Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lehet, hogy bejövök egy nőnek, de férfiatlannak tűnök neki, ezért nem akar tőlem semmit? fórum

Lehet, hogy bejövök egy nőnek, de férfiatlannak tűnök neki, ezért nem akar tőlem semmit? (beszélgetés)

1 2 3
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 11. 16:18

Egy autótól férfiasabb leszel?

Nagyon nem ismered még a nőket.

Szerintem amit te úgy fogalmazol meg, hogy "tepersz utána" azt ő szerencsétlenkedésnek látja.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 8d00a82c06)
2023. ápr. 11. 16:14

Nem nézem anyagiasnak.

Egyébként ő egy vagány csaj, szép kocsija van stb.

És amiért nekem nincs mindez, kevésnek tűnök?

2023. ápr. 11. 16:13

Szia.

Szerintem a férfiasságot nem növeli az autó.

Talán ha magasab, soványabb, erősebb, vagy valami ilyesmi lennél, az növelné az ő véleményében.

De a lányok jobban tudják.

3. 69fcad429e (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 11. 16:12
Nem ismerem a német nők lelkivilágát, de lehet, nem vagy az esete, nyelvtudástól vagy anyagi helyzettől függetlenül. Vagy azt gondolja, csak "ugródeszkának" kellene, hogy tartósan kint maradhass.
2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 11. 16:11

Ennyire anyagiasnak nèzed?

Szerintem csak nem jössz be neki.

2023. ápr. 11. 16:07

Sziasztok!

Lassan 26 éves leszek és nincs saját kocsim, sőt jogsim se vagy jó szakmám, jól fizető állásom.

Németországban dolgozok, de nem vagyok jó németes.

Ugyanakkor pár hónapja ismerek egy nagyon kedves és szép német lányt, akivel kollégák voltunk, ő recepciós volt a munkahelyemen, de felmondott.

Nos, nagyon teperek utána, 2 hete megpróbáltam ebédre hívni, de visszautasított azzal, hogy nem fogadja el, mivel kollégák vagyunk, valamivel később kiegészítettem azzal, hogy elhívhatnám-e, ha már nem leszünk munkatársak, de akkor is azt mondta, hogy kávézásról lehet szó és elérhetőséget is adott.

Egyébként ő nemrég múlt 29 éves és régóta szingli.

Hozzáteszem, hogy az ebédet csak baráti felkérésnek szántam, amit mondtam is neki.

Viszont, azért utasított vissza tételesen, mert férfiatlannak tart a fentebb említettek miatt?

Ha lenne autóm meg egyebek, németből is jobb lennék, akkor felkelteném az érdeklődését, mint férfi?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook