Milyen jó lépésszámláló alkalmazást ismertek, ami tényleg valós? (beszélgetés)
10. michelle.r (válaszként erre: 9. - Channa*)
jún. 19. 16:03
Pontosan. Ráadásul ha úgy érzi, hogy tunya vagyok, rám szól, hogy mozduljak már meg. 😎 Imádommmm!
9. Channa* (válaszként erre: 3. - Michelle.r)
jún. 18. 16:45
Nekem pont így. Huawei fit watch és egészség alkalmazás. Az óra mindig rajtam van, a telefont nem hordom minden egyes lépésnél magamnál, így biztosabb az óra. X időnként befrissül a telefonomra és ugyan azt mutatja az óra és a telefon is.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Boch)
jún. 18. 09:57
Jah,kösszi :)
6. Boch
jún. 17. 19:13
Számolsz magadban, hogy egy, kettő, három, négy....-))
jún. 17. 16:00
Köszönöm mindenkinek!
4. Alnisa
jún. 17. 13:37
A jó lépésszámláló órát be tudod állítani, hogy hány cm-t lépsz vagy legalább a magasságod és a szerint nézi.
3. michelle.r
jún. 17. 13:11
Egy Huawei sportórát használok, szerintem teljesen jól számolja a lépéseket. A Huawei Health app egészen jól használható sok egyébre is.
2. dc5c29b29c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 12:34
Szerintem telefonfüggő...van, amelyik érzékenyebb, az pontosabban számol. Egy letöltött app sem biztos, hogy jól működik egy szerényebb készüléken(ben)..
talán egy mobil-szakértő meg tudja mondani, melyik a megközelítőleg legpontosabb kütyü..
jún. 17. 08:49
Tudtok valami jó lépésszámláló alkalmazást ami tényleg valós? Nekem van kettő de mindkettő más értéket mutat. Telefonra telepíthető érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Milyen elven működik a lépésszámláló? Valaki használ Tescós lépésszámlálót?
- Hol tudok venni Miskolcon lépésszámlálót? Gyógyszertárakban esetleg lehet kapni?
- Hasznosnak véled a lépésszámlálót?
- Mire jó a lépésszámláló? (edzésnél mi hasznát veszed?)
- Többfunkciós lépésszámlálót hova csíptessem, hogy pontosan mérjen?
- Run away lépésszámláló LCD kijelzővel