Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDD
Na, de kérdezni lehet? Csak, hogy lássa a reakciót! Mert ha azért jár a csajszival, mert a csajszi sátorozni viszi, akkor megnézném mit reagál ha anyjuk akarja sátorozni vinni? Ha apcik nemet mond, akkor saját magát égeti csak le. És akkor rávilágítana arra is (mert meg kellene magyaráznia), hogy a csajszival miért jó, ha sátorozni viszi, a gyerekekkel meg miéééé nem?
hűha te is meg tudod ám tekerni :D
és még engem szóltak meg amikor azt mondtam: puszilja meg a harapósló f.sza
áh nem foglalkozok vele...
van sok más ami jobban leköt...
pl. megvan honnan van az injekciós tű...
és várom, hogy sikerül-e a lányomnak ...
és jön a beiskolázás...azt se tudom mit meg honnan...érdemes -e várni, vagy vegyem meg most...
ez mind-mind fontosabb
elküldte...
én is ezen agyalok azóta is...ő elment sátorozni...aztán hazajött és nem zavarta, hogy amíg ő szórakozott addig a gyerekeknek semmi élmény nem jutott...
nem..sajnos..azóta tudom, sőt képeken is láttam, hogy jártak gyulai várfürdőben, voltak sátorozni és még ezer más helyen...
a képek mellé jött egy idézet is így szól: "Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden."
férjem meg itt ül, néha alszik a nyakamon...nem szól semmit, se nem tesz értünk, se nem tesz ellenünk...néha az az érzésem ő egy táska...várja , hogy ki fogja meg a fülét...ha valaki megfogja viheti...
én már nem nyúlnék érte...
azért hiányoztál :)
amúgyis akarok tőled kérdezni valamit, mert te is nagycsaládos vagy...
:DDDDDDDDD
Akkor a lányod tőled örökölte a szép arcát:DDD Ennél több bizonyíték nem kell! Mondtam volna az adatlaposnak: Nem, nincs adatlap, csak a húgomat kísértem el:))))))))))
sziasztok
elsőkörben nyert ügyünk van...
bevittem a lányom..5-6 asztalnál folyt a válogatás...leültünk beszélgettünk stb. egy hölggyel, a szomszédos asztaltól meg felpattant egy férfi és elkezdett kiabálni, hogy úr isten...de szép arc, tiszta Lola...
2 nap múlva lesz kiértesítés...szerintem simán nyert ügyünk van...de persze sosem lehet tudni...
óóó jó pasik vannak...randira is hívnak sokszor...gondolom haza is kísérnének...na de te hogy adagolnád be nekik hogy 6 gyerek van? :?D
előbb hínád a mentőket, vagy csak miután szívinfarktust kapott?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...