgozik neked is?
Jaj tényleg :) bocsi ;) ne haragudj.
Nekem tényleg vanszorognak a napok. Gondolom neked is.
Pihengetsz eleget?
Nekem menni kell pénteken progeszteron szint kontrollra. Szerintem nagyon "magas" - ami most jo. Nekem eleve van elég progim es most meg plussz Crinone es 2x2 utro megy (az az szájon át).
Te mennyit kapsz?
Jaj drága! Hátha nem lesz semmi gond... Erős picuri nem hagyhatja magát.
Mondták mit tehetsz? (Életmód, ilyesmire gondolok)
Érdekes, mert a rengeteg progeszterontól en egész nap aludnék... ;) de nem lehet.
Menned kell progi szintet ellenoriztetni valamikor?
Nekem nem faj a derekam (eddig) de a hanyatt vagodas utan tudod nekem fajt eleget.... Mostanra múlik a fájdalom kicsit.
Sziasztok!
Sajnos nincsenek túl jó híreim. :( A mióma az MRI szerint befelé domborodik a méh ürege felé, így akár okozhatta is a baba elvesztéését. Újabb hysterot javasolt. :( Nem látom egyelőre a fényt az alagút végén...
Köszönöm jól, csak aludni nem tudok. Semmit nem érzek, csak a derekam hasogat. És te?
Esik itt is , olyan régen esett....tegnap reggel...
Hogy vagy drága, érzel valamit?
Minden rendben? Jol vagy?
Jo reggelt mindenkinek! :)
A napocska megint nem látszik a sok felhőtől es még esik is az eső folyamatosan :(
De akkor is eltelik ez a nap es egy nappal közelebb leszek a teszthez. :)