Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Liszt nélküli kenyér /paleo/ Helga kenyere recept

Liszt nélküli kenyér /paleo/ Helga kenyere recept

Elkészítési idő 40 perc

A Liszt nélküli kenyér /paleo/ Helga kenyere hozzávalói:
5 ek. darált lenmag(világos vagy sötét)
5 ek. darált szezámmag
1 ek. tökmagliszt
5 tojás
fél kk. szódabikarbóna
só, fokhagymasó, bors, őrölt kömény
1 ek.zsír


A Liszt nélküli kenyér /paleo/ Helga kenyere elkészítési módja:
Pici sóval keményre felverem a tojásfehérjéket.Külön tálban összekeverem az összes száraz hozzávalót, beleteszem a tojássárgákat, amit előzőleg habosra verem a folyékony zsírral.Lazán összeforgatom a fehérjével és őzgerincformában, muffin sütőben vagy kerámia tálkákban sütőben 30-35 percig sütöm 170 fokon. Ez függ a sütőtől is.(tűpróba)

Az alaprecept Helga kenyere volt, én csak kicsit módosítottam rajta.
Fotót találtok a paleos kenyeres naplómban, 94-es bej.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A liszt nélküli kenyér /paleo/ helga kenyere elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook