Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Libamáj hagymásan kisütve recept

Libamáj hagymásan kisütve recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Libamáj hagymásan kisütve hozzávalói:
30 dkg libamáj
20 dkg libazsír
1 fej hagyma


A Libamáj hagymásan kisütve elkészítési módja:
A libamájat leöblítjük hideg vízzel. Még megszárad, addig felkarikázzuk a hagymát. Felolvasztjuk a zsírt egy kis edénybe és megdinszteljük a hagymát, mikor majdnem kész, beletesszük egybe a májat és lassú tűzön 20 percig sütjük. Nem kell fedő az edényre.

Ne fűszerezzük sütés közben, mert keserű lesz a máj.
Hidegen szeleteljük.
Kenjünk a szelet kenyérre zsírt és hagymát, erre tegyünk vékony szelet májat.
Csak tálaláskor sózzuk, izlés szerint fűszerezzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A libamáj hagymásan kisütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook