Leleplezzük a csalfa férjet ? (tudásbázis)
TÖK IGAZAD VAN!!!!!
Pláne, ha még nem történt megcsalás! Akkor aztán végképp itt az idő megbeszélni és megmenteni, feldobni a házasságot! TENNI KELL ÉRTE!!!! Mindkettejüknek. Ha pedig nem megy, megbeszélni és külön menni békében!
:)
totál igazad van. Szerintem.
A fórumindító helyében én elmennék arra a bizonyos randira, ha már ha hagyta idáig fajulni a dolgokat.
igen, lehet:)
Nem kell olyan tragikusan felfogni a dolgot, mert merem állítani, hogy a házasságok 99%-ban előfordulnak ehhez hasonló balesetek.
Ha a másik fél nem tudja, -vagy nem akarja- ezt kezelni, akkor az a házasság halálra van ítélve és csak idő kérdése, hogy elváljanak.
..erre mondják,h a legjobb védekezés a támadás.(Simán lehet,h ezt fogja mondani a férje is..)
A barátnődnek tiszta a lelkiismeret,nem?
Hiszen csak a férje miatt regelt arra az oldalra,és chat-elget,majd találkozik vele.
Ezt el is tudja neki mondani,és persze az előzményeket is.
Én is elmennék mindenféleképpen.
De humorosra venném a figurát, hiszen ez nem egy akármilyen randi:)
(ha okos a barátnőd, akkor a dolog jól végződik)
Hm...
Szia!
Én biztos elmennék arra a bizonyos randira!
..egy egész életen át tudjam azt,h a férjem jobbra-balra kacsintgat,vagy megcsal esetleg,és hagyjam magam -ahogy írtad-megszívatni?Na azt nem!
A két gyerek..az apjuk nem nézte őket,amikor elkezdte ezt az egészet.A barátnődnek nincs miért szégyenkeznie!
Sziasztok!
Egy barátnőm nevében kérnék tanácsot,mert amilyen helyzetben van,én bizony nem tudok neki okosat mondani.
Irigyelt házasságban élnek 10 éve a férjével,látszólag minden rendben.2 hónapja a férje munkatársa felhívta a barátnőm figyelmét,hogy figyeljen oda,mert a kedves férje már most keményen hajkurássza a nőket az irodában is,meg a neten is!A barátnőm nem hitt neki,de a kisördög belébújt.A férje munkatársa elmondta melyik oldalon,milyen álnéven szédíti a csajokat.A barátnőm is álnéven felregisztrált,a pasi egyből lecsapott az új húsra a piacon....Másfél hónapja chatelnek egymással,a barátnőm férje randit akar jövő héten.Szerintetek elmenjen,borítsa ki a bilit?Vagy folytasson struccpolitikát és ne menjen el és ne szóljon a férjének,hogy tud a kisded játékairól?Ezek után nem csodálkoznék,ha durvább dolgok is kiderülnének az álomférjről,de ott van a két gyerek!Most mi legyen szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Vélemények: Egy nőről, aki el szeret egy férjet!
- Ti mennyit beszélgettek a férjetekkel, párotokkal otthon?
- Hűtlen feleség, aki "szereti" a férjét?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne?