Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lehet valakinek 12 évvel később magasabb az intelligencia szintje? fórum

Lehet valakinek 12 évvel később magasabb az intelligencia szintje? (beszélgetős fórum)


1 2
49. 891542758c (válaszként erre: 43. - Huncut Inci)
2016. febr. 13. 17:59
Még nem tudom a diagnózist
48. Huncut Inci (válaszként erre: 47. - Huncut Inci)
2016. febr. 13. 00:39

Azóta pedig nem voltam hasonló vizsgálaton.

dolgozni szezonmunkán feketén dolgozom, oda nem kell orvosi vizsgálat. Bejelentett munkahelyre biztos hogy kelleni fog ha lesz olyanra lehetőségem. Hááát :O Van akinek sikerült. Ott pedig majdnem mindegyiknél van pszichológiai vizsgálat,tintapacás is.Volt akivel csináltattak. :O akkor is ha nem felelősség teljes, fizikai munka, bár remélhetőleg a tintapaca tényleg kikerülhető.

47. Huncut Inci (válaszként erre: 45. - Zebracsikó)
2016. febr. 13. 00:33

Persze, persze. Dehogy nem, kíváncsi voltam meg kérdezgettem is. Onnan tudom hogy kb mik voltak az eredmények. Pl. az EEG eredményt is úgy tudtam meg, anyám mondta hogy miért kell még két hétig bent lennem meg hogy mit találtak. Ezt azt hiszem ő sem papíron kapta, hanem mondták neki hogy probléma van és hogy mi.

Meg a tintapacás pszichológusi véleményt is tőlük tudom.

Ők tudnak szerbül is, legalábbis apám elég jól, de vagy az orvosi nyelvezet is kacifántosabb mint a hétköznapi, vagy nem volt benne minden,kvázi lehet hogy nekik sem mondták el vagy valamiért nem akarták elmondani.

Az IQ tesztet az egyetlen amiről ha a papírt nem is kaptam kézhez de rögtön az orvosok elmondták hogy elég jók lettek, nincs okom aggódásra. Talán ezt azért is mert látták rajtam hogy tartok tőle hogy nem sikerült vagy nagyon alacsony pontszámot értem el. Mondták hogy szó sincs róla..

Hiába kérdezget faggatózik valaki ha nem kap választ. A szüleim általában kikerülték a választ hogy mi volt a papírban, arra a kérdésre hogy mi a diagnózis konkrétan azt válaszolták hogy nem tudják és őket ne is faggassam erről.

Amúgy van igazolványom, szavazati jogom, mármint jönni szokott a cédula, nem vagyok gyámság alatt. Úgyhogy...

46. Huncut Inci (válaszként erre: 41. - Zebracsikó)
2016. febr. 13. 00:21

Azt még hozzátenném. Hogy a az orvosi diagnózis, papirokat hiába is kaptam volna kézhez. Határon túli vagyok, vajdaságban élek, itt pedig a hivatalos nyelv a szerb és minden ilyesmi teljesen szerbül van, szerbül írják. Amit akkoriban egyáltalán nem beszéltem és sajnos ma is elég gyengén megy, pedig muszáj lenne tudnom. :O Vagyis orvosi papír nem biztos hogy le tudnék fordítani. Bár ma már a technika ami akkor nem volt, sokat segítene.

Na arról no komment az orvosok viselkedése. Magyarok voltak mind.. Nekem is jobb lett volna első kézből hallanom hogy mi a diagnózis. vagy ha legalább előttem mondták volna. De hát pszichiátriai kezeltet nem vesznek emberszámba. Csak azt aki "nóóórmááális"-nak van nyilvánítva. Függetlenül attól hogy tényleg az-e. Lényeg a papír.

45. zebracsikó (válaszként erre: 42. - Huncut Inci)
2016. febr. 13. 00:12

Azt írod, a szüleid kapták meg az orvosi véleményeket.

És Te soha nem is beszéltél velük arról, hogy miket mondtak nekik Rólad az orvosok? Nem volt ez téma otthon? Hiszen mégiscsak sok vizsgálaton voltál! Csak kíváncsi lettél az eredményre, a megállapításokra!

44. zebracsikó (válaszként erre: 42. - Huncut Inci)
2016. febr. 13. 00:10

A gyógyszerek miatt gondoltam a skizofréniát...tudjuk be az alapproblémádnak, hogy azt gondolod rólam, amit...értelmetlen lenne belekezdenem a magam megvédésébe :)


A gyógyszerekről vallott nézeteid pedig teljesen tévesek. Egy jól beállított gyógyszer alkalmas normális életet biztosítani egy skizofrén embernek. Igen, sokakat leszedálnak szükségtelenül és durván. És sokaknak emberi életet biztosítanak a helyesen megválasztott gyógyszeres kezeléssel.

De erről sem én foglak meggyőzni.


Neked ez az utad.

Az viszont remek, hogy nem szedsz semmit és így is jól funkcionálsz az életben.

Dolgozol is?

43. Huncut Inci (válaszként erre: 40. - 891542758c)
2016. febr. 13. 00:09

És neked normális lett a diagnózis a tintapacás teszten? Mondjuk én nem láttam vért, de szerintem az a szines pacákon még belefért volna. :) pláne ha valaki nem figyelt hogy mit szabad mondania vagy látnia.

Szexuális dolog még nekem sem tűnt fel, sem akkor sem most ahogy így nézegettem a képeket. Lehet hogy vannak itt nálunk is sokkal betegebb emberek teljesen szabadon nóórmááálisnak tartva akik egyből ilyesmire gondolnak egy egyszerű tintapaca láttán is.

Na igaz van egy kép amin most újra látva a képeket nekem is az jött be hogy két peckes csajszi kis szoknyában egymással szemben van lehajolva és egy egy táskát fognak. :D :D

szexnek még nem illik be dehát..ezt is csak most láttam.

akkoriban gyerek fejjel én még ilyesmit sem vettem észre. Tényleg többnyire pillangók meg hasonló alakzatok ugrottak be.

42. Huncut Inci (válaszként erre: 41. - Zebracsikó)
2016. febr. 13. 00:01

Kezdjük avval, hogy első sorban én az orvosoktól közvetlenül semmit nem tudtam meg. Oda vissza mindig mindent a szüleim tolmácsoltak. Kivéve a vizsgálatok alatt. mert olyankor hozzám beszéltek, vagy amikor megkértek valamire.

Úgy kezeltek az orvosok mint te. Aki pszichiátriára kerül bármilyen okból, ráadásul még kisgyerek az már nem beszámítható és nem szavahihető. Jogai nincsenek, ahogy a diliházba dugott embereknek sincsenek.


Abban igazad van hogy csapongóak a gondolataim és ebből már volt is problémám, de ez nyilván az írásomból is látszik.


Nem szoktam hangokat hallani, akkor sem ha skizofrénia volt a diagnózis és ha skizofrének vagy éppen te szoktál hallucinálni. Másképp honnan jött volna ez az ötleted. Persze biztos valaki igy látatlanban jobban tudja hogy mit hallottam mint én magam. :D akárcsak a falu szája. :P

Közvetlenül egyetlen orvosi papírt eredményt sem kaptam kézhez úgyhogy nem tudom azt sem hogy mi volt a pontos diagnózis. Mindent a szüleimnek adtak ők közöltek mindent.


Azt mondták és biztosan jól hallottam. Lehet hogy van amit elfelejtek az idők folyamán, de ez akkor is egy emlékezetes dolog volt az agyam két harmadáról. ilyesmire máig tisztán emlékszem. Szerettem volna közvetlenül az orvosoktól is megtudni valamit erről de nekem nem mondták el.

Amúgy igen szerintem is valószínűleg rossz volt az érintkezés. Tényleg nem hangzott túl hihetően az EEG eredmény. :P Lehet hogy nem véletlenül mentek pszichiáternek a dokik, ha anyámnak is igy elmondták hogy mit adott ki a gép(ezek szerint ők félig meddig elhitték hogy zombik léteznek :D ) és nem csak azt közölték hogy meg kell ismételni az elektro enke falográf vizsgálatot mert nem sikerült az eredmény. Bár az tényleg furcsa hogy miért nem szóltak vizsgálat alatt hogy néhány csíknál akadozik, vagy nincs jel és akkor ott meg lehetett volna igazítani a sapkát, szerintem.

Nem azt mondták hogy rosszul működik valami,mert olyasmi könnyen lehet és akkor a vizsgálatot sem kellett volna megismételni, hanem hogy nem működik és a két dolog közt elég nagy a különbség.

Azt hozzá tenném hogy a monitort sem láttam mert nekem a sapkával a fejemen egy kis kékre festett helyiségbe kellett bemennem. ami egy kisebb fallal el volt zárva, persze hallani lehetett kintről mindent. a sapka a géppel pedig egy hosszú kábellel volt összekötve ami beért abba a kis szobácskába.

A második EEG-nek pedig nem tudom mi lett az eredménye. arról nem kaptam hírt.


A diagnózis valóban skizofrénia lehetett, már csak abból kifolyólag is hogy a bogyók amiket felírtak azokat skizofréneknek szokták adni, skizofrénia kezelésére van. Vagyis a hatása alapján arra való hogy a beteget leszedálja ezáltal ne tudjon hülyeséget, sem skizofrén se más féle tüneteket produkálni. Csak nézzen ki a fejéből miközben fél méternél messzebbre nem lát + görcsbe állnak az ujja és lábra állni is alig tud. Hát úgy tényleg jó és normális lesz az illető. ha pedig olyan a normális ember akkor köszi jó nekem hülyén.

A tintapacákból is lehet hogy azt állította fel. Rengeteg mindent bele láttam a pacákba.. lehet hogy egy féle dolgot témát kellett volna egy valami témára kellett volna asszociálnom.. csakát akkor meg lehetséges hogy egy teljesen másfajta, de hasonló súlyú dilit állapít meg. kb. olyant hogy meghatározatlan időre gyógykezelés alá kerülhetek. Onnan pedig nincs kiút. Legalábbis épségben ember még a diliházból nem távozott, de még olyan állapotban sem mint előtte volt, ha egyáltalán volt olyan akit tényleg gyógyultnak nyilvánítva kiengedtek.


UI. Vannak hát. azt képzeltem hogy egy számítógép előtt ülök és valaki Zebracsikó nicken írt egy internetes topikon és azt kérdezte hogy vannak-e mostanában is hallucinációim. :D

2016. febr. 12. 22:05

Mi a diagnózisod? Gondolom, skizofrénia.fura nekem ,hogy az agyad 2/3-a nem működik...ez hülyeség. Rosszak voltak a kábelek vagy az érzékelők :)

Persze, olyan van, hogy az agy egy részét el kell távolítani, s az agyállomány másik része átvesz bizonyos funkciókat, illetve vannak a split brain kísérletek is, amikor átvágják a 2 félteke közti corpus callosum-ot, s azt vizsgálják, hogyan változnaka funkciók, az érzékelés, a mozgásvezérlés, stb. És vannnak különböző betegségek is, amikor itt-ott megszakad az összeköttetés az agy különböző pontjai közt.Én inkább arra gondolok, hogy a felfokozottságodban , a csapongó gondolataid között nem pontosan értetted, mi is volt a baj az EEG-vel és a 2/3-ot is félreértetted.


És lehetett sima hallucináció is...


Vannak mostanában is?

40. 891542758c (válaszként erre: 39. - Huncut Inci)
2016. febr. 12. 22:00

Kár hogy az utolsó nem magyar. Egyébként én is ilyen fura, nem létező lényeket láttam némelyikben, valamelyikben meg létező állatokat. Néhányban azt hiszem voltak emberi formák is és láttam vért is, meg hegyeket, tűzhányót meg ilyeneket.

Nekem egyetlen egy szexuális dolog nem volt benne eszembe se jutott az. De én minden részletre kitértem, egy képen nagyon sok mindent láttam és még jellemeztem is azokat.

39. Huncut Inci (válaszként erre: 36. - Zebracsikó)
2016. febr. 12. 21:04

Nem tudom már pontosan nem emlékszem hogy mi mindent láttam azokban a pacákban. Kb többnyire pillangókat felhőket ember formákat de más tényleg csak halvány emlékeim vannak. Utána néztem annak is. találtam valamit de azok alapján nem szabad lett volna hogy annyira rossz eredményt produkáljak.. :O nem tudom mi vezethetett oda.

Nem sokat beszéltem.nem is nagyon hagyott az illető. csak a képeket nyomkodta egymás után, mondanom kellett valamit amit látok és jött a következő lap.

Annyit találtam hogy ha valaki szexuális, vagy pedig erőszakos dolgokat lát bennük az rossz de ilyesmi egész biztosan nem volt.

Persze azon felül is lehetnek rossz válaszok...egyik fórumon olyat is találtam hogy valaki egy online tintapacás tesztet töltött ki és valami egyszarvút látott az egyik pacába és amiatt lett komplett idióta. Szóval ha ilyesmi vagyis mesebeli nem létező alak is rossz eredmény adhat akkor, könnyen lehetett nálam is valami hasonló. mert szörnyet meg királynőt én is láttam valamelyiken annak idején is, ha jól rémlik :D :P

Nem tudtam hogy azt nem sza. Lehet hogy ilyesmi volt..

Mindig is érdekelt hogy mi lehetett a probléma de eddig valahogy nem találtam. Amióta itt ráakadtam erre az IQ tesztes topikra azóta komolyabban tanulmányoztam a dolgot és most valahogy úgy tűnik az utóbbi időben több sikerrel jártam..Úgy tűnik minél reálisabb képeket lát valaki annál jobb. pl csak kis köröket szabálytalan flekkeket meg pacákat lát az lehet hogy jó eredmény. De azt is írták hogy ha valaki megmondja hogy ismeri a tesztet akkor ezt kihagyják :D :D és megúszhatja még egy kötelező orvosi pszichológusi vizsgálat folytán is.

A wikipédiából én is azt a lapot találtam és olvasgattam amit belinkeltél.


Itt is találtam róla pár dolgot:


[link]


[link]


Meg itt is képekkel együtt


[link]

38. Huncut Inci (válaszként erre: 36. - Zebracsikó)
2016. febr. 12. 20:35

A tüneteim.. Hááát..

Szerelmes voltam valakibe akibe enyhén szólva nem lett volna szabad. Társadalmilag nem elfogadott és nem természetes. Én pedig viszonylag hamar kamaszodtam és egy két kicsit nehezen kezelhetővé váltam. Nem tudtam és nem is ismertem be hogy szerelmes vagyok abba a valakibe...

Szóval. Tiltakozott az iskola, meg a szüleim, a tanáraim és emiatt el kellett pár vizsgálatot végezni.

Ezenkívül hisztériás és hiperaktív voltam és vagyok.de elsősorban nem emiatt vizsgáltak, hanem amit fentebb leírtam.

Először az akkori iskolapszichológushoz küldtek aki olyan hogy a három pici falura csak egy pedagógusi különbözetije volt a magyartanári diploma mellett még orvosi titoktartás sem kötelezte + a családomat nagyszüleimet is ismerte és fel is kereste.de a község kicsi pszichológus meg csak ilyen volt diploma nélkül. Persze hogy nem értett a gyerekekhez segíteni sem tudott és nem is akart. Igy tovább küldött egy "jóbarátjához" akinek volt valami gyerekpszichológusi végzettsége talán, de nem volt szakorvos szerencsére... ott végezték el azt az első IQ tesztet amibe nem tudtak bele kötni, az jó lett, de az IQ mellett volt a pacás teszt amin szó szoros értelemben olyan eredményeket produkáltam ami miatt ha kikerül a szüleim kezéből akkor diliházra itéltek volna állítólag annak ellenére is hogy annak a pszichológusnak vagy inkább alaknak sem volt igazi szakorvosi végzettsége. A szüleim az eredményt látva kértek egy rendes valódi pszichiáterhez kórházi beutalót a neuropszichiátria gyerek osztályára ahol elvégeztek újabb pár vizsgálatot.

Az eredmények egy újabb jó eredményű IQ teszt, pacás teszt nélkül amit igy olvasgatva nyilván amiatt hogy szóltam a teszt ismeretéről nem végezték el, szerencsémre. Volt pár reflex teszt,látás vizsgálat még a bogyó szedés előtt így okés eredménnyel,izomzat is oké bár hasfal meglepő gyengeségével(akkoriban arra nem tornáztam de azóta már sikerült kockásra is gyúrnom ^_^) + egy EEG vizsgálat szintén érdekes mindenki számára meglepő eredménnyel. Állítólag az agyam több mint két harmada nem működött... így megismételték mert hátha csak nem volt jó az érintkezés az EEG sapkában, emiatt még két hétig bent kellett maradnom. Másodszorra nem közölték a z újabb EEG eredményét, úgyhogy evvel sem lettem okosabb.


Van ilyen hogy valakinek az agya több mint két harmada nem működik és életben van komolyabb gondok nélkül?? Mert én azt úgy tudom elképzelni hogy lélegeztetőgépen békésen pihen, magára és a társadalomra teljesen veszélytelen állapotban jóságos és igazi normális ember aki nem beszél, nem írkál és nem tesz hülyeségeket, ellenben azokkal a társaikkal akiknek működik az agyuk csak egy kicsit hibás a program. :D :D

Bocs de ezt muszáj volt. :D


Azután kaptam „gyógyszereket”(legális drogokat) Trixifent és metotent, de nem szedem. Mert ha valaki ezekkel a bogyókkal látásromlásra ideggörcsök és hasonló mellékhatásokra panaszkodik,kinevetik és rámondják hogy hazudik képzelődik stb. mivel aki ilyet szed az nem beszámítható és nem szavahihető vagyis a mellékhatásokat csak kitalálta.. A "gyógyszereket" nem szedem, azóta sem. :)

Aki szerint ez nagy hiba annak tessen csak kipróbálni valamelyiket. A diazepinkkel és közönséges nyugtatókkal dilibogyókkal ellentétben nálunk vény nélkül kapható szinte bármelyik gyógyszertárban.


Így nem gyógyultam meg, a tüneteim változatlanok. Rendszeres mozgásigény 2 órás filmek időközi megállítgatása a kényszeres gondolkodás közbeni mozgásigény kielégítésére, könnyen ingerelhető lobbanékony idegrendszer és még valami de az ritka…Pláne hogy ezek a betegségek nem is gyógyíthatóak a ma ismert bogyókkal. Így ugyanolyan hisztériás hiperaktív maradtam rossz kézügyességgel és gyenge nyelv tanulási képességgel és a betonheteró címtől is elbúcsúzhattam.


Pezsgőtablettás Magne B6-ot szedek néhány tünetre (mindre nem hat). Szednék rendes magne B6 kapszulát is de az annyira drága hogy nem telik rá. . Amúgy nagyon jó csak vaskos az ára és nincs olyan sok tabi benne. De ha van akkor úgy be vagyok tőle hűtve mint az újévi pezsgő ^_^ és nem álmosít úgy mint a nyugtatók. Ám ez sem gyógyít mindent, a fő problémát amiért a vizsgálatokat annak idején elvégezték arra teljesen hatástalan.

Tudom hogy a lobotómia és az elektrosokk terápia,és a tartós gyógyszeres kémiai kényszerzubbony egy elmegyógyintézetben, meg a hat láb mélyen levő sárga föld mindenre végleges megoldás de az első három gyógyulási lehetőségtől határozottan tartok, bár tény és való hogy igazi jó és normális embert csinál bárkiből. az utóbbi meg majd kiderül mikor gyógyít meg.

37. zebracsikó (válaszként erre: 35. - Huncut Inci)
2016. febr. 12. 13:30
36. zebracsikó (válaszként erre: 34. - Huncut Inci)
2016. febr. 12. 13:25

Értsd meg, itt nincs olyan, hogy nem sikerül, vagy jó válasz-rossz válasz.


Valószínűleg olyanokat mondtál, amiből komoly pszichés zavarra következtetett, s ezért kért további vizsgálatokat.


Mik voltak akkoribana atüneteid?


És most milyen tüneteid vannak? Van valami diagnózisod?

35. Huncut Inci (válaszként erre: 33. - Zebracsikó)
2016. febr. 12. 12:53

Nem tudom pontosan mi lehetett. Az eredményeket a szüleim olvasták. Csak annyit tudok hogy azon buktam el, de nagyon.

Nézelődtem a teszt után így hogy felmerült a téma...találtam is ezt-azt. De a neten jóval kevesebb, mindössze 10 tintapacás képről lehet hallani, mint amennyit nekem a gyerekpszichológus mutatott, mert ott ha 30 pacás képet nem mutatott akkor egyet sem.

34. Huncut Inci (válaszként erre: 32. - Andi6020)
2016. febr. 12. 12:39
Hát, azt hogy nem sikerült. Azért kellett utána rögtön egy komolyabb pszichiáternél is elvégeztetni néhány vizsgálatot, mert azok az eredmények alapján amit a gyerekpszichológusnál kaptam a tintapacás tesztre, még mai nap is szobanövényként ülnék valamelyik elmegyógyászati intézet falai közt, leszedálva. Egy teszt miatt amin nem tudtam és valószínűleg most sem sikerülne átmennem.
33. zebracsikó (válaszként erre: 31. - Huncut Inci)
2016. febr. 12. 07:56

Nincs jó és rossz válasz a tesztben, ez tényleg így van.


A válaszokból a személyiségtípusra, pszichés zavarokra lehet következtetni.


Valószínűleg Nálad is valami ilyesmi lehetett.

32. andi6020 (válaszként erre: 31. - Huncut Inci)
2016. febr. 12. 07:11
Mit értesz azon, hogy elnuktál?
31. Huncut Inci (válaszként erre: 30. - Unom)
2016. febr. 12. 01:00

Éppen az előbb olvasgattam róla a wikipédiában. Ott is ilyesmit ír hogy nincs rossz válasz. De akkor hogy lehet hogy én mégis éppen azon a teszten elbuktam? :( Valami csak van. Valami jó és rossz válasz létezik, másképp nem is bukhattam volna el rajta. Merthogy az enyém katasztrofális lett. Komplett tökéletes idióta az eredmény :D Annyira el tudtam cseszni.

De úgy látszik az erre való helyes válaszokat lehet hogy nem adják ki a kezükből. Legalábbis eddig nem találtam meg. Valami pszichiáteri titok.

Akkor is egy unalmas dolog volt, mert nagyon sok képet mutattak és legalább egy bő órán keresztül tartott, de azóta rettegek hogy valahol előkerül vizsgálat folytán vagy munkába állás előtti orvosi teszten(volt akivel ilyet is csináltattak). Jó lenne felkészülni rá.

30. unom (válaszként erre: 29. - Huncut Inci)
2016. febr. 11. 23:32
Arról a tesztről hallottam, de sose csináltam. Szerintem nincs "jó" válasz, az összes választ nézik, összefüggéseiben.
29. Huncut Inci (válaszként erre: 28. - Unom)
2016. febr. 11. 23:28

Igen, de nem feltétlenül IQ tesztre gondoltam, hanem a tintapacás tesztre. Az IQ teszten csak teszteket kell kitölteni bizonyos idő alatt és feladatokat megoldani. Azzal szerintem ez után sem lenne komoly gond, remélem.. Egy átlagos érték meg lenne talán.

Hanem a tintapacák, ami nekem a második tesztelésen nem volt és azért is mentem át a teszten. Nem tudom hogy mit kellene azokban a pacákban látni hogy esetleg a későbbiek során ha még lesz olyanban részem akkor átmenjek.

Avval szerintem nem igazán lehet gyakorolni. :) Annyit tudnék rögtönözni. Csak a kulcs kellene hozzá hogy mit szokott a "normális ember" látni azokban a pacákban és mit a bolond hogy tudjam mit nem szabad benne látni ha jó eredményt szeretnék.

28. unom (válaszként erre: 25. - 9345b11ecc)
2016. febr. 11. 23:02

Nincs ideális érték. 100 az átlag, nem az ideális.

ha valaki elkezd teszteket kitöltögetni, gyakorolni érhet el jobb eredményt.

27. 891542758c (válaszként erre: 26. - Huncut Inci)
2016. febr. 11. 22:56
Én is kerestem már, de nincs fent sehol a megoldókulcs. Akkor lehetne csalni, direkt azért nem teszik fel.
2016. febr. 11. 16:34

Sziasztok.


Hogy kell azokon a tintapacás képeken jó vagyis normális eredményt elérni? Mármint mit kell látni a képeken, milyen jellegű dolgokat? Pl. csak flegmán odavágni hogy ez is paca meg az is, vagy kockákat köröket kell látni, vagy eseményeket, személyeket vagy mit?


Annak idején gyerek vagyis kis kamaszkoromban (nekem is 12 évesen) volt ilyen tesztem IQ teszt mellett egy akkori gyerekpszichológusnál. Az IQ teszt jó lett megvolt a 100 pont körül(nem tudom pontosan mennyi mert a szüleim nézték és kapták meg az eredményeket) de sajnos a tintapacákon elbuktam, az enyhén szólva nem sikerült "nóórmáálisra". :( Nem tudtam és hiába kerestem mai napig sem tudtam meg hogy mi volt a hiba, mit kellett volna vagy mit nem kellett volna bennük látnom. Mindenféle képeket beleláttam.. hát lehet azt nem kellett volna vagy csuda tudja. Aztán egy drága és kellemetlen pszichiátriai beutaló lett a vége a vizsgálatnak, és persze egy újabb IQ teszt de hála égnek már tintapacák nélkül és onnan már egy "nóórmááális" bizonyítvánnyal, pszichiátriai eredménnyel távoztam.


Egyenlőre szerencsére nem fenyegetnek újabb tintapacás teszttel de azért ha az életem folyamán lesz még ilyen tintapacás tesztem szeretnék majd egy falusi lakosság és pszichiáterek számára is elfogadható eredményt produkálni.

Esetleg van valahol olyan hogy tintapacákra adott normális emberek válaszait képekkel együtt meg lehet nézni?

25. 9345b11ecc (válaszként erre: 1. - 891542758c)
2016. febr. 1. 00:35

Az ideális IQ érték 100 és 120 közti.

A 21 éve kor felett csak romolhat, ott is csak koros okok miatt.

Az első 21 éveben nagyon változó lehet, és azon belül is főleg az első hétben, utána a második hétben és már legkevésbé a harmadik hét évben.

Nekem volt hét vagy nyolcéves koromban 178-as IQ-m, ma 137-es az IQ értékem.


p.s.: Szerencsére rendszerező, és nem csak "felhalmozó" gyerekzseni voltam.

24. 891542758c (válaszként erre: 23. - 3532273647)
2016. jan. 28. 09:49
értem
2016. jan. 28. 09:17
Hangulat ill. koncentráció függő szerintem,a 8 éves gyerek nem mondja azt,hogy most nincs kedvem
22. 891542758c (válaszként erre: 21. - 3532273647)
2016. jan. 27. 22:45
Van ez így. Mitől lehetett hogy másnap rosszabbat írtak?
21. 3532273647 (válaszként erre: 20. - 891542758c)
2016. jan. 27. 22:32

szerintem nem emlékeztem,de miért ne lenne igaza?Én arra gondolok,akkor jobban tudtam koncentrálni valamiért

A lányomék alsóban több dolgozatot úgy írtak meg,hogy két egymást követő nap ugyanazt,és a jobbat írták be.

Egy emlékezetes:első nap 84%, a második nap 55% körüli.Ez elég nagy szórás,és romlott az eredmény

20. 891542758c (válaszként erre: 19. - 3532273647)
2016. jan. 27. 22:08

és tényleg emlékeztél? Helyes megoldásokat nekem nem mondta el és azt se hogy melyikek voltak a hibás válaszok, semmit se mondott. Tehát ha így csináltad, nem tudhattad.

Viszont nekem 12 évvel ezelőtt a gyerek változat volt, azt mondta. Marhára nem emlékszem rá, egy darab feladatra sem, ami akkor volt.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook