Létezik olyan, hogy egy adott személyt megfenyegetnek és azért szakít? (beszélgetés)
Lehet, hogy maradi vagyok, vállalom. De akit szeretek, azzal nem dugok. Azzal szeretkezem, szerelmeskedem, stb.
De nem is ez a lényeg.
Ő lezárta, vagy le akarja zárni. Nem vitatom, hogy jól érezte magát veled, de szerintem felesleges más magyarázatot várni. Ő ezt adta neked magyarázatul. És pont.
Szerintem meg fogadd el amit mondott és kész. Valószínűleg az átélt hatások miatt ezt nem akarod benyelni, de figyelj, ha elmondja, hogy zsarolja az exe, és azért szakít, miben lesz más? A végkifejlet ugyanaz. Vagy ha éppen más indokot mond, pl találtam egy jobbat. Akkor is szarul esne neked. Az agyunk ilyen. A nyilvánvalót nem akarjuk elfogadni, mert mi szépnek, szebbnek láttuk, és baromira rosszul esik hogy a másik ebből a szépből ki akar lépni.
Engedd el szerintem.
Azt csak mellékesen említem meg, hogy engem nem győztél arról meg, hogy ez a kapcsolat annyira lelkisíkon is szuper volt, mivel te magad úgy jellemezted a testiséget, hogy "életünk legjobb dugása".
Sziasztok!
Kicsit hosszú lesz...
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre mert,nem látom a fától az erdőt.. Megismerkedtem 1 hónapja egy nővel.Mindketten 30+osok vagyunk.Az első randin érezhető volt a köztünk lévő kémia és iszonyat vonzódás,mindemelett nagyon jókat beszélgettünk,szinte egyből egymásra hangolódtunk.Szinte biztos volt,hogy lesz 2. randi,végül lett 3. és még jó pár...1.5 hét után megtörtént a testiség,mondanom sem kell,hogy mindkettőnknek életünk legjobb dugása volt.Az elkövetkezendő 3 hétben szinte mindenap megkívántuk egymást,mert iszonyat vonzás volt köztünk.Természetesen nem csak ebből állt az életünk,sokat sétáltunk,beszélgettünk,kirándultunk,segítettem neki a kerti munkákban,ha úgy volt a házkörüli teendőkben is.Nagyon sokat nevettünk együtt,jó kedvünk volt egymás társaságában.Többnyire én aludtam nála,mert neki vannak gyerekei,de mindig úgy,ha megkérdezte,hogy van e kedvem ott aludni,szóval nem akaszkodtam rá.Egy nagyon kellemes kapcsolat volt,ahol szinte minden müködött és meg lett volna,ami egy erős stabil párkapcsolathoz kell.Nem másztunk egymás arcában,de még is ott voltunk egymásnak.A lényeg a lényeg,hogy egy csütörtöki napon mentem hozzá és fura,kellemetlen érzés fogott el,éreztem,hogy valami van.Amikor oda értem,a másnaphoz és a többi naphoz képest,olyan hüvős és távolsagtartó volt,szinte majdnem el lökött magától.Előző nap,ugyan olyan kellemesen telt mint eddig és semmi jele nem volt annak,hogy bármi baja lenne.Mondom biztos fáradt...előző nap még arra is megkért,hogy van e kedvem segíteni kivágni pár bokrot.Mondom persze.....de nem hagyott nyugodni a dolog és kicsit belepiszkáltam kérdésekkel,addig addig faggattam,amíg arculcsapásként ért a válasz,hogy állítása szerint,nem indultak meg szívügyileg úgy nála a dolgok és jó lenne abba hagyni...mondom mi???Nem értettem az egészet,mert nem egyszer mondta,hogy soha nem volt még ilyen felszabadult,szóval én azt szűrtem le,hogy jó hatással vagyok az életére és ő is az enyémre....de most jön a lényeg,mert az állította,hogy ő érzelmek nélkül nem tud lefeküdni senkivel,pláne nem ennyiszer mint velem,ezt még előzőleg mondta.Hozzátéve,hogy ennyire pasi,mint én,ilyen iszonyat módon senki nem izgatta fel,aminek tapintható jelei voltak mindig.Igazából teljesen hihető,mert a nők nagy százaléka,max csak egyszer tud lefeküdni valakivel érzelmek nélkül.A másik dolog ami a történethez tartozik,hogy az exe tartozik neki pár millió forinttaé ,akit állítólag utál,mert megverte és többször megfenyegette és egy nárcisztikus személyiségű.Az exe a pénzt kitudná neki fizetni,de szerintem azzal tartja sakkban őt,mert állítólag az exe még szerelmes belé.A csávó állítólag jól keres,szóval már régen kifizethette volna.Azért tartja vele a kapcsolatot telefonon és azért beszél vele,mert attól fél,hogy nem fogja neki kifizetni,mert sajnos nem lett lepapírozva,Szóval én attól tartok,hogy megint megfenyegette.Én már arra is gondoltam,hogy megfenyegette,ha összejön bárkivel is,akkor nem fizeti ki neki a pénzt.Nem tudom mennyire igaz,de állítólag,volt hogy halálosan megfenyegette. Nagyon bűzlik nekem ez az egész sztori.Szerintetek lehet ez az ok és csak nem mondja el?Csak azért,mert nekem annyira hihetetlen,hogy valaki önszántából egy ilyen jól induló kapcsolatot bojkottál....
Előre is köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- A főnököm megfenyegetett.
- Létezik olyan, hogy a párom nem enged el - szakítás?
- A férjem megfenyegetett...
- Be lehet vonzani konkrét személyt a titok segítségével?
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Kifogásolható-e, ha a munkáltató kiküld egyedül az ügyfélszolgálatra ügyintézőt biztonsági őr nélkül, pedig már több ízben megfenyegették?