Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lelkitársak (beszélgetés)
sziasztok ma nagyon örülök olyan ügyes volt a fiam
megdicsérték a táncon olyan boldog vagyok
bedurrant a váll és nyak ízületem nem tudok forogni nagyon fáj faszton tapaszt tetem rá orvos lesz belőle
De aranyos vagy.:D)Holnap remélem jössz.
az biztos!
el sem képzeled, hogy menet.jövet ahány állomáson megálltunk, s ahány palacsintást láttam, mind rásd gondoltam!..:))
most már mennem kell egyelőre..
4 éves koromtól de nem romlik szerencsére.Muszáj hordanom,nem látnám az embereket ha messze vannak a vonatnál.A munkám miatt fontos hogy hordjam.
van szemüveged?
én távolba nem látok jól. de most nincs pénz szemüvegre...
Fáradtan egész nap dolgoztam.Egy évre kaptam orvosit a szemüveg miatt.
sziasztok
elmentem a gyerek orvoshoz de elfelejtetem hogy ma tanács adás van s csak 11-kor rendel 5 vagyunk kb 15:00 kerülünk sorra
Nagyon sok minden összejött ki vagyok .Remélem kibírom és utána többet lehetek.
ma hogy mentem Gergőért nagyon beteg volt elvittem az ügyeletre tüszős mandula gyulladása van
elfoglalt teszik mostanában lenni.:)
én meg hagyik magam helyet egy üzit!....))
Ma sem tudok sokat maradni.De holnap többet leszek.
ennek örülök hogy jobban vagy
köszi már jobban vagyok, olyan felemás volt a napom..
Szia hogy vagy ? Milyen napod volt ?
ezek a szülüik..én is jártam eleget!..:)))
Sziasztok ma volt nálunk az oviba szülői ki volt írva hogy 16:30 de én márt tudtam hogy összevont szülői így csak 17:15-re mentem cselesen de nem csak én gondoltam így hanem jó páran .
Mondták is a óvónénik ejnye de csak nevetek .
1-órás volt a szülői . utána sietem mert a gyerekeim egyik itt volt a másik ott össze kellet szedni .
szép álmokat..s koszi a viccet..::)))
igen megyek mert lefejelem itt az asztalt véletlen
annyira bólogatok az álmosságtól
jó éjszakát szép álmokat