Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamell velesült burgonyával recept

Libamell velesült burgonyával recept

Elkészítési idő 70 perc

A Libamell velesült burgonyával hozzávalói:
1 db libamell,(kb,90 dkg)
80 dkg burgonya,
25 dkg vöröshagyma,
1 csomag petrezselyem,
4 cikk fokhagyma,
só,őrölt bors,majoránna.


A Libamell velesült burgonyával elkészítési módja:
A burgonyát és a vöröshagymát meghámozzuk,majd cikkekre vágjuk. Mindkettőt sózzuk,borsozzuk. A libamellet sütés előtt félórával bedörzsöljük sóval és meghintjük majorannával. A fokhagymát csakúgy mint a petrezselymet(lehet együtt is),apróra vagdaljuk. A libamellet bőrös oldalával lefelé fordítva enyhén kizsírozott tepsibe tesszük. Közepesen meleg sütőbe 45-50 percig sütjük,majd megfordítjuk és körülrakjuk a vöröshagymával meg a burgonyával. Az egészet együtt puhára sütjük. Sütés közben ne feledjük a saját zsírjával locsolgatni. Tálalás előtt a húst szeleteljük,a körítéshez pedig óvatosan hozzákeverjük a fokhagymás petrezselyem zöldjét.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamell velesült burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook