Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mind a ketten cudarul vagyunk. :( de en mar alakulok csak ver a szívem nagyon. Ez picurnál is így volt.
Jó főzést!
Hagyd beteg is szegényke, meg mindnekit megvisel, hogy hirtelen ilyen forróság lett.
Csinálok egy kos kaját bár nem kívánom .... Sütök ki krumplit es halacskat & rántott husi paromnak mire hazajon :) de jo :)
Kisfiam felkelt es az asztal alatt van - nem tudom mi lelte. Teljesen kész vagyok ma tőle. :( hihetetlen miket csinál. Amíg nem tesz kart magában vagy másban hagyom.... De ma nagyon nyűgös. Nem bírja a meleget.
A kombinált tesztet hol csinaltatod?
Tényleg! :)
Jajj, már nagyon várom.
Igen, az kombinált teszt lesz délelőtt és nőgyógyász este.
Húú akkor most már nagyon cuki lesz ám! igazi kis mini ember! szép kerek kobak édes pofi apró lábacskák táncikálnak:-)
Mész kombinált tesztre is?
Most már "nagyot" kellett nőnie. 8 hetes uh volt utoljára és ez már 12 hetes lesz. Kíváncsi vagyok már rá nagyon. :)
Azért egy jó pár héttel, hónappal a végén Te előzöl be!
Az nem baj, majd szépen megnő 9 hónap alatt. :)
akkor egy napon megyünk mi ketten,illetve legalább 4-en:-) nem baj,még pici de meglátod nagyon hamar nő!
akkor beelőztél 2 nappal:-) szuper lesz meglátod!
Biztos nagy élmény lesz :) de jo! En csütörtökön megyek majd. De meg picike lesz....
hozzá teszem azért az EDA nekem ez volt Daninál jócskán meghosszabította a szülés folyamatát,mert konkrétan több mint 2 órára megszünt az összes fájásom az érzéstelenítő hatására!pedig már 3perces fájásaim voltak amikor jött az altató orvos beadni a gerinc szurit. na az maga nem fájdalmas,mert el érzéstelenítette a helyét először,aztán megvárt egy fájást,és akkor ültette be a tűt.
Engem ez az előző napok hasmenése miatt nem zavart. Egyátalán. :)
... En mar nem emlexem mi volt anno az elején - nem tudtam magam figyelni mert sokat dolgoztam. De az biztos amíg be nem állt a dolog állandóra, addig kellemetlen volt.
Azért mondtam el az én pozitív szülésemet, hogy legyen jó sztorid is. Azt nem mondom, hogy kellems, de ha arra gondolsz, mindjárt itt a baba a kezedben, rögtön jobb lesz. Meg nekem inkább olyan érzésem volt, hogy mindjárt szétszakadok alul. Nagyon kellemetlen, de nekem nem fájt, csak kellemetlen érzés. Ne halgass senki másra. Ahogy minden terhesség, úgy minden szülés is más. Lehet nekik fájt, te meg kipottyantod az autóban, útban a korház fele. Az emberek is mások. Van aki végig jajjgat, ha eltöri a kezét, más meg napokig nem megy vele orvoshoz, mert fáj egy kicsit a keze, de ez majd elmúlik borogatásra.
Gondolkodj pozitívan! A nehezén részben túl vagy, részben akkor jön, ha hazamentél a kórházból, és életed végéig aggódhatsz miatta.
Az a lényeg, ha jól vagytok! Az UH mindig egy élmény. Már és várom, én kedden megyek...
Manócska Pesten szül,ott már 1998ban is lehetett kérni sőt választani EDA,és SPINAL között sima szülésnél is,én akkor falusi libaként azt sem tudtam mit kérek,csak kértem mint a többi kismama:-)
Bár én nem tartom rossz dolognak a beöntést igaz kellemetlen,de ha bele gondolunk halad át a baba a szülő csatornán,és ha van széklet a közeli belekben akkor azt kinyomja,és akkor a kakiba születik meg? azért a fertőzés veszélynek mondjuk én nem tenném ki édes kincsemet! inkább elviselem a kellemetlent.
Pihenés biztosan jót tesz és remélem holnapra jobban leszel. Egyénként az elején volt nekem is a torokfájás és sokszor izzadtam is, utána rázott a hideg. Mostanában csak hidegrázás van.
Ez kórház függő. A tatabányai kórházban tényleg senkinek nem adnak, csak császárnál érzéstelenítőt. Ha van fogadott orvosod, akkor sem.
Jól vagyunk köszi:-) várjuk a csütörtököt,hogy újra láthassam a kicsi lányom arcocskáját hogyan változik.
További ajánlott fórumok: