Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Levesdiétán vagyok. Mellette cukor nélküli teákat és... fórum

Levesdiétán vagyok. Mellette cukor nélküli teákat és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
38. Lady Lavender (válaszként erre: 37. - Lady Lavender)
máj. 9. 00:37
Már csak egy osdi punk-rock szám hiányzik.
máj. 9. 00:36
Teljes 10 napig kemény.
36. xochipilly (válaszként erre: 26. - Simple)
máj. 8. 23:36
Így van. A sok híg létől állandóan a klotyóra járni NEM egyenlő a fogyással.
máj. 8. 23:22

Jól van "okoskák"! Ahogy Libikóka írta: 😘

"Azért egy jó szót megérdemelt volna,,,nem csak mindig ezt a f.szság ,,én jobban tudom mentalitást."

Nálam működik és ERŐS💪🦾 vagyok!

Na léptem, ennyi! 😗💫

(Emojikat meg azért használok mert színes🌈egyéniség vagyok, nem olyan szürke🔲🔲🔲, kötekvő, besavanyodottak, mint Ti! 👅)

34. libikóka (válaszként erre: 33. - 55Judit)
máj. 8. 10:44
Értettelek:)
33. 55Judit (válaszként erre: 32. - Libikóka)
máj. 8. 10:36

Köszönöm! Nem vonatkoztattam rád hogy rosszindulatokat feltételezel itt, lehet hogy csak félreérthetően fogalmaztam bocsika!

Egyébként én megdicsérném őt, de a módszerében a fogyás szempontjából csak a próbálkozást tartom dicséretesnek. Tudom mindenkinek más a véleménye erről, neki pláne, de nem baj, csak leírtam a sajátomat.

A zöldséglevesekkel mindenképpen jól járhat a szervezete tisztítása szempontjából szerintem, csak azt gondolom - ha jó társításban is vannak a levesben a zöldségek - a mennyiségek miatt nem juthat elegendő fehérjéhez. Ha fogyni akarunk, a fehérje bevitelre pedig és a beépülésére igen nagy hangsúlyt kell fektetni. Ez az én nézőpontom, és én ezt is teszem. Bár én a korom miatt is komolyan veszem ezt, mert ha elszúrom, nehéz lenne korrigálni.

32. libikóka (válaszként erre: 30. - 55Judit)
máj. 8. 10:28

Nem feltételezem a rosszindulatot.

Azt is tudom van amikor csak kibukik,,az első gondolat ami jön(magamat sem kivéve)

Ettől függetlenül ezt gondoltam,,kijött,,ennyi.

Neked pedig,,Hajrá:))

31. srcrss (válaszként erre: 26. - Simple)
máj. 8. 10:23
Az is számít. Tisztítókúrának tökéletes.
30. 55Judit (válaszként erre: 29. - Libikóka)
máj. 8. 10:16

Én nem gondolom hogy másokban az van hogy "én jobban tudom". Azt amit valaki ajánl, nekem úgy tűnik jó szándékkal teszi, nem rosszindulatból. És nem gondolom hogy jobban tudja más, csak van egy valami amit tényleg hozzá tud tenni, vagy csak felhívja a figyelmet.

Én a bejegyzésekben a segítőszándékokat érzem, bár a fogyózó nem kérte.

És gratulálok neked hogy a te módszered is megvan mint pont az enyém is. Hát nem megnyugtató érzés? Közben találtam olyan jó erősítő gyakorlatokat is (a régiek mellé mert mindig kutakodok), az agyamat eldobom. Nézve nagyon egyszerűnek tűnik, de tegnap mikor kipróbáltam némelyikbe majdnem belehaltam. De csinálom ahogy tudom. Majd jobban megy. Ha most nem, később még nehezebb lenne. Nem igaz? A helyzet meg csak javul és javul.😉

máj. 8. 09:55

Nem kell már fogyóznom,,megtaláltam ami jó.

Viszont aki már megküzdött vagy épp küzd ezzel tudja hogy ezer hibát elkövetünk,,vagy csak épp nem a szervezetünknek/ízlésünknek megfelelőt választottuk.

Meg még ezer minden.

Azért egy jó szót megérdemelt volna,,,nem csak mindig ezt a f.szság ,,én jobban tudom mentalitást.

Még akkor is ha van benne igazság.

28. Kacsahercegno (válaszként erre: 26. - Simple)
máj. 8. 09:43
Nem csak víz, ennyi idő alatt már elkezdi leépíteni a szervezet az izmokat is, ha nincs megfelelő input, szóval az is lehet a fogyás hátterében, főleg, ha a vallomástevő nő és nem 20 éves már.
27. 55Judit (válaszként erre: 26. - Simple)
máj. 8. 09:42
👍
26. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 09:37
Azt tudod ugye, hogy nem fogytál semmit? A beleid ürültek ki, meg kiment belőled a víz.
25. 55Judit (válaszként erre: 24. - Kacsahercegno)
máj. 8. 09:23
Elhiszem neked. Csak gondoltam úgy van. Láttam én is de ami nem szimpatikus azt nem olvasom el. Ezen átsiklottam.
24. Kacsahercegno (válaszként erre: 23. - 55Judit)
máj. 8. 09:19
Reklámokban mindig az az érzésem, hogy az időmet próbálják rabolni, hogy többet időzzek a poszton. De a jelek csak ott vannak, nem kell őket értelmezni, nem adnak hozzá semmit a szöveghez, csak felszabdalják.
23. 55Judit (válaszként erre: 22. - Globus)
máj. 8. 09:10
Talán azért hogy ne csak átfusd a szöveget, hanem koncentrálj jobban a megértéhez. A jeleket is kell közben értelmezni hogy összességében értsd mi a mondandó.
22. globus (válaszként erre: 21. - Kacsahercegno)
máj. 8. 08:57

Fuu, ezek a szövegek olyanok, mint egy rejtvény.

Más, ha a végére tesz egy vigyort, akármit, de amikor szavak helyett képek...

21. Kacsahercegno (válaszként erre: 19. - Lady Lavender)
máj. 8. 08:43
Pont ez az, hogy ő viszont nem árul semmit tudtommal, bár lehet hogy mindjárt belinkeli a levesreceptes instáját, ahol vehetsz tőle kajatervet, vagy valamit. :D Ezeket mindig úgy olvasom, hogy minden emojinál megtorpan az agyam 2-3 másodpercre, nem tudok vele mit kezdeni...
20. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
máj. 8. 08:35

Mert a spanyol 🇪🇸 viaszt 🕯️ is jobba👍 veszik 🛒 így!

SőTT, többen 💯 klikkelnek, követnek 👣 szenzációkat 😲, mint unalmas 🫩💤 tényeket 📚

Pár napja a bidéről láttam egy cikket, mint forradalmi találmány, amivel megmentjük a fákat.

19. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
máj. 8. 08:34

Mert a spanyol 🇪🇸 viaszt 🕯️ is jobba👍 veszik 🛒 így!

SőTT, többen 💯 klikkelnek, követnek 👣 szenzációkat 😲, mint unalmas 🫩💤 tényeket 📚

Pár napja a bidéről láttam egy cikket, mint forradalmi találmány, amivel megmentjük a fákat.

18. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 08:13

Ha ugyanazt a mennyiségű táplálékot iszod, amit ennél, a kalória tartalma nem lesz kevesebb. Csak nem keveredik az említett enzimekkel a szádban, és a lassú felszívódású szénhidrátok is gyorssá válnak.

De amúgy egészségedre!

Az meg ne bántson, hogy sokaknak hétvégén van idejük nagybevásárlásra!

17. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 08:07

Nem kapcsolódik ide szorosan, de miért úgy írsz, mint egy reklám poszt a közösségi médiában, minden mondat után/közben emojik? Ez mire jó? :D

Amúgy Andinak igaza van, ezek után a legkönnyebb a dupláját visszaszedni feleannyi idő alatt, és a jojózás sokkal egészségtelenebb, mint a túlsúly. De ez abszolút a te dolgod, ha neked jól esik sanyargatni magad a normális, kiegyensúlyozott táplálkozás helyett, akkor csináld így :)

16. srcrss (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 08:01

"Hüvelyesekben amúgy is van növényi fehérje, bőven elég!"

Vegán étrenden voltam kb. fél évig. Egész nap ettem, mégis éhes maradtam. Nem tudom, mások hogy bírják. Szerintem nem is annyira egészséges. Legalábbis számomra nem volt az. Meddig tervezel levesen, turmixon élni?

15. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 07:37
Én azt olvastam, a fehérjék emésztését és a hatékonyabb felszívódását elősegíthetik bizonyos enzimek. Épp úgy mint a zsírokét és a szénhidrátokét is. Egészséges szervezetben optimális az enzimek termelődése. Nem az a megoldás hogy "rohad" bennem és akkor kihagyom, hanem pótolom az enzimet vagy a szervezetemet veszem rá hogy termeljen eleget.
máj. 8. 07:26

Miért is beszólás?

Nem írtam, hogy kórosan elhízott vagy, - nem tudom és nem is érdekel, hogy hány kiló vagy.

Viszont valahogy felszedted a túlsúlyt.

Most meg te szólsz meg másokat, hogy mit és mennyit vesznek, túlzottan zabálnak, stb.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
máj. 8. 07:20

Nem fehérjézek mert rohad. Amúgy nem eszek húst.

Hüvelyesekben amúgy is van növényi fehérje, bőven elég!

máj. 8. 07:15
Jól hangzik, ügyes vagy.
11. globus
máj. 8. 06:40
Na de mi a fehérjeforrásod? Ehetnél valami kiegészítést, mert elveszíted az izmaidat. Sajnos én elkövettem ezt a hibát (nem diéta miatt), most küzdök, mint malac a jégen.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Asztanaviszta)
máj. 8. 05:58

Neked mindenképpen be kell szólni valamit?

Azt se tudod hány kiló vagyok!

Amúgy elárulom, nem vagyok kórosan elhízott! 🫣

Most meg PONT az a dolgom, hogy fogyjak! 👍

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Any73)
máj. 8. 05:56

Köszi! Köszönöm! 🙂

Zöldséglevest főztem amúgy! 😗👌

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook