Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » LH/FSH szint, hányados fórum

LH/FSH szint, hányados (beszélgetős fórum)


2016. máj. 13. 11:05
Sziasztok.Ciklusom 3.napján az FSH(ECLIA) 6,3 U/l ref.tart.:3,5-12,5, az LH(ECLIA) 5,0 U/l ref.tart.:2,4-12,6 volt.Most,a ciklus 24.napján LH/FSH hányadosom 2,99 és 0,82-1,12 közt kellene lennie,FSH 1.0 U/l és 1.7-7.7 lehetne,az LH 3.1 U/l és 1.0-11.4 lehetne.Volt már valakinek hasonló,vagy tudnátok esetleg segíteni,hogy ez mire utalhat?Szedek Meforalt az inzulinra-PCOSre,Bromocriptint a prolaktinre és a tsh-m is emelkedett-2.9.Ciklus 14.napján próbálkoztunk babával,sajnos az őszi vetéléssel végződött,azóta lettem jobban kivizsgálva.Tegnapig reménykedtem,hátha össze is jött már,mivel nem várom most 7végére hogy meg jöjjön,de amint meg láttam ezt az eredményem,gondolom kizárt és erre is gyógyszer kell majd.Ciklus 3.napján azt mondták minden rendben,pete érésem is volt,meg nézték ultra hanggal a 14.napon múlt hónapban.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook