Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Hát azért ez így nem igaz, mivel a várható élettartam folyamatosan nő. :)
Jobb a biztos,ő tudja.tényleg kicsit beteges a szívével.Egyszer öcsémmel volt otthon,aki szintén beteg(csirokcsomos baja van,már 20 évesen műerek voltak a lábában,és gyogyíthatatlan,leg.eddig nem sikerült megyogyítani,közel 20év alatt)és ,nem tudott felkellni az ágybol,ugyéreztem lebénult,csak a keze mozgott,aztán valahogy helyrejött,öcsém,meg ott sírt,h mi van ha meghal...adta a biztatást...
41 nem vészes.nem is értem miért kellett akkor papír.......59 éves mikor tesód betölti a 18-at
41 az utolsót,az elsőt 17 évesen.Utána volt még 1 gyerek,akit senki nem akart,legfőképpen a drága jó apám,ugyh anyámnak elkellett vetetnie,sajnos,pedig örültem volna neki.Amugy 4-en vagyunk tesok,kár,h nem többen:-)
hát nemtudom.mondjuk az ritka aki ilyen szívós 85 évesen, mint a papa,de nálunk sokáig élnek egy bátyja tavaly halt meg 87 évesen,öccse meg 82 és él.
én csak azt szoktam mondani, hogy mire mi odaérünk nyugdíj nem lesz.másik oldalról mamát 72 évesen az 5. infarktus vitte el 14 éve.papa balesetben halt meg.tehát nem rövid életőek vagyunk genetika szerint.na jó ez is csak találgatás.40 fölött lehet én sem szülnék, de addig igen.meg aztán ki tudja hogy változik a gondolkodásom addig:-)
nektek is sikerülni fog :-)hány évesen szült anyud?
De régen tovább éltek az emberek mint most.Mindenki azt beszélni,jó ha a nyugdíjjat megérjük.Én is ha haza jövök a gyárból,csak 10évvel érzem magam idősebbenk.Anyum is,55éves,és van már ezer baja,sztem a mostaniak többsége sajnos nem éri meg a 75-80-at sem..
Ezt mindenki maga érzi anyukám és nagybátyja között 2,5 év van.dédi együtt lett szinte édesanya és nagymama 50 évesen.felnevelték a gyerekeket, mint a testvéreket.papa és öccse között kb 21 év van.késői véletlenke.a fiatal tstvér meghalt 5 éve, papa meg 85évesen él és virul.err nem adhatsz.ennyi erővel ne szülj, mert mi van ha elüt egy autó.ha 40 évesen szül valaki 70 éves még nem öreg..........szóval a halálhoz.de persze ezt mindenki maga érzi
Én is én is!!! Mondjuk anyum már küldi egy ideje, szokott a gólyához beszélni, mindig a kémény tetején ül, és nyomja neki h mit ülsz itt, mikor már megvan az örömünk!!! És mond neki egy-két embert a faluból h hová repüljön, ahol már sok-sok lombikon túl vannak!!! :D :D
én már elküldtem a gólyákat, hogy oda repüljenek ahova kell:-)
Az egy dolog,és ki neveli tövább,ha a szülök meghalnak?Nem a nagyszülei akarunk lenni.Anyum is későn szülte a hugomat,és már van rola hivatalos papír,ki fog gondoskodni rola,ha vele történik vmi.Én így nem fogom csinálni az tuti.
persze:-)bármikor lehet.
AKI BE AKAR KERÜLNI ÍRJON PRIVIBE, HOGY MI SZEREPELJEN:-)puszi
Hááát csajok, annyi már a kismami h biztosra veszem h a még nem kismamikat is hamarosan "megfertőzzük" ezzel a csodálatos kórral!!!! :D :D
Akkor UH után én is jelentkezek, táblázatba felvételre, ha lehet! :)
:D
Jaj de szédülök ettől az utrótól, már nem is látok!! :D
férfi 50 éves korig simán lehet apa
itt van a fórum felett.tessék szemet mosni:-)
De a barátom 42lenne,már most is elég késön van..
Te milyen táblázatról beszélsz?
azért 34 éves még nem öreg babához......
Sajnos így alakult, én is korábban szerettem volna családot. De ott fent nem úgy osztották a lapokat, ahogy mi szerettük volna. Én is el voltam ájulva régen, hogy úristen 35 évesen fogok szülni, hát már nem fogok... csak idősebben...
Most pihenj, vagy tombold ki magad, amelyik jól esik...
figyi van felül egy táblázat.ott tudsz puskázni:-)
Hát sok,sikert kivánok.Én max 34évesig probálkozok,ha sikerülne,akkor a tesoval ,ha addig nem,akkor ennyi.
Megmondom őszintén nekünk ez volt legközelebb.Aztán mikor véleményeket olvastam csak örültem, hogy oda kerülünk:-)2 stimu volt.először túlstimuláltak 13 tüsző indult 10 szétment leszívásra, pedig 13. napon volt.nem lett beülti, aztán spontán ikerterhesség missed abbal:-(aztán 2. stimu 12 sejt.11 érett volt és szabályosan is osztódott.2-t visszakaptam,4 ment fagyiba:-)8+1 hetes az eredmény:-)
egyébként OAT max miatt kellett a lombik, meg nálam derült ki ir, de már rendeződött:-)
Én 39 leszek júliusban, párom 41 múlt. Nincs még gyerekünk. Talán majd most...
De addig még van időd!!! Ölellek!!!
Másoknak mi az okat az ittlétnek? Ki hanyadikat csinálja és milyen okból?
További ajánlott fórumok: