Lehetséges, hogy 2 hét alatt 2 cm-t nőtt a hajam? (tudásbázis)
Én az Amla-ra gondoltam.
Dobd az infot, hol lehet venni? Ricinussal kezelem egyébként és elégedett is vagyok vele, de sampont még nem találtam, ami méregmentes is és jó is.
Azt ne is mondd! :S
Egyébként tényleg leírhatnád, mit használsz, hátha nem is arra gondolok. És itt is, nyugodtan, nem üzérkedsz vele :)
Amúgy, köszönöm :)
Én is imádom a hennás festést! Csak lemosni nem kellemes :D
Szerintem aki nem hiszi, járjon utána....
Miért írta volna, ha nem lenne igaz? Sok értelme nem lenne.
Én mindenesetre megkérem, hogy írja meg nekem, mit használ, megnézem az összetevőket, ha jók, kipróbálom, idővel tudok véleményt is mondani.
Miért titkos a hajnövesztős naplód?
Belenéztem a másikba. Gyönyörű a hajad :))
Én is hennás indigóval festek. Imádom, hogy kávébarnának látszik, amikor rásüt a nap, akkor van egy kis vöröses fénye.
Egy párna áldozatul esett a legutóbbi műnek. Kicsit hígabbra sikerült, és hiába tettem rá zuhanysapkát és kötött sapkát, kicsorgott :S.
A sapka megúszta, a párna kukás.
De az eredmény gyönyörű :D
"Másrészt, a legtöbb nőnek nincs ideje, idegzete a hajával pepecselni. . . "
Szerinted milyen pepecselés kell egy hajnövesztéshez-a türelmen kívül?
semmit, de nem tök mindegy neked?
ott szinte semmilyen munkáért nem fizetnek normálisan, de ez már másik topik témája.
Keresztanyám tini koráig egyenes volt, és utána bongyor lett, a mai napig tiszta göndör a haja.... lehet, a hormonális változásik miatt göndörödött be... hisz az is befolyásolja a haj minőségét.
Ez most teljesen komoly, nem én találtam ki... utálja, h göndör a haja....
Hát az biztos. Viszont azért a hajuk is lassabban nő, mint a gyógynövény, aminek az olaját kinyerik :)
Mondjuk az olajat nem a nők árulják, hanem úgy gondolom, hogy cégek. amúgy, hidd el, azok, akik eladják a hajukat, ott filléreket kapnak érte.
Ezt igen! Viszont azt nem, hogy begöndörödhet valakinek a haja, akinek mindig egyenes volt, vagy fordítva. Ugyanis a haj szerkezete nem változik! Kivéve vegyi anyagok hatására, de levágás után nem fog megint göndör, vagy egyenes nőni!
És azt sem kopizhattad, és olvashattad, hogy van bárhol a világon olyan szer, amitől annyira nő a haj, hogy egy év alatt derékig fog érni.
Sőt, tovább megyek, van, akinek a büdös életben nem fog derékig érőre nőni, mert ez is genetika.
Rögeszmésen foglalkozol a hajjal-a témáid, a szvazáskiirásaid is ezt mutatják.
Bennem egy kérdés merül fel: miért?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- 12 hét alatt 20 kg minusz? Lehetséges lenne?
- Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- L'Oreal-os hajszínezőt vettem, a hajam be volt festve 1 éve, de a saját színemre, lehetséges egységesre színezni?
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?