Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
én inkább kifőzök egy lagzit, mint ezek az aprólékos dolgok.:-)mondjuk azzal menne az idő:-)ez a halálom:-(
ismerős a műszaki cuccos oldal.párom mechatronikus:-(
Én meg a kézimunka :D na,az lennemég szép baleset, tűkkel kezemben :D
holnap megyünk valamerre bóklászni a zuracskámmal.
Vásárlás :D
Ez sajna most csak sima kaja és háztartás. Nem is tudom mikor vásároltunk utoljára ráérősen. (Bár a Zuram még sosem, max. tv-t, meg hasonszőrű dolgokat.)
Tényleg nagyon rendes a doki, már attól féltem, hogy kivág, mert én írtam újra a beutalót és aztán kértem, hogy írja alá. Nem mertem kézzel ráírni a plusz vizsgálatokat, hiába engedélyezte. (Amilyen formám van, elhajtottak volna.)
Hozzátartozik mondjuk, hogy egy osztállyal járt alattam általánosban, szóval nem újkeletű az ismeretség. De akkor is nagyon jól esik, nem ehhez vagyok sajnos szokva. Vagyis pénzért talán, de ő meg mindezt tök önzetlenül. A cukorterheléshez még a receptet is hozta a glükózról. Na jó, befejeztem az áradozást. :)
Valami kézimunka nem lenne jó elfoglaltság? Nem, nem arra gondolok, hanem mondjuk kötés, horgolás, gobelin. Nekem ilyen hobbijaim vannak és ha elindul a bogár az agyamban, akkor cérnákat, fonalakat vagyok képes össze-vissza halmozni. Mondjuk volt könyvmániás időszakom is. :)
Azt azért nem mondanám :((
Papírnagykerbe járok, és én vagyok az egyik legjobb vevőjük, gyakran meghívnak céges bulikba is pont ezért.
Egyedül évek óta nem mehetek be, mert szó szerint ki kell tépni a dolgokat a kezemből!
De így is simán ott bírok hagyni 40-50 ezret, akár hetente 3-4 alkalommal is. (és mondom, már igen visszafogott vagyok, mert nem engednek vásárolni)
Pillangó, Málnácska, Invinó találtam egy cikket arról, h a szerdai újhold egy valódi megtermékenyítő bolygóállás volt, és olyan babók születnek, akiket nagyon-nagyon várnak már!!! :D Úh pozitív gondolatokra fel!!! :D
Na de miért???!!!
Ne tessék negatívoskodni! Az árt a babuckának!
Okés, este bepötyögöm.
Köszi, jól, várom a keddet a vérvétel miatt. :)
Dokim kiírt végül mindent (4 pontos cukor + inzulin, DHEA-S, D vitamin, tesztoszteron) és letolt, hogy ne szabadkozzak állandóan, nagyon szívesen segít, keressem ha bármi gondom van. Az a lényeg, hogy legyen babánk. Egyszerűen tünemény! :)
Ma kéne mennünk cipőt venni a törpének, mert már tavasz van, ő meg még csizmában jár. :) Meg vásárolni. Blöe. Apuka holnap nem ér rá, délelőtt dolgozik, délután meg foci. A kettő közé necces lenne beilleszteni egy ilyen progit. Bár gondolom ma ezren lesznek, mert akcióváltás és fizeés is volt.