Levesdiétán vagyok. Mellette cukor nélküli teákat és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jól van "okoskák"! Ahogy Libikóka írta: 😘
"Azért egy jó szót megérdemelt volna,,,nem csak mindig ezt a f.szság ,,én jobban tudom mentalitást."
Nálam működik és ERŐS💪🦾 vagyok!
Na léptem, ennyi! 😗💫
(Emojikat meg azért használok mert színes🌈egyéniség vagyok, nem olyan szürke🔲🔲🔲, kötekvő, besavanyodottak, mint Ti! 👅)
Köszönöm! Nem vonatkoztattam rád hogy rosszindulatokat feltételezel itt, lehet hogy csak félreérthetően fogalmaztam bocsika!
Egyébként én megdicsérném őt, de a módszerében a fogyás szempontjából csak a próbálkozást tartom dicséretesnek. Tudom mindenkinek más a véleménye erről, neki pláne, de nem baj, csak leírtam a sajátomat.
A zöldséglevesekkel mindenképpen jól járhat a szervezete tisztítása szempontjából szerintem, csak azt gondolom - ha jó társításban is vannak a levesben a zöldségek - a mennyiségek miatt nem juthat elegendő fehérjéhez. Ha fogyni akarunk, a fehérje bevitelre pedig és a beépülésére igen nagy hangsúlyt kell fektetni. Ez az én nézőpontom, és én ezt is teszem. Bár én a korom miatt is komolyan veszem ezt, mert ha elszúrom, nehéz lenne korrigálni.
Nem feltételezem a rosszindulatot.
Azt is tudom van amikor csak kibukik,,az első gondolat ami jön(magamat sem kivéve)
Ettől függetlenül ezt gondoltam,,kijött,,ennyi.
Neked pedig,,Hajrá:))
Én nem gondolom hogy másokban az van hogy "én jobban tudom". Azt amit valaki ajánl, nekem úgy tűnik jó szándékkal teszi, nem rosszindulatból. És nem gondolom hogy jobban tudja más, csak van egy valami amit tényleg hozzá tud tenni, vagy csak felhívja a figyelmet.
Én a bejegyzésekben a segítőszándékokat érzem, bár a fogyózó nem kérte.
És gratulálok neked hogy a te módszered is megvan mint pont az enyém is. Hát nem megnyugtató érzés? Közben találtam olyan jó erősítő gyakorlatokat is (a régiek mellé mert mindig kutakodok), az agyamat eldobom. Nézve nagyon egyszerűnek tűnik, de tegnap mikor kipróbáltam némelyikbe majdnem belehaltam. De csinálom ahogy tudom. Majd jobban megy. Ha most nem, később még nehezebb lenne. Nem igaz? A helyzet meg csak javul és javul.😉
Nem kell már fogyóznom,,megtaláltam ami jó.
Viszont aki már megküzdött vagy épp küzd ezzel tudja hogy ezer hibát elkövetünk,,vagy csak épp nem a szervezetünknek/ízlésünknek megfelelőt választottuk.
Meg még ezer minden.
Azért egy jó szót megérdemelt volna,,,nem csak mindig ezt a f.szság ,,én jobban tudom mentalitást.
Még akkor is ha van benne igazság.
Fuu, ezek a szövegek olyanok, mint egy rejtvény.
Más, ha a végére tesz egy vigyort, akármit, de amikor szavak helyett képek...
Mert a spanyol 🇪🇸 viaszt 🕯️ is jobba👍 veszik 🛒 így!
SőTT, többen 💯 klikkelnek, követnek 👣 szenzációkat 😲, mint unalmas 💤 tényeket 📚
Pár napja a bidéről láttam egy cikket, mint forradalmi találmány, amivel megmentjük a fákat.
Mert a spanyol 🇪🇸 viaszt 🕯️ is jobba👍 veszik 🛒 így!
SőTT, többen 💯 klikkelnek, követnek 👣 szenzációkat 😲, mint unalmas 💤 tényeket 📚
Pár napja a bidéről láttam egy cikket, mint forradalmi találmány, amivel megmentjük a fákat.
Ha ugyanazt a mennyiségű táplálékot iszod, amit ennél, a kalória tartalma nem lesz kevesebb. Csak nem keveredik az említett enzimekkel a szádban, és a lassú felszívódású szénhidrátok is gyorssá válnak.
De amúgy egészségedre!
Az meg ne bántson, hogy sokaknak hétvégén van idejük nagybevásárlásra!
Nem kapcsolódik ide szorosan, de miért úgy írsz, mint egy reklám poszt a közösségi médiában, minden mondat után/közben emojik? Ez mire jó? :D
Amúgy Andinak igaza van, ezek után a legkönnyebb a dupláját visszaszedni feleannyi idő alatt, és a jojózás sokkal egészségtelenebb, mint a túlsúly. De ez abszolút a te dolgod, ha neked jól esik sanyargatni magad a normális, kiegyensúlyozott táplálkozás helyett, akkor csináld így :)
"Hüvelyesekben amúgy is van növényi fehérje, bőven elég!"
Vegán étrenden voltam kb. fél évig. Egész nap ettem, mégis éhes maradtam. Nem tudom, mások hogy bírják. Szerintem nem is annyira egészséges. Legalábbis számomra nem volt az. Meddig tervezel levesen, turmixon élni?
Miért is beszólás?
Nem írtam, hogy kórosan elhízott vagy, - nem tudom és nem is érdekel, hogy hány kiló vagy.
Viszont valahogy felszedted a túlsúlyt.
Most meg te szólsz meg másokat, hogy mit és mennyit vesznek, túlzottan zabálnak, stb.
Nem fehérjézek mert rohad. Amúgy nem eszek húst.
Hüvelyesekben amúgy is van növényi fehérje, bőven elég!
Neked mindenképpen be kell szólni valamit?
Azt se tudod hány kiló vagyok!
Amúgy elárulom, nem vagyok kórosan elhízott! 🫣
Most meg PONT az a dolgom, hogy fogyjak! 👍
Köszi! Köszönöm! 🙂
Zöldséglevest főztem amúgy! 😗👌
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Kezdődik, munkanélküli vagyok, leendő anyós türelmetlen..
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?
- Gyesen vagyok, szeretnék mellette dolgozni. Milyen munkalehetőségek vannak?