Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Létezik ennyi véletlen? fórum

Létezik ennyi véletlen? (beszélgetés)

1 2 3
5. kétkedő70 (válaszként erre: 3. - D20c30cb4c)
2013. júl. 15. 09:18

Nem hiszek neki, mert tudom, hogy megint hazudik.

A kérdés a sok véletlen egybeesésre vonatkozott :) Mondjuk én tudom, hogy nincs ennyi, de valszeg ebben más is meg fog erősíteni. :)

Ha megtennéd, hogy megkérdezed nekem, hogy hogy lehet egyszerűen megnézni, akkor azt nagyon megköszönném.

4. kétkedő70 (válaszként erre: 2. - Vberni01)
2013. júl. 15. 09:17
Ezt nem tudom megcsinálni, lévén a férjem egy számítógépzseni, én meg nem annyira. A gépéhez meg ritkán férek hozzá, és akkor is csak kis időre.
3. d20c30cb4c (válaszként erre: 1. - Kétkedő70)
2013. júl. 15. 09:13

Szia!

Azt gondolom, hogy olyan füllentések, mint pl. a végzettsége, az azért lehetett, hogy előtted a lehető legjobb színben tűnjön fel, mivel talán annyira szeretett volna megkapni és megtartani téged.

Az, hogy a topikot ő indította-e vagy sem, két lehetőséget látok: vagy elhiszed neki, amit mond, vagy pedig nem és ki lehet deríteni másképp is, hogy használta-e ezt a weboldalt. A férjem informatikus és előzmények nélkül is meg tudja nézni egy gépen, hogy mely weboldalak voltak használva és mikor.

Szóval a kérdés az az, hogy te hiszel-e neki, vagy a végére akarsz járni... Mivel nem ismerem a férjedet, így nem írhatom azt sem, hogy igazat mond, azt sem, hogy hazudik.

2. vberni01 (válaszként erre: 1. - Kétkedő70)
2013. júl. 15. 09:12
tölts le a gépre egy spy programot, amely tárolja a leütött billentyűket. Csak te tudod majd megnyitni, mert csak te tudod, hogy hová menti le a gép, így le tudod ellenőrizni, és nem kell találgatni. ;)
2013. júl. 15. 09:05

Segítsetek nekem, mert lehet, hogy én látok rémeket.

Az egyik nap valaki nyitott egy topikot. Ebben leírt egy történetet, ami kísértetiesen hasonlít a mi esetünkhöz, nyilván ferdített tényekkel, személyekkel, de maga a történet az ugyan az.

Nekem már abban a pillanatban gyanús volt, betettem kedvencek közé a topikot, és a topiknyitót is, és onnantól figyeltem.

Jöttek az ilyen-olyan válaszok természetesen. A topiknyitó stílusa, mondatformálása, a szavak csűrése, csavarása megdöbbentően hasonló volt a férjeméhez. Meg egy mondat benne, amit nekem évekkel ezelőtt mondott, és a földön nincs még egy olyan pasi, aki ilyet leírna.

A belépései, fórumhozzászólásai azokra az időkre korlátozódtak, amikor én nem voltam otthon.

Amint kiléptem a lakásból, ő belépett, és amikor otthon voltam, talán kétszer írt, viszont akkor már még jobban figyeltem, és azalatt az idő alatt írt, amíg én fürödtem.

A történethez hozzátartozik, hogy vagy két hónapja vallotta be, amit már régen is sejtettem, tudtam, hogy sok-sok éve, konkrétan a megismerkedésünk pillanatától hazudik nekem. Nem nagy dolgokban, és csak olyanban, ami szinte egyáltalán nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Tehát nem nőügyek, vagy megcsalás, semmi ilyen. Hanem pl a végzettségével kapcsolatban, ami nekem pl egyáltalán nem is számít, ha a másik intellektuálisan elér egy szintet. Vagy abban, hogy még nős volt, amikor megismerkedtünk. De ennek sem volt jelentősége, hiszen a megismerkedésünktől számított 6. héttől együtt éltünk, sőt, ismertem már az elejétől a nejét is.

Én nem értettem a hazugságok miértjét. Aztán megkaptam rá a választ egy nagyon hosszú levélből... azért hazudott, mert nem akart elveszíteni. Mivel az elején már szebbnek állította be magát, sok évig kénytelen volt ehhez tartani magát, mert félt, hogy elveszít.

Én megbocsájtottam, mert szeretem!

De most megint jött egy hazugság, illetve ő váltig állítja, hogy nem ő az, aki itt topikot nyitott.

Ja, természetesen a gépén az összes előzmény törölve van, hisz tanult már belőle, hogy azt is megnézem, ha kell. Meg is néztem. előzmények törölve. Van, hogy csak annyi a hézag, ami egy itteni beíráshoz kell.

Természetesen az oldal gazdája nem ad ki ip-ket, amit meg is értek. Mondjuk egy igent lehetne mondani arra, hogy az volt-e az a bizonyos :)

Szóval segítsetek! Én látok rémeket, vagy megint átveri a fejem? Ő persze tagadja, úgyhogy nem fogom századjára is megkérdezni tőle. Tegnap ez már megtörtént.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook