Level diéta (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Level diéta
Értem. Te különleges vagy! Te ezzel a diétával a zsírból fogsz fogyni. :D :D :D Igazad lehet! Nem csak izomból fogsz veszíteni, hanem vizet is vesztesz. :)
És valóban, 5 kg kell ahhoz, hogy ne malacnak nézz ki! :D Bár a szád alapján tök mindegy. Így is úgy is az maradsz! :)
Szép Karácsonyt Neked! :)
És ezt 3 nap alatt akarod elérni??? :D Sajnálattal közlöm, nem fog menni!!! :P
Én csináltam a level diétát, de csak alapozónak. Ezzel az a baj, hogy nem megfelelő fehérjét viszel be a szervezetedbe, fehérjét, aminek a tárolásához és elégetéséhez a szervezeted sokkal több energiát használ fel. Még, ha csak fekszel egész nap, akkor is több kalóriát égetsz el.
A level diétával az izmodból veszítesz és nem a zsírodból. De Te tudod! :) A kismalac kinézet level diéta mellett megmarad, még ha fogysz is valamennyit. :P
Ma elkezdtem újra,egyszer már egy hetet kibírtam,eredményes volt. Most 130-ról indulok.
Ez "komoly " súly 190-es magasságnál is.
Lányok!
Valaki kiszámolta már, hogy ez a diéta napi hány kalóriát jelent?
Sziasztok!
Én egy hét múlva szeretném kezdeni a Levelt.
Én a T..cóban veszek kör alakú kétszersültet,amiben magok is vannak. remélem,jól emlékszem,hogy ott láttam.
Sok sikert!
Lányok! Segítenétek?
Ti melyik kétszersültet ettétek?
Ha nem igazán eszek kenyeret, akkor nem inkább hízni fogok ettől a diétától?
:( Én megcsináltam 11 vagy 12 napot,azért nem fejeztem be mert a végén már nem mozdult a mérleg.
Furcsa,rám pozitív hatással volt,nem voltam fáradt,álmos,reggel kipattantam az ágyból,ilyesmi...
És sokszor még azt se akartam megenni ami elő volt írva.
Semmi negatív dolgot nem tapasztaltam a diéta alatt.
Remélem hamar rendbejössz!
Én 175cm vagyok,nekem a 85 pont jó lenne,azzal szép kerek lennék,de mégse ilyen hájas mint most :/
Egyébként nekem az 5. nap reggel mindig egy kicsivel többet mutat a mérleg,mint előző nap.Ez miért van?:(
Az első 5 nap után +60deka,most meg +30deka. :(
Persze ez utána lemegy,meg pont most van piroska is,de akkor is olyan elkeserítő :(
Szia!
Nekem ez a mai az első nap 84,1-ről indulok. Hát az "álomsúly" az 56 lenne. Annyi voltam a terhesség előtt. De 60-65-el is boldog lennék!
Neked is sok sikert. Hány napot csinálsz?
Szia Szanus!
Én ma tartok a 10. napnál,eddig 4.5 kiló ment le.
Most vagyok 102.9,és 85 a cél :)
Te mennyiről kezded,és mennyi a cél?
Sok sikert!
Sziasztok!
A születésnapom kedvéért ma én is belevágtam. Egyszer már csináltam öt napig és 4 kg ment le. Most egybe tervezem a 15 napot.
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok!
Én vasárnap kezdtem a diétát,azóta lement 3.2 kiló,de ma reggel 60 dekával több voltam :( Remélem attól,hogy 3 nap múlva megjön...pedig betartottam a diétát :(
-a 3x 5nap utánra értettem...:)
de mindenkinek más a szervezete és más képem reagál különböző diétákra...
Sziasztok!
Kezdi valaki hétvégén a diétát?Mit gondoltok,a menstruáció befolyásolja?Jövőhéten vasárnap fog megjönni,nem szeretném ha emiatt sikertelen lenne.A 15 napot szeretném végigcsinálni.
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől 5 napos Level-diéta - velem tart valaki?
- LEVEL diéta! Ki tart velem, együtt könnyebb!
- Level diéta - csak 15 nap, csináljuk együtt!
- NAGY DIÉTA VÁLASZTÓ: Atkins, Dukan, Norbi, CH számolós, 90 napos, Level, fix menüs stb. Ti mi alapján választottátok ki a nektek megfelelőt?
- Level Diéta - 2008
- Level diéta-valaki?