Levágassam a hajam? (beszélgetés)
Nekem is csak addig jó amíg a fodrász beszárítja:(
Csavarhatom,száríthatom nem jó:(((
elhatárztam ! nem most hanem jövő kedden elmegyek és levágatom a hajamat ! okai>:
1)reggel túl sok a gond vele
2)töredezett
3)rövid hajjal könnyebb az élet
...már alig várom hogy levágják a hajamat !
áll alá érőre fogom levágatni !
De jó,ha olyan a fodrász aki tényleg klasszra csinálja,amugy olvastam hogy jobb az egyenes vágás a hajvég töredezése ellen,de ha újat szeretnél próbáld ki :o)
Ha hullámos a hajad akkor viszont csak akkor áll jol a lépcsős vágás ha egyenesre van szárítva vagy vasalva (ettől ismét törni fog a hajad).
én is csak azért akarom mert
tökre el van töredezve.
inkább állig érőre vágasd !
vagy áll alá érőre.vagy ha újat szeretnél elég valami új fazont vágatni.
Neked kell eldöntened. Egyszer volt igazán hosszú hajam: 10 éves koromban vágták fiúsan rövidre, és 15 évesen a fenekemig ért, amikor levágattam. Nem bántam meg. Volt már azóta egész rövid is - próbálkoztam -, a fodrász szerint nagyon jól állt, azóta is azért nyaggat, hogy újra olyanra vágassam. De az nem én voltam! Az apródfrizura lett a kedvencem, általában a vállamig ér.
Röviden: ha egészséges, és sajnálnál megválni tőle, akkor NE! De, ha megtetszik egy frizura, próbáld ki nyugodtan - majd megnő, ha újra hosszút szeretnél! :)
Nekem hosszú hajam volt levágattam.Megbántam:(
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele..
a hajamat tavaly májusban vágattam le állig érőre.
most levágassam ?
További ajánlott fórumok:
- Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok?
- Lehetséges, hogy 2 hét alatt 2 cm-t nőtt a hajam?
- Gyógyszeres csík van a fülemben. Hogy mossam meg a hajam, hogy ne menjen a fülembe a víz?
- Levágassam a hajam extra rövidre?
- Szörnyen zsírosodik a hajam, minden másnap mosnom kell! Mi a megoldás?
- Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek!