Lehet-e fogyni szoptatás mellett édességfüggőnek? Hogyan? (tudásbázis)
Őrület, hogy mindíg olyanokt írtok, ami rám is igaz :) Én is eltettem a lányom ruháit, hogy majd jó lesz a kistesónak... Akire kicsit többet kellett várnunk, mint eredetileg terveztük. És persze fiú lett, aminek azóta is nagyon-nagyon örülök. De minek tárolgattam hét évig azt a sok ruhát?
Az én férjemnek sincs semmi baja a hurkáimmal, csak nekem nem tetszik :( Bár mindíg megdícsér, hogyha fogyok egy kicsit. Aztán meg visszahízom :(
Adom, adom. Csak mostanában többször csalódtam a TV-n. Úgyhogy leült az aukciós kedvem. (Klarissz1)
Mondjuk én is azt mondtam a férjemnek, hogy mit választ inkább: fogyózzak vagy szoptassak? A szopit választotta. Mármint a fiának! Csak emlékszem, hogy anno másfél évig hordtam magamon azokat a zsírpárnákat és milyen jó volt mikor már megszabadultam tőlük.
El kell adni a csajos ruhákat. Én is ezt teszem :)
Nekem a férjemnek nincs baja az alakommal. Én nem szeretem viszont, szóval ez se jobb.
Hár ezaz, teli vagyok tündérkés, csillámos rucikkal, hat évig gyűjtőgettem, most meg veszem havonta a kéket, szürkét, pasisat...
Az a borzaszó, hogy 13 év alatt, mióta a párommal vagyok, voltam én már 52 kg és 86 is. És persze neki mindig az marad az etalon, amikor átérte a derekamat.
Ha már egyszer lement, akkor majd most is lemegy. Én sajnos sose voltam egy sikeres fogyokúrázó.
Pedig 'csak' 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni :-/
A kukackától én is tartottam, de egész hamar belejöttem. Meg a rózsaszín tündérkés ruhák helyett is hamar megszoktam a markolós pólót és a kantáros farmert :)
Hát tényleg kicsi a világ :)
Jó ég, az a két képed a két gyerkőccel......hát mintha egymás után készült volna. Rajtad aztán nem fog az idő! :)
Szia Mandy!
Kicsi a világ, én rugikat vettem tőled nemrég:))
Egyébként anyóssal ugyanaz a helyzet. Most hétvgén is nála voltunk traktán és még csomagolt is. Ráadásul a férjem is mindig gondol rám, hoz fincsiket, merthogy szeret, csak akkor néz csúnyán, ha meg is eszem, amit hoz. Mindig azt mondja: inkább gyümölcsöt egyél! De akkor minek hozza? Kidobni nagyon nem szeretném:))
Ha ott is Kókusz vagy, akkor megtaláltam, szeptemberben vettem egy valamit Tőled. De nem tudom már, hogy mit. Nem hinném, hogy tutyit, azt akkor már nem hordtunk. De most ezen agyalok, hogy mi lehetett. Valami ami nagyon megtetszett, ez biztos, mert egy dologért általában nem szeretetek postaköltséget fizetni :)
A többiektől bocs az OFFolásért :D
Hát az nagyonis lehet. Megszállott vagyok :)
Bár manapság inkább eladni próbálom a több tonna cuccot, amit összevásároltam :DDD
Mi az ottani neved?
Megnéztem az adatlapod, nagyon szépek a gyerkőcök! Az az érdekes, hogy nekem is van egy nagylányom, aki 8 éves, és van a picurka, aki holnap lesz egy éves :))) Ugyanaz a felállás!
Nagyon ismerős az emilcímed, szerintem te valamit vettél tőlem a TeszVeszen - bár már nem emlékszem mit. Tényleg, megnéztem, és benne van a címed a postafiókban, tehát már valamikor "leveleztünk". Talán tutyit vettél tőlem? A leveled már nincs meg!
Tegnap is mentem, és olyan nehéz. Nem is a súlyok miatt, hanem végre itthon van a nagylányom, a férjem, együtt lehetnénk, én meg lelépek két órára. Meg a pici is úgy hiányzik, pedig Vele együtt vagyok egész nap ;-)
Úgy van két anyósom, hogy van az igazi, és van a másik, aki apósom (új) felesége :)
Hűha, hét anyósod is van?! De legalább rendesek, és elhalmoznak minden jóval :) Ha csak ebédre ettél belőle, az nem olyan nagy baj!
Én meg azt irigylem tőled, hogy tornázol,mozogsz. Nekem nincs hozzá elég erőm, meg kitartásom :(
Hát köszi, és valószínüleg meg is tudnám csinálni, hogy ezt csinálom, hiszen legalább délelőtt mindent szabad, és délután meg jöhetnének az 1-es kódú édességek.....
Csakhogy van egy anyám és két anyósom, akik küldik egyfolytában a sütikéket :-/
Most vasárnap is volt egy nagy családi millió-kalóriás ebéd :(((
Na ma megyek edzeni, hogy legalább egy részét ledolgozzam.
Szia Mandy!
Hasonló cipőben járunk! Az én kisfiam is szopik még, és én is édességfüggő vagyok! Meghalok,ha nem kapom meg a napi édességadagomat.
Bár az én Danókám csütörtökön lesz egy éves, így neki azért már nem a fő tápláléka az anyatej. Én november óta csinálok egy nagyon lightos Norbi update-et. Ez azt jelenti, hogy délig mindent eszem ugyanúgy, mint eddig, csak talán reggelire eszem kevesebbet. Az ebédet megeszem 3/4 12-kor. Így délig lemegy a 3-as kód. És vacsorára eszem update 1-es kódúakat. Délután meg próbálok valami gyümölcsöt, joghurtot enni. Az édesség iránti olthatalan szenvedélyemet pedig kiélem update 1-es kódú édességekben (már amikor kibírom). Nagyon sok olyan sütireceptet találsz itt az oldalon is, ami nem hízlal. De nagyon jó a Norbi rúd is! Ugyanolyan, mint az igazi túrórudi, mégsem hízlal.
Nagyon gyorsan lement rólam így 5 kiló. Viszont december vége óta nem akar mozdulni, de persze ez az én hibám. Egyre többet bűnözöm, eszem amit nem lenne szabad.
Csak lenne több akaraterőm!
Szoptatás mellett édességfüggően NEM lehet fogyni. Viszont szoptatás után, amikor már a babád mást is eszik, akkor ott leselkedik az a "rém" amit MARADÉK-nak hívnak (ne dobjuk már ki, inkább együk meg:P). Nagyon sok-sok kilót lehet így felszedni. Ez tapasztalat:( A szoptatás, meg a bébi papi korszak után sok-sok enegriámba került, míg nagyjából visszafogytam.
FÉKEZGD MAGAD!!(ez csak rajtad múlik)Sok sikert:)))
Igen, sajnos ezt én is olvastam :(
De csak drasztikus fogyásnál áll fenn ez a veszély.
Tornázni lehet szoptatás közben. Arra kell vigyázni, hogy olyan jellegű sportot ne űzzön az ember, ami rázza a melleket (pl. step, tenisz, futás, kosár stb.)
Azért azt tudjátok, hogy a zsírbam toxikus anyagok vannak lerakódva és ezek felszabadulnak a fogyás során, ezek egy része sajnos átvándorol a babába. Ezért nem szokták javasolni a nagy fogyást szoptatás alatt, és nem azért, mert elapad a tej...
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra kisgyermek mellett, szoptatás alatt
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Szoptatás alatt van, vagy lehet-e menses?
- Kismama diéta. Fogyjunk lassan de biztosan szoptatás mellett.
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Szoptatás mellett lehet-e cickafarkfű teát inni?