Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Köszi,minden rendben :)Scannelem a gyermek kölcsön matekkönyvét és menet közben elszállt a gép.De szerencsére most oké!!
Nálatok minden oké?Kicsike gyógyulgat?
köszke,feszült a pocim utána de az a hormonoktól lehetett,más nem vol 1 hétig nem mertem szinte felkelni beülti után :) neked már volt beültetésed?
Az enyém nagyon rendes volt. Én a 8 hét végén kaptam meg a nőgyógyásztól a papírt, amivel kellett menni a védőnőhöz és a 9. héten hívtam és a 10-re kaptam időpontot tőle. Nem írta bele a kiskönyvbe, hogy lombik, mert azt mondta, hogy magánügy és csak akkor írja be, ha kérem. Azt mondta Ő magának a kartonomra felírja, hogy tudja, de azt senki nem látja.
Ha minden rendben akkor megbocsajtok ;)
A kiskonyved mikor kerted ki a Vèdőnőtől? Kb mikor érdemes menni? Elég ha csak a 7. Heti kontroll UH utan megyek ugye?
Mar nem emlexem...
De ugye őket is köti a titoktartás?
De jó neked!!!Gratulálok!!Te éreztél valamit a beülti után?
Elég fájdalmas volt az idáig vezető út gondolom minenkinek. Am köszi :)
:) abból is lehet bármi... En tudtam anno hogy nem fogom a kiírt dátumig húzni. Es úgy is lett, aminek felettébb örültem :)))
De jó. Én már régen láttam a babám, a 8. héten.
De jo :) mar hiányoltalak ám!
En is ott szültem es majd ha eljön az ideje ott szeretnek megint szülni. Az en dokim is ott dolgozik. :)
Igen! Nekem november 10 a várható időpont.
Üdv itt,akkor Te is keresztül mentél néhány dolgon.
További problémák nélküli babavárást!
Én is novemberben fogok szülni, csak még nem tudom hol. :-)
Jaj, bocsi sorűntem, mint szürke szamár a ködben...Mindent rendben talált a doki, betöltött 10 hetes vagyok. Az ulomagassag 28,1mm:-)
Forgács intézetbe voltam ott csinálták szerintem a legjobb hely elsőre sikerült :)
Igen, visszamentem a dokihoz, akihez a Kaáli előtt jártam és a Sote II-n szülök novemberben! :)
Az rengeteget fog számítani. Majd meglátod!
En mindig csináltam valamit - minden nap, amikor jol esett. Elmentem nyugiba bevásárolni meg ilyenek. Járkàltam a városban :) sokat sétáltam.
Tudod mar hol/kinél akarsz szülni majd?
Gratula!!!!!!Hova jársz???Elsőre sikerűlt?
Sziasztok új vagyok itt de ahogy olvastam le a kalappal mindenki elött,hogy kitartóak vagytok,nekem is lombikkal lesz babám most tartok a 24 hétben.
Igen és a férjem még jobban. :)
Unatkozni azért otthon sem fogok, de éppen az esik jól, akkor le tudok pihenni kicsit napközben.
Az jo lesz :) biztos nagyon várod hogy itthon legyél es pihenj.
Azért a 3 apa 3 gyerek meredek... Nekem legalábbis.
Logisztikailag sem lehet könnyű - nehogy összekeverje kinek mi az apja... ;) viccet félre téve: sokaknak akkor is sikerul amikor nem akarjàk.
Igen, van ilyen. Egy ismerőöm pajzsmirigy műtétre ment, mert nem jött össze a 2. baba, mikor kiderült, hogy elmarad a műtét, mert várja a 2. babát.
Egyik volt osztálytársnőm most várja a 3. babát a 3. apától...
Akkor jo. Hol tartasz most?
Biztos meg is rémült es aggódik miattad/miattatok! Érthető... Holnap remelem minden rendben lesz es jo híreket kapsz majd. Annyira drukkolok! Nagyon.
Tudom az én férjem is pont ilyen...
További ajánlott fórumok: